Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Idei cadouri mama – produse personalizate alese în funcție de ocazia cu care este sărbătorită

Idei cadouri mama – produse personalizate alese în funcție de ocazia cu care este sărbătorită

Alegerea cadoului perfect pentru o persoană specială poate să fie, uneori, o misiune cu adevărat dificilă, deoarece presupune multă implicare și documentare în ceea ce privește produsele potrivite pe care le poți achiziționa, cu atât mai mult dacă sunt pentru mama ta. Aceasta trebuie apreciată, iubită și răsfățată cu fiecare ocazie care se ivește, mai ales în zilele în care ea trebuie să fie sărbătorită.

Mai mult ca sigur, orice persoana s-a întrebat, cel puțin o dată în viață, ce anume își dorește cu adevărat mama lui din punct de vedere material. Această întrebare, în continuare, este pusă de o mare parte dintre oameni de fiecare dată când se apropie ziua mamei lor sau Ziua Internațională a Femeii. Dacă și tu te-ai întrebat același lucru, acum este momentul ideal să afli spre ce produse personalizate să îți îndrepți atenția pentru a oferi un cadou de excepție.

 Cuprins:

  1. Idei cadouri mama – produse personalizate alese în funcție de ocazia celebrării ei
    1.1.  Cadouri personalizate de ziua mamei tale
    1.2.  Cadouri pentru mama personalizate de Ziua Internațională a Femeii

  2. Idei cadou mame – ce poți să îi oferi dacă nu își dorește nimic de ziua ei?

  3. Cadouri personalizate pentru mama unei persoane apropiate ție
    3.1.  Cadou personalizat mamei partenerului de cuplu
    3.2.  Cadou personalizat pentru mama celei mai bune prietene/celui mai bun prieten

1. Idei cadouri mama – produse personalizate ale în funcție de ocazia celebrării ei

Mama ta trebuie să se simtă apreciată, iubită și răsfățată în fiecare clipă a vieții sale, întrucât nu există persoană mai importantă pe lume, pentru un copil, ca persoana care i-a dat viață și l-a ajutat să devină ceea ce este în prezent. Uneori, însă, este necesar să se bucure de atenție și afecțiune suplimentară, mai precis în contextul zilei ei de naștere și al Zilei Internaționale a Femeii, ambele fiind evenimente aparte în fiecare an. Aceasta, cu siguranță, va fi mai mult decât încântată dacă pe lângă orele pe care i le vei aloca celebrării ei, îi vei oferi și un cadou personalizat, ieșit din comun, care să reprezinte factorul surpriză al petrecerii. 

1.1. Cadouri personalizate de ziua mamei tale

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața mamei tale este ziua ei de naștere pe care va vrea, cel mai probabil, să o petreacă în compania celor mai dragi oameni. Având în vedere importanța acestei ocazii și a faptului că ești una dintre cele mai speciale persoane din viața ei, fără de care petrecerea aniversară nu ar mai fi avut același farmec, cadoul trebuie să fie atent ales, pentru a-i face o surpriză cât mai plăcută. 

Prin intermediul cadourilor personalizate pentru mama ta, îi vei demonstra cât de bine îi cunoști gusturile când vine vorba de haine, dar și de alte obiecte, alegând un produs la care restul invitaților nu s-ar fi gândit. Așadar, dacă printre pasiunile ei se numără moda, atunci un cadou compus dintr-o piesă vestimentară unică, pe care să o aibă în garderobă și să o poarte de fiecare dată când dorește să creeze o ținută atipică, este alegerea perfectă. 

De exemplu, dacă ziua ei de naștere este în sezonul cald, atunci un tricou personalizat, confecționat din materiale subțiri și care lasă aerul să circule, este cadoul ideal. Însă, dacă aceasta a fost născută toamna sau iarna, un hanorac confortabil, care să-i protejeze corpul de temperaturile scăzute și ușor de integrat în aproape orice ținută, este produsul pe care îl cauți pentru a-l împacheta și oferi drept cadou mamei tale. Acestea fiind spuse, este imposibil să nu se bucure de un articol vestimentar unic, creat în urma indicațiilor oferite de copilul ei, care o cunoaște cel mai bine dintre toți oamenii.

1.2. Cadouri pentru mama personalizate de Ziua Internațională a Femeii

Ziua Internațională a Femeii reprezintă, de asemenea, un eveniment aparte din viața mamei tale, întrucât comemorează realizările persoanelor de gen feminin pe mai multe planuri, cum ar fi cel social și politic. Prima dată în istorie a fost sărbătorită de ONU la data de 8 martie, în anul 1975, însă, în România, în perioada comunistă, mai exact înainte de Revoluția din anul 1989, acest eveniment era cunoscut ca Ziua Mamei. Din această cauză, în rândul populației, s-a creat o confuzie cu ce anume se sărbătorește într-adevăr în această zi. Cadourile oferite cu această ocazie nu trebuie să fie unele scumpe pentru a avea impact, deși o mare parte dintre oameni, în prezent, sunt de această părere. 

Uneori, oferirea unui buchet de flori spectaculos este suficient pentru a aduce mamei tale sau al altei persoane de gen feminin din viața ta, zâmbetul pe buze. În plus, dacă dorești, poți adăuga, de exemplu, un cadou personalizat mamă fiică, precum o cană personalizată, pe care să imprimi o fotografie cu voi două, alături de un mesaj drăguț. Acest tip de atenție, în majoritatea cazurilor, va declanșa o reacție de fericire mult mai mare decât în cazul unui cadou scump, care nu transmite nimic. 

Varianta menționată anterior merită luată în considerare, deoarece, astfel, ai posibilitatea să-i trezești mamei tale numeroase amintiri de fiecare dată când admiră poza cu voi, în timp ce bea cafeaua, ceaiul sau altă băutură preferată de ea. O ultimă precizare în ceea ce privește acest subiect este faptul că, Ziua Internațională a Femeii nu trebuie neglijată sau sărbătorită superficial, deoarece orice persoană de gen feminin pe care o cunoști, indiferent de statutul ei, merită să se bucure de mici atenții, prin care să îi demonstrezi, într-o anumită măsură, cât de mult o iubești, mai ales dacă este vorba despre mama ta, persoana care ți-a dat viață și care te-a crescut.

2. Idei cadou mame – ce poți să îi oferi dacă nu își dorește nimic de ziua ei?

Ai ajuns în punctul în care consideri că ai epuizat toate ideile de cadouri de-a lungul anilor sau în momentul în care ești de părere că ceea ai vrea să îi cumperi în acest an mamei tale nu va fi pe placul ei? Sau, poate, ești tentat să o întrebi ce ar vrea să primească de ziua ei din cauză că deține deja tot ceea ce ar putea avea vreodată nevoie? Dacă te afli în aceste situații, e important să ții cont de următorul sfat: niciodată să nu o întrebi ce anume își dorește de ziua ei. De ce? Pentru că șansele să-ți spună că nu își dorește nimic sunt destul de mari. În aceste împrejurări, mai mult sau mai puțin neplăcute, în care nu știi ce să faci, cadourile personalizate reprezintă soluțiile salvatoare, deoarece acestea nu numai că sunt satisfăcătoare din punct de vedere vizual, dar sunt și utile în viața de zi cu zi. 

Din gama variată de produse a magazinului, poți selecta, de exemplu, o pernă personalizată pufoasă pe care să se afle o fotografie care să surprindă un moment frumos cu voi și un mesaj creat de tine, pe care îl consideri adecvat. Acest cadou va fi un element de decor mai mult decât binevenit în locuința ei, pe care să-l așeze în orice cameră cu un pat, o canapea, un fotoliu sau un scaun, pentru a sta comod cât timp vizionează serialul preferat, vede un film sau citește o carte îndrăgită de ea. Mai mult decât atât, va putea privi ori de câte ori intră în încăperea respectivă fotografia cu voi, imprimată pe pernă. Deși inițial îți va spune că nu își dorește nimic de ziua ei, mai mult ca sigur se va entuziasma pentru orice atenție venită din partea ta.

În cazul în care mama ta este o femeie pasionată de modă și de tot ceea ce este în trend în momentul actual, tinzând în permanență să intre în posesia articolelor vestimentare, de încălțăminte și a accesoriilor cu diverse modele inovative, atunci îi mai poți oferi în dar încă un produs. Include în garderoba ei o geantă personalizată la care ai posibilitatea să selectezi chiar tu grafica. Poți fi convins de faptul că acest cadou creativ îi va provoca emoții pozitive, de bucurie, extaz și împlinire. Dacă nu ești sigur 100% de această variantă, trebuie să îți pui o întrebare, la care vei primi singur răspunsul, mai precis: ce femeie pasionată de modă nu se va bucura de o geantă cu un model unic?

3. Cadouri personalizate pentru mama unei persoane apropiate ție

Datorită ideilor de cadouri personalizate pentru ziua mamei tale, respectiv pentru oferirea unei atenții, mai mici sau mai mari, de Ziua Internațională a Femeii, acum vei știi ce anume să îi oferi la aceste ocazii importante din viața ei. Însă, ce este de făcut în situația în care trebuie să oferi un cadou personalizat pentru mama unei persoane apropiate ție? În această circumstanță, variantele menționate în rândurile de mai sus rămân valabile, dar există riscul să nu aibă un impact la fel de mare cum ar fi în cazul mamei tale. Prin urmare, pentru a evita acest eveniment neplăcut, în continuare vei putea descoperi ce cadouri personalizate sunt potrivite pentru mama partenerului de cuplu, dar și pentru mama celei mai bune prietene ale tale, respectiv celui mai bun prieten al tău.

3.1. Cadou personalizat mamei partenerului de cuplu

Participarea la ziua de naștere a mamei partenerului de cuplu poate declanșa, uneori, anumite emoții negative, precum frică, anxietate și stres. Toate acestea sunt strâns legate de gândurile obsesive despre cum va decurge acest eveniment și, bineînțeles, dacă aceasta va avea o impresie bună în ceea ce te privește. Acest lucru este perfect normal, mai ales dacă încă nu ai avut oportunitatea să interacționați prea mult. În ceea ce privește alegerea cadoului, partenerul de cuplu te poate ajuta cu sfaturi și păreri pe toată durata acestui proces, deoarece obiectivul vostru este același. 

Dacă relația cu mama partenerului de cuplu nu este încă una solidă, poate din cauză că relația este la început, optează pentru un cadou mai puțin riscant, cum ar fi un buchet de trandafiri, lalele, crini sau alte flori apreciate pentru aspectul deosebit și pentru o cutie cu bomboane, deoarece șansele să fie indiferentă sau nemulțumită de ceea ce a primit sunt mult mai scăzute. Însă, dacă dorești să îți pui mai mult amprenta asupra cadoului, este necesar să existe și un produs personalizat, cu un model unic, cum ar fi o șapcă personalizată, cu un mesaj simpatic. Această piesă creativă va putea fi asortată cu aproape orice element vestimentar și va putea fi integrată în mai multe stiluri vestimentare. Mai mult decât atât, îi va oferi protecție purtătoarei împotriva razelor UV ale soarelui când se va afla în aer liber, desfășurând diverse activități din program.

 

3.2. Cadou personalizat pentru mama celei mai bune prietene/celui mai bun prieten

Alegerea unui cadou personalizat pentru mama bff-ului tău poate, de asemenea, să prezinte un anumit grad de dificultate, din cauza lipsei de informații în ceea ce o privește sau a nesiguranței în legătură cu ceea ce i-ar plăcea să primească. În acest demers, prietena sau prietenul tău, care mereu a fost alături de tine, cu siguranță îți va oferi sprijinul necesar pentru a achiziționa cadoul cel mai potrivit pentru așa zi specială pentru mama lui sau a ei. În cazul în care vă știți de o perioadă lungă de timp, atunci înseamnă că există o relație strânsă între voi și, poate, familiile voastre se cunosc la fel de bine ca voi. În acest context, un puzzle personalizat cu un model grafic haios, pe care să îl selectezi chiar tu, ar fi un cadou la care cu siguranță nu se va aștepta. Acesta este perfect pentru clipele pe care le petreceți toți împreună, cum ar fi în seara de joc în familie.

 În concluzie, cadoul personalizat pe care urmează să îl oferi mamei tale, cu ocazia zilei ei de naștere sau de Ziua Internațională a Femeii, trebuie ales cu mare atenție și cu multă răbdare. În comparație cu produsele oferite în mod normal la diferite evenimente din viața unui om, produsele personalizate se deosebesc prin faptul că au întipărite fotografii prețioase cu voi și un mesaj drăguț, venit din suflet. Indiferent spre ce cadou personalizat îți îndrepți atenția în final, este important să ții cont de ceea ce crezi că i-ar plăcea cu adevărat să primească și de ce ar avea nevoie mama ta sau mama partenerului de cuplu, respectiv al bff-ului tău.

 

Sursă foto: Pexels.com

 
 

Descoperă și alte articole de blog

Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri personalizate sau amuzante
Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri...

Găsirea cadoului perfect poate să fie o adevărată provocare, mai ales atunci când vorbim despre cadourile pentru colegii de muncă. Considerentele pe care trebuie să...

Citește mai mult
Idei cadouri mama – produse personalizate alese în funcție de ocazia cu care este sărbătorită
Idei cadouri mama – produse personalizate alese în funcție de...

Alegerea cadoului perfect pentru o persoană specială poate să fie, uneori, o misiune cu adevărat dificilă, deoarece presupune multă implicare și documentare în ceea ce...

Citește mai mult
Cadouri de Crăciun pentru părinți - vezi ce le-ar plăcea părinților să primească sub brad!
Cadouri de Crăciun pentru părinți - vezi ce le-ar plăcea...

Cadourile de Crăciun reprezintă un subiect sensibil și care dă bătăi de cap multor oameni. Crăciunul este o sărbătoare importantă, datorită faptului că reunește membrii...

Citește mai mult