Blog

Cadou de majorat pentru fete - sfaturi utile și idei inedite pentru o aniversare de neuitat

Cadou de majorat pentru fete - sfaturi utile și idei inedite pentru o aniversare de neuitat

Sursa foto: Shutterstock.com

Alegerea unui cadou de majorat pentru fete poate fi o sarcină destul de grea uneori, mai ales pentru că tinerele care ating acest prag de vârstă încep să devină mai mature, să aibă alte preocupări și, implicit, gusturi mai rafinate. Ele își doresc adesea cadouri care să reflecte personalitatea lor în plină dezvoltare, pasiunile lor emergente sau chiar obiecte care să le fie utile în noua etapă a vieții. De aceea, este important să alegi un cadou care nu doar să surprindă, ci și să aibă o semnificație specială, devenind o amintire prețioasă pe măsură ce anii trec.

Există mai multe cadouri de majorat pentru fete care pot fi oricând luate în calcul, însă e esențial să ții cont de câteva criterii importante, care te-ar putea conduce către cea mai bună alegere. Astfel, înainte de a lua decizia, trebuie să analizezi anumite aspecte, despre care vom discuta mai jos. În acest articol, îți vom oferi și idei de cadouri de majorat pentru fete, în funcție de pasiunile pe care le-ar putea avea acestea, dar și în funcție de mesajul și valoarea sentimentală cu care ar putea veni la pachet darurile.

Cuprins:

1. Cadou de majorat pentru fete - cum se selectează darul perfect?

2. Idei de cadou de majorat pentru fete în funcție de pasiuni și de hobby-uri - ce poți alege?

3. Idei de cadouri de majorat pentru fete - pentru ce opțiuni personalizate poți opta?

4. Cadouri de majorat pentru fete - ce texte pot fi imprimate pe diferite produse?


1. Cadou de majorat pentru fete - cum se selectează darul perfect?

1. Cadou majorat fete - fata, rochie roz, cadou

Sursa foto: Shutterstock.com


Împlinirea vârstei de 18 ani este un moment unic în viață, care se marchează, de regulă, printr-o petrecere specială la care participă prietenii, familia, dar și alte cunoștințe importante ale tinerei. Tocmai din acest motiv, invitații nu vin cu un simplu cadou, ci cu o variantă mai deosebită decât ar oferi în mod normal, pentru ca sărbătorită să țină minte darul toată viața și pentru ca acesta să-i amintească de fiecare dată de eveniment. 

Astfel, înainte de a cumpăra un produs, trebuie să ții cont de mai multe criterii esențiale, care te vor conduce către cea mai bună decizie. Spre exemplu, primul pas în alegerea cadoului perfect este să cunoști bine preferințele fetei. Gândește-te dacă are anumite hobby-uri, pasiuni, iar dacă răspunsul este da, orientează-te spre un obiect care să aibă legătură cu acele domenii de care ea e interesată. 

Totodată, un cadou personalizat este adesea cel mai potrivit pentru o astfel de ocazie. Adăugarea unul text special, poate chiar amuzant, oferă un plus de valoare obiectului și îi arată și sărbătoritei că ai depus efort pentru a face cadoul unic. Există mai multe mesaje pentru care poți opta, de la cele care au o însemnătate aparte pentru ea, până la unele care să stârnească hohote de râs și care să fie amintiri pentru o viață întreagă de acum încolo.

Tot când vorbim despre idei de cadouri de majorat de fete, trebuie să iei în calcul ca acestea să fie practice. Evită să cheltui bani pe un cadou despre care știi că nu îi va fi util și care va rămâne doar un simplu "bibelou" în locuință. Tinerele care se află în această etapă de viață își doresc lucruri pe care să le poată utiliza, dar care, totodată, să le fie exclusiv dedicate. În acest sens, evită decorațiunile pentru casă orialte obiecte de acest fel pe care le pot folosi mai multe persoane.


1. Cadou majorat fete - fata cu cadou si tort in mana

Sursa foto: Shutterstock.com


Nu uita nici de valoarea sentimentală pe care o pot avea cadourile pentru majoratul de fete. Astfel, lângă darul final, adaugă și o scrisoare, un colaj cu mai multe fotografii sau o imagine semnificativă, întrucât aceste detalii pot face ca acesta să capete o nuanță mult mai personală.

Dacă în continuare ești în dubii, te poți consulta cu cele mai apropiate persoane din anturajul fetei. Prietenii și familia îți pot oferi perspective valoroase și idei la care poate nu te-ai gândit. Ei pot ști exact ce și-ar dori și ce ar însemna cel mai mult pentru ea în acest moment important.

Așadar, toate aceste criterii te vor conduce către cel mai frumos cadou pentru majorat de fete. E nevoie doar de puțină atenție la detalii și, în acest mod, vei reuși să impresionezi sărbătorita.





2.  Idei de cadou de majorat pentru fete în funcție de pasiuni și de hobby-uri - ce poți alege?

2. Idei cadou majorat fete - tort,  elemente decorative pentru tort cu 18

Sursa foto: Shutterstock.com

Unul dintre cele mai importante criterii, când alegi cadourile de fete pentru majorat, este să iei în calcul interesele pe care acestea le-ar putea avea. Există unele hobby-uri care, de regulă, se regăsesc la multe tinere aflate în acest prag din viață, iar noi am făcut o listă cu cele mai populare dintre ele, alături de câteva idei de daruri potrivite pentru fiecare în parte. 

Majoritatea femeilor, dar și fetelor, sunt pasionate de modă în orice etapă din viața lor. Există, bineînțeles, și excepții, însă, de obicei, nu ai cum să dai greș cu o piesă care să se încadreze aici. Spre exemplu, poți lua în calcul o geantă finuță de umăr, dar calitativă, sau chiar și o rochie mai deosebită sau un compleu special. Dacă nu îi cunoști deloc gusturile tinerei, îi poți oferi direct un voucher cadou pentru un magazin, astfel încât ea să-și aleagă singură exact ce-și dorește.

În cazul în care este vorba despre o fată care adoră petrecerile și iubește muzica, îi poți face cadou un bilet la concertul susținut de unul dintre artiștii săi preferați. Acest dar o va ajuta să-și creeze amintiri unice și să aibă parte de o experiență memorabilă, pentru care, cu siguranță, îți va mulțumi mult timp.

Un alt hobby des întâlnit în această etapă de viață mai este și fotografia. Indiferent dacă aceasta adoră să facă poze sau să se fotografieze chiar pe ea, un cadou de fete de majorat potrivit ar putea fi chiar un aparat foto. Adesea, tinerele își folosesc telefonul pentru a crea conținut specific, iar un dispozitiv profesional va fi primit cu entuziasm de oricine împărtășește această pasiune.

Nu trebuie să uităm nici de interesul pentru make-up. Dacă știi că sărbătorita obișnuiește să se machieze frecvent, îi poți achiziționa diferite produse calitative pentru ochi, buze sau ten. Poți lua în calcul și seturile destinate îngrijirii pielii, cum ar fi loțiunile de corp, care sunt și ele la fel de binevenite. 

O altă idee bună este să te interesezi cu privire la viitoarea meserie pe care aceasta vrea să o facă. Dacă urmează să studieze la medicină, îi poți cumpăra ceva în direcția aceasta. În cazul în care se gândește să studieze la Conservator, un microfon îi poate fi de mare folos și o poate ajuta să-și înceapă călătoria în acest domeniu.

Indiferent, însă, de decizia pe care o iei, nu uita că darul trebuie să fie unul practic, adică să-i folosească în viața de zi cu zi. Poți adăuga lângă el și un obiect cu valoare sentimentală, dacă îți dorești să-i transmiți un mesaj special cu această ocazie unică din viața sa. 


3. Idei de cadouri de majorat pentru fete - pentru ce opțiuni personalizate poți opta?

De multe ori, cele mai apreciate obiecte sunt cadourile de majorat pentru fete amuzante, care pot stârni hohote de râs și care le pot aduce un zâmbet pe buze acestora ori de câte ori poartă acel lucru. Tocmai din acest motiv, trebuie să iei în calcul și produsele personalizate, care sunt din ce în ce mai căutate pentru astfel de ocazii, dar nu numai. În continuare, o să-ți oferim câteva idei populare de acest fel, care pot fi potrivite și pentru sărbătorita ta. 

Tricourile personalizate sunt niște cadouri versatile și practice, perfecte pentru a marca ocazia specială a majoratului. Poți alege chiar tu ce să printezi pe ele, care poate fi un text ori o imagine semnificativă pentru tânăra care împlinește 18 ani. Dacă, însă, nu ai inspirația necesară pentru a realiza un mesaj unic, poți arunca o privire asupra tricourilor romgleză disponibile, ce vin într-o varietate de modele și stiluri, perfecte pentru a aduce un zâmbet pe buzele oricărei persoane ce le îmbracă.

tricou personalizat pig would fly

3. Idei cadouri majorat fete - tricou negru cu pui

Sursa foto: Ruvix.ro

Pentru zilele mai răcoroase, hanoracele personalizate reprezintă cadoul perfect. Acestea nu doar că sunt foarte confortabile, ci reprezintă și o piesă vestimentară de care sărbătorita se va bucura de-a lungul timpului într-o varietate de contexte și ocazii. 

Dacă știi că tânăra adoptă frecvent în viața de zi cu zi stilul casual sau sport, atunci poți adăuga în cutia de cadou și una dintre șepcile personalizate care se potrivesc în orice outfit și care pot transforma orice apariție. Acestea adaugă un plus de stil și reprezintă un cadou practic pe care sărbătorita îl va purta cu plăcere.

3. Idei cadouri majorat fete - sapca neagra

Sursa foto: Ruvix.ro


Un alt cadou la fel de potrivit îl mai reprezintă și cănile cu mesaje, ideale atât pentru savurarea cafelei în fiecare dimineață, cât și pentru savurarea ceaiului sau a altor băuturi. Alege un mesaj cât mai amuzant, pentru că acesta îi poate schimba fetei starea de spirit în fiecare zi și îi poate aduce buna dispoziție de care are nevoie pentru a parcurge cu succes sarcinile pe care le are pe listă.

cana brilliant

cana this might be vodka

Sursa foto: Ruvix.ro


Indiferent de cadoul pentru care optezi, nu uita să-l adaugi în una dintre cutiile personalizate pe care ți le punem tot noi la dispoziție. Poți alege ce model îți dorești pentru exterior, dar și un mesaj unic, care să o capteze pe sărbătorită încă dinainte de a vedea conținutul său.

3. Idei cadouri majorat fete - cutie de cadou

Sursa foto: Ruvix.ro


Așadar, acum sperăm că ți-am răspuns la întrebarea “Ce cadouri se fac la un majorat pentru fete?“ și că vei reuși să iei cea mai bună decizie.


4. Cadouri de majorat pentru fete - ce texte pot fi imprimate pe diferite produse?

4. Cadouri majorat fete - cadou, panglica rosie, confettiSursa foto: Shutterstock.com

Dacă te-ai decis să optezi pentru ideile de cadouri pentru majorat de fete personalizate, însă nu știi exact ce mesaje să printezi pe ele, o să-ți venim în ajutor. Există foarte multe opțiuni perfecte de luat în calcul, ce pot schimba complet piesa selectată, iar mai jos o să-ți oferim câteva dintre ele. 

Tricourile sunt cele mai comune piese vestimentare ce pot fi personalizate. În plus, ele se integrează ușor în orice outfit din viața de zi cu zi, motiv pentru care le poți lua și tu în considerare, indiferent de pasiunile tinerei. În continuare, îți oferim și câteva idei de mesaje ideale de a fi printate pe ele:

1.  “Am 18 ani, dar cine numără?”

2. “Majoră, dar tot copilul mamei”

3. “Știu că arăt de 16, dar am 18!”

4. “18 ani plini de perfecțiune!”

5. “Atenție! Acum pot vota și conduce!”

6. “Nu sunt bătrână, am prins doar experiență!”

Trecând la hanorace, și aici poți lua în calcul sugestiile de mai sus, însă, în plus față de ele, îți mai venim în ajutor cu alte opțiuni. Așadar, iată câteva texte care pot fi printate pe o astfel de piesă vestimentară, pentru a aduce un zâmbet pe buzele oricărei tinere:

1. “Atenție, majoratul vine cu responsabilități... nu, doar glumesc!”

2. “Oficial 18 și încă nu am viața în ordine”

3. “Am 18 ani și încă mă comport ca un copil”

Când vine vorba de șepci, mesajele trebuie să fie ceva mai scurte, pentru a se încadra în spațiul redus, dar și pentru a fi ușor de citit de către restul persoanelor din jurul tinerei care poartă această piesă. Avem, astfel, câteva idei perfecte de printat și aici:

1. “Majoră și mândră de asta!”

2. “18 ani și fabuloasă”

3. "18 ani, totul e posibil”

Pentru căni, întreaga misiune va fi mult mai ușoară, pentru că pe site-ul nostru există deja multe modele cu mesaje prestabilite, care o să lumineze dimineața oricărei persoane ce-și savurează băutura din ele:

1. “Badass and brilliant”

2. “Combustibil pentru creativitate”

3.  “Boss lady fuel”


Indiferent, însă, de mesajul pe care alegi să-l adaugi pe obiectul pentru care ai optat, poți fi sigur că aceste cadouri trăsnite de majorat pentru fete vor reuși să aducă un zâmbet pe buzele oricui și vor rămâne amintiri de lungă durată în viața tinerei sărbătorite. Este important să iei în calcul accesoriile și piesele vestimentare pe care consideri că aceasta le-ar utiliza cât mai frecvent, după care să-ți pui amprenta personală asupra lor.

În concluzie, cu aceste idei de cadouri pentru majorat de fete nu ai cum să dai greș. Chiar dacă pare că vârsta de 18 ani este una destul de specială, iar darurile sunt și ele ceva mai greu de ales, în realitate, nu trebuie decât să ai în minte niște idei clare, care te vor conduce către cea mai bună decizie.