Tricouri cu Pisici

Tricouri cu pisici - pentru persoanele care vor să arate tuturor cine-i șeful în gospodărie

„Miaw văzut, miaw plăcut și miaw făcut orice poftă!” Putem cu siguranță să cădem de acord asupra faptului că relația dintre o felină și persoana ei este una specială, nu-i așa? Spunem persoană, pentru că nu putem să spunem stăpân - știm cu toții cine devine șeful în casă odată ce decizi să îți împarți inima c-o pisică. Și nu doar inima - dacă nu ești încă deținătorul unei pisicuțe, dar totuși le iubești și plănuiești să faci „pasul cel mare” și să aduci o mică felină în casa ta, trebuie să te avertizăm: acești tigri în miniatură nu îți vor pune stăpânire doar pe inimă, ci și pe casă, masă, mamă, tată, prieteni, hanoracetricouri…Nimeni și nimic nu poate rezista în fața unei pisici blănoase (sau fără blană, pentru că nu facem discriminări aici) - ele devin stăpânele încă de la primul „miaw”.

Dacă ți-ai acceptat deja statutul în raport cu șefa casei, pisica ta (pentru că este imposibil să n-o faci), mândrește-te în fața tuturor cu dragostea pe care i-o porți prin tricourile cu pisici de damă sau de bărbat marca Ruvix. Ți-am spus că nu facem discriminări, așa că avem pentru tine și felina ta tot felul de modele - de la tricouri cu pisici portocalii, pentru cei a căror inimă este deținută de o mică roșcovană prietenoasă și haioasă, până la tricouri cu pisică neagră, pentru mândrii deținători ai unei mini pantere pline de afecțiune.

Tricou cu pisică - poartă-ți patrupedul blănos în suflet, dar și pe haine! 

Există o înțeleaptă vorbă din străbuni, pe care orice iubitor de feline trebuie să o cunoască - nu poți avea niciodată prea multe tricouri cu pisici! Bine, recunoaștem, am mințit - noi am inventat-o ca să evidențiem cât de faine sunt tricourile noastre, dar cu siguranță odată ce arunci un ochi peste ce ți-am pregătit vei fi și tu de acord cu noi. E exact la fel cum e cu felinele - odată ce ai un tricou cu pisică de la Ruvix, nu te vei putea abține și vei mai vrea unul…și încă unul..și încă unul…și tot așa până tot dulapul tău va fi plin de ele.

Desigur, nu trebuie să fii egoist și să păstrezi toate hainele pentru tine. Cine se aseamănă se adună, așa că suntem convinși că mai ai prietene, prieteni, veri sau verișoare îndrăgostiți de animăluțe, de oricare ar fi ele. Tocmai de aceea, îți oferim tot felul de modele de tricouri cu pisici pentru femei și feline, dar și tricouri cu pisici pentru bărbați și motani. Tricouri cu căței, cu purcei, cu ursuleți, chiar și cu unicorni! Aruncă un ochi peste toate categoriile de pe site-ul nostru și descoperă cea mai faină gamă de tricouri pentru bărbațitricouri pentru femeisweatshirt-uri și hanorace realizate din 100% bumbac și numai gata să fie purtate!