Blog

5 sfaturi ca să alegi cadouri ieftine, dar deosebite și de calitate

5 sfaturi ca să alegi cadouri ieftine, dar deosebite și de calitate

Un cadou nu trebuie să fie scump pentru a fi deosebit. Iar dacă nu ne crezi, în cele ce urmează punem la bătaie câteva argumente care să te convingă că lucrurile stau chiar așa.

În general, atunci când vine vorba de cadouri ieftine, cei mai mulți dintre noi nu corelează ideea unui buget restrâns cu ideea de cadouri deosebite sau cadouri de calitate. Cu toate acestea, cadourile ieftine pot fi, la rândul lor, deosebite și de calitate. Iată câteva sfaturi care să te ajute să alegi un astfel de cadou pentru oamenii dragi ție.

  • Documentează-te temeinic

Fie că vorbim de un cadou scump sau de unul ieftin, este întotdeauna important ca, înainte să pleci la cumpărături, să te documentezi temeinic și să afli câte ceva despre preferințele sau pasiunile persoanei care urmează să primească darul respectiv.

Se apropie ziua unei colege de serviciu? Ce-ai spune de o cană cu un mesaj personalizat, care să o inspire să fie din ce în ce mai bună la ceea ce face, precum Cup of Ambition? Urmează să îi faci un cadou unui prieten și știi că își petrece timpul mai mult în pat, uitându-se la seriale? Ce-ai spune, atunci, de o pijama cu un mesaj simpatic, precum aceasta?

Concluzia? Cu cât te documentezi mai mult și afli mai multe lucruri despre preferințele și obiceiurile prietenilor tăi, cu atât cresc și șansele de a reuși să le dăruiești cadouri deosebite.

  • Detaliile fac diferența

Chiar dacă bugetul tău e unul restrâns, atenția la detalii te poate ajuta să găsești cadouri ieftine, dar de calitate. Dacă optezi, de exemplu, pentru un tricou personalizat, acordă atenție atât mesajului pe care îl inscripționezi pe acesta, cât și materialului din care este confecționat tricoul propriu-zis. Tricourile noastre, de exemplu, sunt confecționate din bumbac 100%, ceea ce înseamnă nu doar că vor rezista multor spălări, ci și că vor fi potrivite chiar și pentru o persoană cu piele sensibilă sau cu diverse alergii la materialele sintetice.

  • Cumpără de la branduri locale

Dacă ești în căutare de cadouri de calitate, dar ieftine, o altă ide pe care o poți pune în aplicare ar fi aceea de a încerca să cumperi de la branduri locale.

Pe lângă faptul că achiziția ta ajută un brand românesc să își ducă misiunea mai departe și să reziste pe piață, cresc și șansele ca produsul cumpărat să fie la fel sau chiar mai bun decât altele similare, care se află sub umbrela de brand a unor nume sonore. Brandurile locale oferă, de obicei, un raport calitate-preț corect, așa că, de exemplu, acele tricouri de cuplu pe care le găsești pe site-urile din afară la prețuri exorbitante pot fi găsite la jumătate din preț pe site-urile locale.

  • „Less is more”

Cu siguranță și tu ai auzit această frază în diferite ocazii. „Less is more” se aplică și în cazul cadourilor ieftine. Dacă vrei să găsești cadouri ieftine, dar deosebite și de calitate, atunci renunță la tot ceea ce ar putea transforma cadoul tău într-unul care să sugereze ideea de ieftin: fără culori țipătoare, fără design încărcat, fără zorzoane inutile.

  • Fără cadouri-clișeu: personalizează!

Cadourile-clișeu sunt acele daruri pe care toată lumea le primește la un moment dat, prin urmare ajungem să nu le mai apreciem în mod special. Cum poți evita un cadou-clișeu? E simplu. De exemplu, în loc să îi dăruiești colegei de serviciu un simplu buchet de flori, optează mai degrabă pentru un cadou personalizat, care să îi amintească de tine.

Te-am convins că un cadou ieftin poate să fie și deosebit? Atunci aruncă un ochi pe site-ul nostru, ți-am pregătit o mulțime de cadouri personalizate care îndeplinesc toate criteriile de mai sus.

Descoperă și alte articole de blog

Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?
Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?

De multe ori inspirația nu îți lipsește când vine vorba de cadouri! Dar ce te faci atunci când ai prea multă inspirație și totuși prea...

Citește mai mult
5 sfaturi ca să alegi cadouri ieftine, dar deosebite și de calitate
5 sfaturi ca să alegi cadouri ieftine, dar deosebite și...

Un cadou nu trebuie să fie scump pentru a fi deosebit. Iar dacă nu ne crezi, în cele ce urmează punem la bătaie câteva argumente...

Citește mai mult
Vinerea neagră a reducerilor RUVIX
Vinerea neagră a reducerilor RUVIX

Am trecut de jumătatea lunii noiembrie și mai este foarte, foarte puțin până la mult așteptata sărbătoare a reducerilor – BLACK FRIDAY. Și pentru că...

Citește mai mult