Hanorace cu mesaje

Hanorace cu mesaje – articole vestimentare versatile, ideale pentru sezonul rece

Dacă ești în căutarea unui articol vestimentar călduros și cu un design inovativ pentru sezonul rece, atunci ai ajuns în categoria potrivită de produse. Până la urmă, ce haină este mai satisfăcătoare când este frig afară decât un hanorac personalizat confortabil care să nu lase aerul rece să pătrundă și cu un text haios pe el?

La Ruvix.ro ai posibilitatea să găsești o gamă bogată de hanorace cu mesaje pentru femei și bărbați, așa cum îți dorești de mult timp, pentru tine ori pentru o persoană dragă. De asemenea, dacă vrei să îți surprinzi în mod plăcut sufletul pereche cu ocazia unui eveniment important sau, pur și simplu, din dorința de a face un gest drăguț, atunci selectează niște hanorace pentru cupluri cu texte care să vă reprezinte.

 

Hanorace pentru bărbați cu mesaje, dar și pentru femei – ce caracteristici au?

Hanoracele cu mesaje pentru fete și băieți, disponibile în oferta magazinului nostru, sunt confecționate în proporție de 50% din bumbac și 50% din poliester, au un buzunar încăpător, iar la glugă există un șnur ce poate fi strâns. În interior, hanoracele cu mesaje amuzante sunt pufoase, căptușite cu o textură de tip polar și sunt fabricate dintr-un material cu o grosime de 280 gr/m2. În plus, fiecare hanorac cu mesaj are o prindere elastică la baza lui, respectiv la mâneci și are o construcție tubulară.

Pentru ca hanoracele cu mesaje să fie păstrate într-o stare cât mai bună și o perioadă lungă de timp, se recomandă să se țină cont de următoarele instrucțiuni de utilizare: să se spele pe dos la temperaturi mai mici sau egale cu 40˚C și să nu fie călcate pe print.