Blog

Cauți cadouri de efect? Alege cadouri personalizate!

Cauți cadouri de efect? Alege cadouri personalizate!

Suntem toți diferiți, iar acest lucru dă culoare vieții. Ar fi plictisitor să avem gânduri și sentimente identice, preferințe identice… Așa că, dacă te afli în acel moment din viață în care sarcina ta este să găsești un cadou frumos pentru cineva drag, nu te impacienta. Trage aer în piept și gândește-te foarte bine la respectiva persoană. Apoi, în funcție de rezultatele la care ai ajuns, începe căutarea!

Și știi ce te-ar ajuta? Să dai startul acestei aventuri explorând site-uri de produse cadou personalizate, cum este cel pe care îl vizitezi chiar acum. Motivul? Sunt, de fapt, motive. Și vom vorbi în cele ce urmează despre ele, precum și despre câteva idei de cadouri personalizate pe care le găsești și la Ruvix.

Dar nu înainte de a-ți spune: cadourile frumoase sunt cele alese cu grijă, cu efort, cu dragoste. Ele nu sunt scumpe și complicate, ci unice, datorită ție. Cu cât te vei implica mai mult în procesul de selecție, cu atât cresc mai mult șansele să îți atingi scopul.

De ce cadouri personalizate?

Vom încerca în cele ce urmează să te convingem să alegi cadouri personalizate. De fapt, doar îți vom prezenta avantajele acestora și câteva păreri sincere. Restul lăsăm în seama ta. Hai să vedem acum motivele pentru care astfel de daruri = reușită!

  • Cadourile personalizate spun ÎMI PASĂ!, fără cuvinte

Pentru mulți dintre noi găsirea cadoului perfect este o provocare. Ținem morțiș să achiziționăm un dar frumos, care să se potrivească personalității sărbătoritului și să-i transmită acestuia sentimentele și gândurile noastre. Cadourile personalizate reușesc de fiecare dată să bifeze must-urile unui dar reușit. De asemenea, sunt ajutoare de nădejde ale celor timizi. Un tricou cu un mesaj de încurajare, o cană cu un citat din cartea preferată… spun ÎMI PASĂ și nu mai au nevoie de discursuri însoțitoare.

  • Cadourile personalizate transmit exact mesajul dorit

Uneori vrem să spunem te apreciez pentru ceea ce ești. Alteori un simplu te iubesc sau un fii puternic, viața este frumoasă. În zilele mai mohorâte vrem să furăm un zâmbet, iar în cele frumoase vrem doar să fim acolo, lângă cel drag, pentru a câștiga amintiri de neuitat. Cadourile personalizate transmit exact ceea ce vrem noi să transmită!

  • Cadourile personalizate au șanse reale să fie apreciate

Alegerea unui cadou, în general, ne obligă să analizăm mai mult sărbătoritul. Ne face să fim mai atenți la sentimentele lui, la dorințele, așteptările, pasiunile lui. Așadar, ne ajută să îl cunoaștem mai bine și, astfel, și pe noi înșine. Căutarea de idei de cadouri personalizate amplifică procesul de cunoaștere pentru că în aceasta este vorba de mai multă potrivire între dar și sărbătorit. Iar mai multă potrivire înseamnă șanse foarte mari ca darul nostru să fie apreciat!

  • Cadourile personalizate sunt ușor de găsit

Date fiind avantajele cadourilor personalizate, sunt tot mai multe firme care activează în acest domeniu, atât în online, cât și în offline. Deci, putem găsi mult mai repede un dar frumos! Dacă mergem pe varianta online-ului, avem și mai multe beneficii – pentru că avem un număr mare de opțiuni, putem compara prețurile, avem livrare direct acasă și putem face analiza și achiziția din confortul locuinței, fără a mai pierde timp cu deplasările.

  • Cadourile personalizate nu fac portofelul să plângă

După cum am spus, cele mai frumoase daruri nu sunt scumpe, ci sunt alese cu sufletul. Darurile personalizate sunt, de regulă, produse simple, cum ar fi articole vestimentare, jocuri sau obiecte de uz zilnic. Astfel, au prețuri accesibile cam peste tot. Desigur, prețurile variază în funcție de calitatea produsului de bază, cea a printului și strategia de preț adoptată. La Ruvix ne asigurăm însă că se găsesc cadouri personalizate ieftine, de calitate și însoțite de livrare super-rapidă. Asta pentru că vrem ca toată lumea să se bucure de lucruri frumoase!

Ce idei de cadouri personalizate recomandăm?

Acum știi că ai suficient de multe motive să alegi astfel de cadouri! Totuși, încă nu ai ajuns la soluție, pentru că diversitatea produselor de acest gen este ea însăși o provocare. Hai atunci să vedem ce idei de cadouri personalizate recomandăm noi, cei de la Ruvix!

  • Tricouri personalizate

Tricourile sunt articole vestimentare îndrăgite de toată lumea. Niciodată nu vor primi un refuz, așa că mereu va fi loc pentru încă 2-3 modele faine în garderobă.

  • Pentru bărbați (prieten, soț, frate, coleg de muncă) alege tricouri cu mesaje funny, cu barbă, romgleză sau chiar cu caricatura sărbătoritului.
  • Tot pentru soț sau iubit mergi pe varianta setului de tricouri de cuplu. Poți alege și o variantă mai amuzantă, dacă nu vrei ca darul tău să fie extrem de romantic.
  • Pentru un tătic/bunic, alege tu musai mesajul. De obicei bărbații mai în vârstă sunt iubitori de cămăși, însă un tricou cu replica favorită dintr-un film, cu un citat dintr-o carte preferată sau un simplu cel mai bun tată/cel mai bun bunic va reuși să se transforme într-un cadou perfect.
  • Pentru iubită/soție se pot alege, de asemenea, tricouri de cuplu. Apoi, sunt admirate cele cu pisici, cu flori, cele fashion și cele cu mesaje smart.
  • Pentru colegele de la muncă, prietene sau surori selectează modele cu mesaje funny. O porție de râs e mereu bine primită! De asemenea, poți merge și pe varianta tricourilor motivaționale.
  • Pentru mămicile iubitoare de tricouri sunt recomandate modelele ce spun ce simte cel care le oferă. Așadar, alege să-i spui mamei tale ce simți cu un mesaj ales de tine, pe care doar tu și ea îl cunoașteți.

Aceleași sfaturi sunt valabile și pentru sweatshirt-uri. Atenție însă! Acestea din urmă sunt cel mai potrivite pentru persoanele active, cu stil vestimentar sport-casual. Cum însă unele modele sunt ușor de introdus și în ținutele mai elegante, poți risca să cumperi un astfel de dar și pentru un sărbătorit/ o sărbătorită cu un stil vestimentar mai șic, mai extravagant.

  • Căni personalizate

Cănile sunt unele dintre cele mai apreciate idei de cadouri personalizate. Ca și în cazul tricourilor și hanoracelor, ele trebuie alese însă în funcție de pasiunile, preferințele, dorințele sărbătoritului/sărbătoritei.

Este însă mai ușor să le alegi comparativ cu alte produse și sunt cadouri personalizate ieftine, prea ieftine chiar. Pe o cană poți printa ce vrei: un mesaj funny sau motivațional, un citat preferat, o imagine pe care știi că o va îndrăgi, o poză cu voi etc.

  • Pijamale și perne personalizate

Și în cazul pijamalelor, una în plus nu strică niciodată. Iar dacă este personalizată are toate șansele să fie pe placul sărbătoritului/sărbătoritei. Poți alege modele, de asemenea, cu mesaje funny sau smart, cu desene sau caricaturi. Cui poți oferi un astfel de dar? Cum toți iubim confortul, răspunsul ar fi oricui.

Poți completa un astfel de cadou cu unul menit de asemenea să promoveze relaxarea: perne. Pernele personalizate vor arăta bine în orice design de interior, mai ales cele cu texte creative. Apoi, dacă vrei să surprinzi plăcut, poți alege să printezi pe ele poze de familie. Doar imaginează-ți chipul persoanei dragi când va vedea 2-3 perne cu pozele voastre din ultima vacanță!

  • Alte idei de cadouri personalizate

Poți alege și alte produse personalizate și vei obține cam același lucru: zâmbete! De exemplu, pentru un iubitor de tehnologie, poți alege un PopSocket sau un mouse pad personalizat.

O persoană sensibilă și copilăroasă va îndrăgi puzzle-urile. Poți opta pentru un puzzle personalizat cu o imagine din serialul preferat, pe care îl va face și apoi sigur îl va pune în ramă, pentru unul colorat, cu un text motivațional ales cu atenție, sau pentru unul clasic, cu poză, care se va transforma într-un tablou unic. De asemenea, poți cumpăra stickere personalizate, cu care să accesorizezi alte cadouri, șepci și genți ce transmit exact ceea ce vrei.

Descoperă întregul portofoliu Ruvix chiar acum și alege cadouri personalizate, cu livrare rapidă, ce reușesc să câștige admirația tuturor! 

Descoperă și alte articole de blog

Cum să împachetezi cadourile
Cum să împachetezi cadourile

A face un cadou a generat întotdeauna o bucurie dublă: atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru cel care primește. Aceste reacții depind una...

Citește mai mult
Set cadou pentru barbați -  cum aleg
Set cadou pentru barbați - cum aleg

În preajma sărbătorilor de iarnă, sunt atât de multe lucruri de pregătit și de pus la punct pentru a face ca aceste momente magice petrecute...

Citește mai mult
5 sfaturi ca să alegi cadouri ieftine, dar deosebite și de calitate
5 sfaturi ca să alegi cadouri ieftine, dar deosebite și...

Un cadou nu trebuie să fie scump pentru a fi deosebit. Iar dacă nu ne crezi, în cele ce urmează punem la bătaie câteva argumente...

Citește mai mult