Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

POPSOCKETS

        Bine ai venit în lumea PopSockets! Vei găsi aici cele mai cool produse marca PopSockets, dar și cele mai noi colecții de accesorii PopSockets. 

Cauți un suport personalizat pentru telefonul sau tableta ta? Ai ajuns unde trebuie! Ai ajuns în universul produselor PopSockets 100% originale, unde te așteaptă sute de modele PopSockets, care funcționează nu doar ca suport pentru telefon sau tabletă, ci și ca instrumente care îți fac viață mai ușoară. 

Folosind un suport popsocket atașat telefonului sau tabletei tale, ai avantaje multiple. Spui adio selfie-uri tremurate și scapi de grijă telefonului când te afli în mișcare. Și asta nu este tot! Spui bun venit texting-ului cu o singură mâna și conferințelor vidoeo care nu-ți blochează activitatea mâinilor (împreună cu un Popsockets este simplu să îți atașezi telefonul pe marginea laptopului, iar mâinile tale nu mai sunt nevoite să țină telefonul). 

Funcționale, fabuloase, practice și personalizate după bunul plac, accesoriile PopSockets beneficiază de o instalare ușoară. Tot ce trebuie să faci este să aplici baza adezivă pe partea din spate a carcasei. Și, în mai puțin de câteva secude, te poți bucura de cel mai în vogă și mai stilat suport pentru telefon. 

Distrează-te cu PopSockets! Alege modelele de PopSockets preferate din colecțiile noastre: PopGrip Generația 1 (PopSockets clasice) și PopGrip Generația 2 (colecția de PopSockets 2019).