Blog

Cadouri cupluri pentru Crăciun

Cadouri cupluri pentru Crăciun

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, de neînlocuit, mai ales atunci când le petrecem cu persoana pe care o iubim. Băuturile calde și prăjiturile cu miros de scorțișoară, savurate în fața șemineului sau a mini cinema-ului de acasă devin, în timp, tradiții, dar și amintiri de neuitat. Fără doar și poate, magia Crăciunului este un sentiment în toată regula, de care ne bucurăm cu toții, indiferent de vârsta pe care o avem sau de locul în care ne aflăm. Fie că preferăm colindele tradiționale sau clinchetul de clopoței din cântecele în engleză dedicate acestui sezon, nimic nu se compară cu atmosfera emoționantă ce se poate simți în timpul acestei perioade. 

Ruvix, locul în care bucuria creării celor mai inspirate cadouri este o stare de fapt, îți pune la dispoziție cele mai frumoase cadouri de care să vă bucurați în cuplu. În cele ce urmează, ți-am pregătit o trecere în revistă a celor mai iubite cadouri de Crăciun pentru cupluri.

Idei cadouri de Crăciun

Ruvix este, în esență, o “fabrică” de zâmbete și de surprize frumoase. În portofoliul nostru intră o mulțime de idei de cadouri pe care le poți oferi de Crăciun iubitei sau iubitului. Printre acestea, se numără o mulțime de tricouri atrăgătoare, pijamale originale, sweatshirt-uri călduroase cu texte și mesaje predefinite, dar și căni ingenioase, perne confortabile și șepci cool. În ce privește aceste produse, cât și altele, precum puzzle-uri, genți și printuri cu caricaturi, pe acestea le poți personaliza în funcție de preferințele tale. Mai mult decât atât, la Ruvix poți personaliza și globuri de Craciun, pentru o și mai frumoasă și magică experiență cu ocazia împodobirii bradului în doi.

Cadouri personalizate pentru cuplu

Fie că vei alege seturile de tricouri pentru cuplu sau rochia (pentru ea) și tricoul (pentru el), acestea se completează într-un mod amuzant și plin de inspirație, exact așa cum și voi doi vă completați în viața de zi cu zi. Mesajele imprimate precum: “She stole my heart” (tricoul lui)/ “And I’m keeping it” (tricoul ei), “The Boss” (tricoul lui) / “The REAL Boss” (tricoul ei) sau “The missing piece” (tricoul lui) / “To my heart” (tricoul ei)  - sunt câteva dintre cele care au cel mai mare succes în rândul cuplurilor. Desigur, mai sunt și cele cu text însoțite de imagini simpatice “Better” [imagine cu o halbă de bere] / “Together” [imagine cu o felie de pizza], subliniind ideea de echipă și de coeziune în relația de cuplu. Pe lângă acestea, se remarcă și cele pentru cuplurile care așteaptă un copil, punându-i în ipostaze amuzante de părinți în devenire.

Tot în această categorie, a cadourilor de Crăciun de care te poți bucura alături de persoana iubită, pot intra și obiectele pereche personalizate. Practic, alegi un anume obiect din portofoliul nostru pe care vrei să-l personalizezi și faci asta “la dublu”, pentru un sentiment plăcut de apartenență la cuplu și pentru o experiență unică în prag de Sărbători.

Apelează la Ruvix pentru un plus de inspirație cu ocazia Crăciunului și echipa noastră te va ajuta cu multă pasiune și profesionalism să alegi unul dintre cele mai drăguțe cadouri cuplu, ce va fi apreciat cu adevărat de persoana iubită.

Descoperă și alte articole de blog

Aniversarea căsătoriei, un prilej bun pentru cadouri de cuplu
Aniversarea căsătoriei, un prilej bun pentru cadouri de cuplu

Aniversarea căsătoriei este acel moment prețios în care un cuplu își aduce aminte de iubirea, respectul și de grijă unuia pentru celălalt, cât și de...

Citește mai mult
Căciulile ce nu țin doar de cald
Căciulile ce nu țin doar de cald

            Cu pași mărunți a venit vremea rece și știm că și tu cauți niște accesorii care să te protejeze de...

Citește mai mult
Cadouri cupluri pentru Crăciun
Cadouri cupluri pentru Crăciun

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, de neînlocuit, mai ales atunci când le petrecem cu persoana pe care o iubim. Băuturile calde și prăjiturile...

Citește mai mult