Blog

Cum alegi tricoul potrivit în funcție de zodia ta

Cum alegi tricoul potrivit în funcție de zodia ta

Fiecare semn zodiacal se asociează cu un anumit stil de viață și anumite trăsături de personalitate. Am citit în stele (nu, chiar am consultat articole de specialitate) și am aflat date despre fiecare zodie, pe care le-am asociat cu o anumită tematică de tricou personalizat.

Pești

Peștii sunt persoane creative, empatice, dar cu o stimă de sine scăzută. Dacă aceasta este zodia ta, atunci s-ar putea să îți placă tricourile florale și cele motivaționale, care pot să îți aducă energia pozitivă de care ai nevoie atunci când nu ai încredere în tine.

Berbec

Berbecii sunt independenți, curajoși, activi, mereu în căutare de ceva nou. Te vizualizezi în acest peisaj? Atunci potrivite pentru tine sunt tricourile gym, tricourile auto și rock, ce caracterizează stilul tău de viață dinamic.

Taur

Persoanele din zodia taur sunt sociabile, răbdătoare, au gusturi bune, dar uneori pot să fie mai nepăsători, geloși sau chiar materialiști, toate acestea pentru securitatea lor. Dacă ești taur, atunci trebuie să îți placă tricourile fashion sau, în cazul genului masculin - cele cu barbă, care să exprime seriozitatea acestei zodii.

Gemeni

Gemenii sunt inteligenți, dar au și o fire schimbătoare, deoarece își doresc varietate în tot ceea ce fac. Dacă te încadrezi aici, atunci tricourile potrivite pentru tine sunt cele geeky.

Rac

Racii sunt persoane sensibile, timide, cărora le este greu să renunțe la obiceiuri vechi. Tricoul perfect în funcție de această zodie este unul romgleză: expresii tradiționale într-o formă modernă! Așa nu renunți la lucrurile din trecut, de care te simți cel mai mult conectat.

Leu
Persoanele din zodia leu sunt mereu cu zâmbetul pe buze, extrovertite și cu un spirit dominator. Îți sună cunoscute aceste trăsături? Atunci ai nevoie de tricouri amuzante și tricouri de agățat... pentru că ești extrovertit, nu?

Fecioară
Fecioarele sunt persoane ordonate, oferă sfaturi bune și sunt extrem de timide. Dacă ești fecioară, tricourile potrivite pentru tine sunt tricourile cu flori, dar și cele cu câini și pisici, perfecte pentru firea ta mai retrasă.

Balanță
Balanțele sunt persoane diplomate, amabile; au nevoie de armonie și își doresc să fie pe placul tuturor. Tricoul perfect pentru această zodie este un tricou amuzant sau unul cu pisici, fiindcă toată lumea le adoră, nu?

Scorpion
Cei din zodia scorpion sunt persoane pasionale, emotive, care trăiesc totul intens și pot fi răzbunători și saracastici, uneori. Tricourile de dragoste și tricourile rele sunt potrivite pentru tine, dacă te încadrezi aici.

Săgetător
Săgetătorii sunt persoane vesele, pline de viață și inteligente.Tricourile potrivite pentru această zodie sunt cele cu epistole și anecdote, dar și cele fashion.

Capricon
Capricornii sunt persoane ambițioase, mature, punctuale și perseverente. Da, ai ghicit! Tricourile motivaționale sunt cele potrivite pentru tine.


Vărsător
Vărsătorii sunt persoane creative, care au nevoie de multă libertate și care își asumă numeroase riscuri. Dacă te încadrezi în acest tipar, atunci tricourile potrivite pentru tine sunt cele rock, auto, dar și cele romgleză.

Totuși, cele mai potrivite tricouri cu zodii sunt cele personalizate, fiindcă te fac să te simți special. Un tricou zodiacal floral sau unul cu simbolul zodiei tale este întotdeauna un tricou perfect pentru cei care cred în mesajele din spatele semnului lor zodiacal. Dar indiferent de ce tricou alegi, nu uita: astrele îți surâd!

Descoperă și alte articole de blog

Tricou personalizat cu mesaje
Tricou personalizat cu mesaje

Într-o lume în care contează foarte mult atât pentru sine, cât și pentru cei din jur ceea ce purtăm, este bine de știut că putem...

Citește mai mult
Cum alegi tricoul potrivit în funcție de zodia ta
Cum alegi tricoul potrivit în funcție de zodia ta

Fiecare semn zodiacal se asociează cu un anumit stil de viață și anumite trăsături de personalitate. Am citit în stele (nu, chiar am consultat articole...

Citește mai mult
TRICOURI CU MESAJE -> Uniforma ideală în team building
TRICOURI CU MESAJE -> Uniforma ideală în team building

             Nu știu cum e la voi în firmă sau la locul de muncă, dar team buildingul la noi e...

Citește mai mult