Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

TRICOURI CU MESAJE -> Uniforma ideală în team building

TRICOURI CU MESAJE -> Uniforma ideală în team building

             Nu știu cum e la voi în firmă sau la locul de muncă, dar team buildingul la noi e sărbătoare și e stabilit în cel mai mic detaliu. De la atenția cu care e ales hotelul, la detaliile opririlor de pe drum până la rolul fiecăruia în activitățile stabilite și cod vestimentar.

             Ai presupus bine, tot ce se întâmplă în team building, pe lângă faptul că rămâne acolo, se întâmplă și cu stil. Și nu ne referim doar la o seara de petrecut și povestit într-o locație inedită cu multe râsete și întărit prietenii. Fiecare activitate ce este trecută în itinerariu trebuie să aibă propria-i tematică din punct de vedere vestimentar. Aici vorbim de treninguri într-o anumită culoare sau pălării asortate, până la tricouri cu litere sau mesaje ce se completează la nivel de grup.

            Cea mai eficientă și de efect variantă de a da o notă specială și amuzantă pentru activitățile extracurriculare ale unei firme, birou sau echipă au fost și vor rămâne tricourile personalizate.

            Putem apela ușor la personalizare cu mesjaje în funcție de caracterul fie al echipei, fie individual ori cu inside jokes. La fel de populare sunt și expresiile sau experiențe pe care le-au trăit sau realizat împreună. Sau poate pur și simplu țineți să aveți pe tricouri o chestie inedită. În lipsă de timp sau inspirație există nenumărate variante de a combina diverse mesaje.

    

             Pentru aceasta, prima recomandare, bineînțeles că sunt tricourile din colecția “romgleză” cu un mesaj caracteristic fiecărui membru al echipei. Alegerea poate începe de la “rubbing the mint” pentru cel ce trage chiulul cel mai des sau “cutting leaves at the dogs” la “it hurts at my banana” pentru cei cărora nu prea le pasă de multe lucruri din jur. “My mustard jumps” poate fi variantă ideală pentru cei cu temperament scurt. Unul dintre voi s-ar putea alege cu “dicky the stopper” pentru că de ce nu.

             Bineînțeles că tricourile amuzante mereu fac senzație, mai ales dacă se mulează sau sunt fix în antiteză cu activitățile pe care le desfășurați. Imaginați-vă fața colegilor când veți apărea cu un tricou pe care scrie că “o carte citită e un grătar pierdut” sau “I beat and I fuck like a sewing machine”. De aici puteți merge mult mai departe cu imaginația și crea situații incredibil de amuzante.

    

             Revenind la o situație de la noi, într-unul din team buildinguri ne-am decis ca în seara petrecerii, în loc de clasicele cămăși și sacouri care dădeau bine la poza de grup, să-i facem o surpriză unuia din partenerii din business. Cred că îl avem cu toții pe individul ăla care ne disperă cu bancurile, și mai ales cu acele bancuri care încep cu “ știi bancul cu...” și se termină cu te miri ce, și insistă până ajunge să inventeze și bancuri și cuvinte. Fix așa era băiatul în cauză, într-o anumită etapă a vieții lui, și am renunțat la dress code-ul stabilit pentru a-i face o intervenție ca să zicem așa. Dar într-o manieră amuzanto-sarcastică. Drept urmare ne-am facut tricouri cu bancurile mai sus menționate, luând naștere colecția cu Epistole și Anecdote.

            Team buildingul este o chestie fun care nu poate decât să întărească relațiile dintr-o echipă. Nu contează dacă se respectă reguli sau vreun plan atâta timp cât voia bună, comunicarea și distracția sunt primele pe listă.

Descoperă și alte articole de blog

Cum alegi tricoul potrivit în funcție de zodia ta
Cum alegi tricoul potrivit în funcție de zodia ta

Fiecare semn zodiacal se asociează cu un anumit stil de viață și anumite trăsături de personalitate. Am citit în stele (nu, chiar am consultat articole...

Citește mai mult
TRICOURI CU MESAJE -> Uniforma ideală în team building
TRICOURI CU MESAJE -> Uniforma ideală în team building

             Nu știu cum e la voi în firmă sau la locul de muncă, dar team buildingul la noi e...

Citește mai mult