Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Cadouri perfecte workaholici

Cadouri perfecte workaholici

Fiecare dintre noi are în familie sau în grupul său de prieteni acea persoană care muncește mult, îi place ceea ce face și face din activitatea sa un scop suprem al vieții. Acelui workaholic merită să îi recompensăm pasiunea pentru muncă și dorința de a se afirma în permanență. Și cum să face asta, mai ales când acesta cunoaște atât de puține ocazii de a se relaxa?

Există două căi, aceea prin care ne asigurăm că darurile pe care le oferim acestor oameni muncitori sunt lucruri utile, pe care să le folosească zilnic, la muncă, ocazie cu care să-și aducă aminte de noi de fiecare dată. 

În același mod, o pernă personalizată îi poate aduce aminte să se mai și relaxeze din când în când și să pună preț pe odihnă și pe starea sa de bine.

La Ruvix am întâlnit o sumedenie de cereri care să corespundă celor mai diverse tipuri de oameni. Experiența aceasta ne-a format și, în majoritatea cazurilor, reușim să mulțumim până și pe cel mai pretențios sărbătorit. 

Cadou personalizat

Ca să-l mai scoatem puțin din zona aceasta de muncă intensă și să-l mai amuzăm un pic pe sărbătoritul nostru aglomerat și înconjurat de taskuri pe care trebuie să le rezolve, ideea e să-l deconectăm un pic de la universul acesta al muncii. Cu toate acestea, pentru a-i păstra viu interesul, putem face mici aluzii amuzante la acest lucru. Tricourile personalizate sunt deseori o idee foarte bună și putem imprima pe ele mesaje amuzante sau imagini reprezentative anumitor situații în raport cu jobul sau cu diverse activități din această arie. Dacă faci parte dintr-un cuplu și vrei să subliezi anumite aspecte prin intermediul tricourilor pentru cupluri, poți să o faci gândind bine un mesaj care să se regăsească în completarea celor două.

Și cănile termosensibile îl pot scoate din rutina zilnică pe sărbătorit, deliciul descoperirii mesajului pe recipient la contactul cu băutura fierbinte fiind și acesta apreciat.

Cadou clasic

Dacă vrei ca persoana pentru care pregătești un cadou să dea cu ochii de darul tău zilnic, poți opta pentru un mouse pad personalizat. Vei merge țintit cu inspirația, întrucât vei alege ceva ce-i va ieși în cale recurent. Alegând o imagine sau o poză care simbolizează legătura voastră, sau pur și simplu marchează o amintire comună, o pasiune sau un mesaj impresionant, se va bucura ori de câte ori se va intersecta cu acesta. Și asta nu va fi de puține ori, având în vedere conștiinciozitatea workaholicului tău drag!

În altă ordine de idei, o cană cu care să-și inceapă o zi plină la muncă este, și aceasta, o idee bună. Bând cafeaua sau ceaiul preferat, vei fi unul din primele sale gânduri răsărite în minte, încă de la startul zilei.

O altă modalitate de a-i pune în valoare meticulozitatea și atenția este prin oferirea unui puzzle personalizat, un prilej de surpriză, dar și de ”muncă” pentru a abține rezultatul finit.

Acum că ai câteva idei despre cum poți face un workaholic să se bucure de un cadou original, alege ce crezi că i s-ar potrivi cel mai bine! La Ruvix, avem cadouri pentru toate tipurile de oameni!

 

Descoperă și alte articole de blog

Cadouri perfecte workaholici
Cadouri perfecte workaholici

Fiecare dintre noi are în familie sau în grupul său de prieteni acea persoană care muncește mult, îi place ceea ce face și face din...

Citește mai mult