POPGRIP GENERAȚIA 2

Înainte de a începe, ridică mâna dacă știi ce este acela un PopGrip PopSocket... Grozav! Eram convinși! Cine nu cunoaște accesoriile pentru telefoane PopGrip PopSockets?

Compatibile cu orice tip de telefon sau tabletă, produsele PopGrip ale brandului american PopSockets sunt adevărate sisteme de gestionare, pentru că permit o navigare mai ușoară pe Internet, oferă posibilitatea de a trimite mesaje text în timp record și te ajută să obții cele mai frumoase selfie-uri. Produsele PopGrip permit mâinilor să se relaxeze, fiind cele mai în vogă suporturi pentru telefon și tabletă.

Disponibile într-o varietate de modele, poți opta pentru popsockets cu pisici, popsockets unicorn, popsockets inel, popsockets cu flori, popsockets personalizate după bunul plac.

Colecția PopGrip Generația 2 este, poate, cea mai variată la nivel de forme și culori, asortându-le, cu ușurință, cu hainele sau culoarea unghiilor. Așadar, dacă vrei un model PopGrip atrăgător, în nuanțe metalice sau cu un finisaj într-o singură culoare, este imposibil să nu găsești un PopGrip adaptat personalității tale.