Blog

Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?

Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?

De multe ori inspirația nu îți lipsește când vine vorba de cadouri! Dar ce te faci atunci când ai prea multă inspirație și totuși prea puțini bani? Ei bine, în magazinul nostru online vei găsi întotdeauna cadouri ieftine, cu prețuri care să nu te transforme într-o persoană falită după achiziționarea lor. În cele ce urmează îți vom prezenta 5 idei de cadouri marca Ruvix. Dar te sfătuim să cauți chiar tu mai multe, pentru că în fiecare categorie de pe acest site se află produse cu superputerea de a pune zâmbete pe chipurile celor dragi (și pe al tău, desigur).

Top 5 cele mai frumoase idei de cadouri marca Ruvix

Începem prin a spune că în acest top găsești cele mai frumoase idei de cadouri marca Ruvix selectate în funcție de preț. Mai exact, toate aceste produse poți să le oferi cuiva drag cheltuind mai puțin de 39 de lei. Dăm startul?

  • Cană personalizată

Pentru colegul ăla de serviciu căruia trebuie să-i iei ceva doar pentru că și el ți-a oferit acum ceva timp un cadou, îți sugerăm să te lași inspirat de modelele de căni personalizate Ruvix. Este un cadou ieftin, dar el va crede că îți pasă foarte tare de el, fiind un produs personalizat. Și poate chiar îți pasă foarte mult... astfel că ai grijă la mesajul pe care îl alegi, pentru că nu ai vrea să te dai de gol în vreun fel.

  • Set cadou pentru iubită/soție

Ai uitat complet de aniversarea voastră și nu i-ai luat iubitei/soției nimic special? Nu-i nimic, Ruvix te scoate imediat din bucluc. Și pe bani puțini! Vei găsi în colecția de cadouri atât tricou, cât și cană personalizată pentru cea mai bună iubită/soție. Crede-ne, va fi mai mult decât fericită să-și bea cafeaua preferată dintr-o cană pe care i-ai dăruit-o TU, cu dragoste, chiar dacă știe că nu ai cheltuit prea mulți bani pe ea.

  • Căciulă cu personalitate

Tot în top cele mai frumoase idei de cadouri se găsesc și căciulile personalizate marca Ruvix. Așadar, dacă ești persoana care lasă totul pe ultima sută de metri, care își cheltuie salariul în primele două zile și rămâne exact înaintea evenimentului în pană de idei de cadouri, poți alege o super căciulă Ruvix. Niciodată cineva nu poate avea prea multe căciuli, nu? Prețurile pornesc de la 29 de lei și urcă până la 35 de lei. V-am zis că sunt ieftine, nu vă mirați!

  • Puzzle personalizat

Este aniversarea celui mai bun prieten, dar în buzunare suflă vântul? Găsește o poză care vă amintește de un moment important al prieteniei voastre, trimite-ne-o și noi îți vom realiza un puzzle personalizat. Chiar dacă face parte din categoria de cadouri ieftine și are un preț de doar 29 de lei, suntem convinși că acest puzzle, alături de efortul depus de tine pentru găsirea celei mai potrivite imagini, îți vor face amicul să zâmbească!

  • Set de magneți personalizat

Și pentru cei mai puțin inspirați dintre voi avem soluția ieftină perfectă! Vă vom spune clar: toată lumea lipește magneți pe frigider. Oferă așadar cadou un set de magneți personalizat marca Ruvix, care costă doar 25 de lei și are abilitatea de a face orice persoană fericită. Da! Indiferent că este vorba de mama, de cea mai bună prietenă sau de iubită, un magnet personalizat va reuși să surprindă, fără să-ți extragă prea mulți lei din buzunar.

Cadouri ieftine, dar de calitate

Căutarea unor cadouri ieftine, dar de efect, nu este una tocmai simplă. Acesta este și unul dintre motivele pentru care a luat naștere Ruvix! Am dorit să oferim românilor posibilitatea să achiziționeze produse de calitate, la prețuri decente, care să nu supere buzunarele. Și am reușit!

Ne mândrim cu toate produsele pe care le concepem și venim mereu cu noi și noi idei, pentru a culege zâmbete și hohote de râs, și pentru a oferi inspirație celor cu stoc epuizat de idei de cadouri. Ideile ca ideile, dar și materialele pe care le folosim sunt de calitate, iar printurile sunt excelente – estetice și rezistente în timp!

Nu ai găsit în top 5 cele mai frumoase idei de cadouri ceea ce căutai? Nu uita că pe site-ul nostru găsești nenumărate modele de tricouri ieftine, ce se pot transforma în cadouri inspirate. Îți recomandăm să începi expediția din categoria noastră de suflet, ROMGLEZĂ, dar nu sări nici peste Tricouri cu mesaje, Tricouri de cuplu sau... mai bine nu sări peste nici una dintre categorii! Toate îți vor oferi multiple posibilități, dar trebuie ca mai întâi să știi bine cine este sărbătoritul, astfel încât să alegi perfect.

Cumpăratul de cadouri nu a fost niciodată mai ușor ca la Ruvix, nu? 

 

  

Cumpăratul de cadouri nu a fost niciodată mai ușor ca la Ruvix, nu?

 

Descoperă și alte articole de blog

Ești fan REDUCERI? Avem ceva pentru tine...
Ești fan REDUCERI? Avem ceva pentru tine...

Cu toții suntem fascinați de orice reducere de preț. Ochii ne sticlesc de fiecare dată când vedem o etichetă ce are un preț redus, dar...

Citește mai mult
Cadoul perfect pentru  gameri
Cadoul perfect pentru gameri

Vin sărbătorile și nu știi ce să le cumperi gamerilor tăi preferați din familie sau din cercul tău de prieteni? De multe ori aceste persoane...

Citește mai mult
Cadouri personalizate in functie de zodie
Cadouri personalizate in functie de zodie

A venit și momentul dificil în care trebuie să alegi un cadou inspirat pentru o persoană dragă din familie sau din cercul apropiat de prieteni....

Citește mai mult