Blog

Set cadou pentru barbați - cum aleg

Set cadou pentru barbați -  cum aleg

În preajma sărbătorilor de iarnă, sunt atât de multe lucruri de pregătit și de pus la punct pentru a face ca aceste momente magice petrecute împreună cu cei dragi să fie perfecte, încât ne este foarte greu să alegem cadourile potrivite pentru aceștia. Pentru a fi siguri că nu dăm greș cu surprizele pe care vrem să le pregătim, este indicat să ne concentrăm pe a cumpăra ceva care să aducă un folos real sărbătoriților sau celor cărora vrem să le facem un dar frumos de Căciun. 

Atunci când vorbim despre cadourile pentru bărbați, majoritatea dintre ei sunt adepții lucrurilor practice si utile în viața de zi cu zi. Știm bine că aceștia pun preț pe acele obiecte care le fac existența mai ușoară, ei înșiși fiind ființe pragmatice și calculate. Prin urmare, fii sigur că darul tău va avea succes dacă va îndeplini criteriul utilității. Pentru un plus de apreciere și entuziasm, poți opta pentru un obiect care să le aducă zâmbetul pe buze sau care să le pună în valoare simțul umorului.

Idei set cadouri

Noi, la Ruvix avem o mulțime de idei din care te poți inspira pentru a face un cadou care sa fie compus din doua sau mai multe obiecte, pentru mai multă consistență și pentru un efect remarcabil. De exemplu, poți alege o cană imprimată cu un mesaj amuzant predefinit în atelierul nostru, cu care sărbătoritul să-și înceapă ziua cu voie bună, bând ceaiul preferat sau cafeaua energizantă. Alături de aceasta, poți adăuga un tricou care sa vină în completarea mesajului de pe cană, fie că reprezintă o imagine reprezentativă pentru acesta, sau o pereche de text-imagine de senzație. De asemenea, o cană și un sweater sau tricou imprimate cu aer de sărbătoare, vor face o figură bună în această perioadă magică.

Pe de altă parte, dacă vei alege o pereche de pijamale festive și o cană termosensibilă pentru cadoul tău, vei asigura niște dimineți de iarnă perfecte sărbătoritului tău drag.

Set cadou personalizat

Partea frumoasă a ideilor propuse de noi în atelierul Ruvix este că oricând poți personaliza orice obiecte care îți fac cu ochiul și le poți integra în seturi create de tine după bunul plac. Iată, o șapcă personalizată cu o imagine sau un text anume va face o echipă bună cu un sweater cu un print în aceeași notă. Dacă vrei să surprinzi latura umoristică a bărbatului pe care îl serbezi, un tricou oferit alături de o cană, ambele personalizate cu caricatura acestuia vor fi un set de cadou amuzant și unic de oferit.

Pentru un plus de inspirație, noi, cei din echipa Ruvix îți stăm la dispoziție și te putem ajuta în alegerea celor mai faine combinații de obiecte personalizate pentru a le oferi cadou celui drag din familia sau din cercul prietenilor tăi. Pentru un cadou personalizat prin care să transmiți căldură, afecțiune și atenție, alege Ruvix, care ți-a pregătit o gamă largă de cadouri speciale pentru bărbați din care să-l selectezi pe cel mai echilibrat! Transformă acest moment de bucurie într-o amintire durabilă, ce va rămâne în sufletul celui sărbătorit pentru totdeauna!

Descoperă și alte articole de blog

Cum să împachetezi cadourile
Cum să împachetezi cadourile

A face un cadou a generat întotdeauna o bucurie dublă: atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru cel care primește. Aceste reacții depind una...

Citește mai mult
Cadouri de Crăciun pentru copii și părinți recunoscători – Ce se așteaptă juniorul să găsească sub brad? DOs&DONTs de pe lista lui Moș Crăciun
Cadouri de Crăciun pentru copii și părinți recunoscători – Ce...

Cadourile de Crăciun pentru copii sunt o provocare atât pentru cei apropiați, cât și pentru cei din afara familiei care nu-i cunosc preferințele celui mic...

Citește mai mult
Cadouri personalizate in functie de zodie
Cadouri personalizate in functie de zodie

A venit și momentul dificil în care trebuie să alegi un cadou inspirat pentru o persoană dragă din familie sau din cercul apropiat de prieteni....

Citește mai mult