Blog

Cum să împachetezi cadourile

Cum să împachetezi cadourile

A face un cadou a generat întotdeauna o bucurie dublă: atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru cel care primește. Aceste reacții depind una de alta, așa că suntem cu mult mai fericiți când cei dragi pe care îi sărbătorim apreciază și sunt mulțumiți de cadoul pe care l-am gândit special pentru ei.

Mai mult decât atât, știm cât de important e să cunoaștem în profunzime persoana căreia îi facem cadoul, pentru ca nu cumva să dăm greș în ceea ce o privește. Poate fi dezamăgitor momentul în care ne dăm seama că sărbătoritul nu este impresionat de darul pe care l-am oferit. Cu toate acestea, există numeroase soluții de cadouri personalizate pe care nu trebuie să le ratăm și care vor aduce garantat un zâmbet pe chipul acestuia. La Ruvix, orice cadou personalizat este special, făcându-și loc în inima tuturor, din prima.  Indiferent de ce anume vei alege, te poți inspira dintr-o gamă largă de produse menite să te ajute atunci când ești în pană de idei și ai nevoie de un cadou creativ și inedit.

Cum se împachetează corect

Pe lângă alte aspecte importante ale pregătirii unei surprize, trebuie să ținem cont și de modul în care îmbrăcăm cadoul, întrucât acest lucru face parte din imaginea de ansamblu a acestuia. Practic, hârtia de împachetat sau “punga de cadou”, așa cum o cunoaștem noi, sau orice alt ambalaj în care punem cadoul, este primul lucru cu care ochii sărbătoritului se întâlnesc, deci este esențial felul în care împachetăm un cadou. Aici, ca și în alte cazuri, prima impresie contează foarte mult și este conturată de impactul generat în primele câteva secunde de la interacțiunea sărbătoritului cu felul în care primește cadoul.

Ce trebuie evitat

Acum, că știm cât de mult cântărește prezentarea, atunci când vine vorba despre oferirea unui cadou, trebuie să facem tot posibilul ca darul oferit să fie pus în cea mai bună lumină, împachetându-l cât mai original și mai vesel cu putință. Prin urmare, trebuie să evităm să ambalăm cadoul într-o hârtie ternă, lipsită de personalitate sau într-o pungă de cadou folosită deja, îndoită și care se vede cu ochiul liber că a mai fost uzată.

Știai că poți personaliza chiar și hârtia de cadou? Ba chiar o poți decora cu stickere create chiar în atelierul nostru, pentru un aer cât mai personal pe care îl poți da surprizei atent gândite pentru cel drag. În funcție de cadoul ales, poți opta fie pentru o pungă de cadou, fie pentru o cutie, având grijă ca ambalajul sau pachetul respectiv să sporească suspansul, ca în final acesta să se transforme în bucurie sinceră.

Așadar, spune-ți cuvântul și în procesul de împachetare și oferă un cadou personalizat în întregime, pentru a te asigura că darul tău se traduce în apreciere și căldură sufletească - de la momentul ruperii ambalajului, până la cel al descoperirii obiectului ce se află înăuntru.

Vizitează pagina noastră și lasă-te surprins de cadourile personalizate care te vor scoate din impasul alegerii cadoului potrivit! La Ruvix nu vei găsi numai un magazin de produse personalizate, ci oameni dedicați și pasionați de ceea ce fac, gata să-ți dea o mână de ajutor în pregătirea celei mai frumoase surprize pentru cei dragi!

 

Descoperă și alte articole de blog

Cum să împachetezi cadourile
Cum să împachetezi cadourile

A face un cadou a generat întotdeauna o bucurie dublă: atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru cel care primește. Aceste reacții depind una...

Citește mai mult
Cadouri pentru profesorul tău
Cadouri pentru profesorul tău

Momentul acela dificil al anului, când trebuie să alegi un cadou pentru un profesor sau pentru o profesoară dragă, este aici. Pe lângă recunoștința și...

Citește mai mult
Cadouri personalizate in functie de zodie
Cadouri personalizate in functie de zodie

A venit și momentul dificil în care trebuie să alegi un cadou inspirat pentru o persoană dragă din familie sau din cercul apropiat de prieteni....

Citește mai mult