‼ 👉 Luni, 24 iunie, echipa RUVIX va fi liberă! Comenzile plasate începând de vineri, 21 iunie ora 8:00 vor fi procesate și livrate către curier marți, 25 iunie. 👈‼

POPSOCKETS

Instrumente utile care îți fac viața mai ușoară

PopSockets sunt accesorii utile și versatile pentru telefoane și tablete, care nu numai că oferă un suport stabil, dar adaugă și un strop de personalitate dispozitivelor. Fie că vrei să faci un selfie reușit fără să întâmpini dificultăți, fie să ții telefonul în mână fără efort în timp ce te deplasezi, PopSockets reprezintă soluția ideală. Montarea instrumentelor de acest fel este extrem de simplă și rapidă - trebuie doar să aplici baza adezivă pe partea din spate a carcasei, iar în câteva secunde vei avea articolul gata de utilizare.

PopSockets sunt funcționale, ușor de atașat, dar și de dat jos, și adaugă un plus de confort și stil în utilizarea zilnică a telefonului sau tabletei. În plus, pe site-ul nostru, ruvix.ro, găsești brelocuri personalizate pentru cheile tale sau pentru a oferi un dar deosebit cuiva drag, dar și stickere tematice care îți vor înviora orice carnețel personal.


PopSocket personalizat – soluția ideală pentru un dispozitiv cu un plus de farmec

PopSocket personalizat - articolul de nelipsit pentru a-ți face experiența de utilizare a telefonului sau tabletei mai ușoară și plăcută. În plus, este varianta ideală pentru a-ți exprima personalitatea într-un mod inedit. Printre beneficiile suporturilor pentru telefon PopSockets se numără o prindere mai sigură, precum și vizionarea de conținut și tastarea cu o singură mână.

Așadar, un astfel de accesoriu este perfect pentru cei care doresc să-și personalizeze dispozitivele și să adauge o notă de originalitate. În gama variată de PopSockets de pe ruvix.ro vei descoperi modele atrăgătoare, frumos colorate, din care să alegi opțiunea care se potrivește stilului tău unic.