Body Bebe

Cau╚Ťi body-uri pentru bebelu╚Öi, cu mesaje amuzante ╚Öi desene dr─âgu╚Ťe? La noi ai la dispozi╚Ťie o întreag─â gam─â de astfel de produse, cu mesaje care mai de care mai frumoase, mai amuzante sau mai juc─âu╚Öe.

Un body bebe ales cu aten╚Ťie îi va face pe cei din jur s─â în╚Ťeleag─â dintr-o singur─â privire ce „spune” bebelu╚Öul t─âu. Cum mica ta minune descoper─â u╚Öor u╚Öor lumea, de ce s─â nu aju╚Ťi ╚Öi tu lumea s─â o descopere pe ea? F─â-o cu ajutorul mesajelor Ruvix, alese astfel încât s─â se potriveasc─â micu╚Ťilor ╚Öi s─â pun─â zâmbete pe chipurile privitorilor.

Dar nu doar calitatea printului ╚Öi diversitatea modelelor disponibile diferen╚Ťiaz─â body-urile pentru bebelu╚Öi de la Ruvix de altele de pe pia╚Ť─â, ci ╚Öi cea a materialului rezistent, blând cu pielea celor mici.

De asemenea, orice body din portofoliul nostru se remarc─â prin guler rotund, tiv canelat 1x1 ╚Öi închidere cu capse în zona inghinal─â. Aceast─â din urm─â caracteristic─â ofer─â celui mic un confort sporit ╚Öi permite un schimb rapid. Designul special din zona umerilor (închiderea încruci╚Öat─â) este un alt punct forte al produsului, f─âcându-l, de asemenea, mai u╚Öor de îmbr─âcat/dezbr─âcat ╚Öi mai sigur (f─âr─â capse sau nasturi suplimentari).

Alege modelul preferat de body bebe imprimat ╚Öi zâmbe╚Öte – ai toate motivele din lume!