Rochii

Vara este despre vacanțe, plajă, plimbări lungi prin parc, ieșiri la terase cu prietenii și seri dansante, pline de distracție. Pentru că știm cât de important este să arăți bine, dar și să te simți bine, ți-am pregătit o colecție de rochii comode și versatile, pe care o să adori să le porți în orice moment al zilei.

Rochiile sunt tip tricou și au o croială lejeră, iar calitatea materialului este cea cu care te-am obișnuit. Este vorba despre bumbac organic, cu densitatea de 180 g/m², care îți va lăsa pielea să respire în voie.

Pe lângă faptul că rochiile tip tricou pe care ți le propunem sunt perfecte pentru zilele toride, acestea sunt ideale și pentru starea ta de spirit. Cum? Datorită print-urilor cu mesaje motivaționale, menite să îți dea încredere sau să te ajute să te lauzi cu toate calitățile pe care le ai.

Ieși la o cafea cu prietenele într-o dimineață leneșă de weekend și vrei să le transmiți tuturor că ești FLAWLESS? Am creat pentru tine rochia cu print #iwokeuplikethis. Sau poate îți dorești să fii înconjurată tot timpul de o aură pozitivă? În cazul acesta, ai nevoie de un mesaj de tipul ”Create your own magic”. Iar dacă mergi la un festival de muzică în vara asta, trebuie să ai un vibe potrivit și să porți neapărat o rochie cu mesajul ”Believe in your inner BEYONCÉ”.

Dacă te-ai săturat să te întrebi zilnic ”Eu cu ce mă îmbrac azi?” și să nu ai un răspuns satisfăcător, te invităm să descoperi întreaga colecție de rochii tricou și să plasezi o comandă. Știm că îți va fi greu să alegi doar un mesaj preferat, dar te asigurăm că îți vom trimite produsele în cel mai scurt timp, indiferent de numărul de rochii comandate!