Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Despre noi

ADN-ul RUVIX sau DE CE facem ceea ce facem? 

Credem cu tărie în lucrul bine făcut
Ne pasă de oameni, fie că sunt parte din echipa noastră sau sunt clienții noștri.

Punem preț pe RESPECT și TRANSPARENȚĂ iar PROMISIUNEA la noi este PROMISIUNE!
Ne place ce facem și o facem cu pasiune din 2013! În tot acest timp echipa noastră a crescut, a învățat, a progresat. Totul din dorința ca TU, clientul nostru, să ai parte de cea mai bună experiență atunci când plasezi o comandă la noi.

Suntem deci, mai mult decât o companie producătoare de tricouri.

De ce să alegi Ruvix?

- gamă variată de tricouri

- produse de calitate

- modele care te reprezintă

- preț atractiv

- transport rapid oriunde în țară

- client service de top

- asistență înainte și după plasarea comenzilor

- ambalare atractivă a comenzii

1. Misiune

Ne propunem să oferim clienților noștri posibilitatea de a crea propriul tricou, un tricou care să se potrivească stilului și personalității fiecăruia. Iar pentru segmentul business to business, dorim să furnizăm soluții la îndemână pentru creșterea vizibilității oricărei afaceri.

2. Viziune

Dorim ca pe viitor să devenim prima alegere a consumatorilor atunci când vine vorba de un obiect vesimentar de calitate, cu un aer modern, urban.

3. Valori

Noi, cei de la Ruvix, credem cu tărie în sintagma Customer comes first și de aceea căutăm permanent noi soluții care să satisfacă nevoile clienților noștri. Fie că este vorba de mărirea constantă a selecției de printuri din care puteți alege sau de scăderea duratei de la momentul plasării comenzii până la primirea acesteia, încercăm să mulțumim și cele mai exigente cerințe.