Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Soluția pentru frigul de toamnă? Un hanorac personalizat!

Soluția pentru frigul de toamnă? Un hanorac personalizat!

                Trăim în secolul vitezei și vrem ca totul să se întâmple cât mai repede. Nici în interacțiunile cu cei din jur nu mai avem aceeași răbdare, așa că apelăm la tot felul de metode prin care să ne exprimăm personalitatea “ajutându-i” pe cei din jurul nostru să ne cunoască mai ușor.

Vestimentația este una din acele metode, iar cele mai iubite articole vestimentare sunt tricourile personalizate cu tot felul de mesaje și imagini care să spună câte ceva despre noi. Însă ce ne facem atunci când devine puțin prea răcoare ca să poți purta tricou?

Schimbă haina, dar print-ul ba!

Vara și-a făcut bagajele și a plecat și ea în vacanță. Ce-i drept, s-a mai întors în ultima vreme la noi – probabil a mai uitat una-alta, dar ne-am bucurat nespus de vizitele ei, pentru că ne-a dat ocazia să purtăm în continuare vestitele noastre tricouri personalizate.

Seara, când era puțin mai răcoare, nu trebuia decât să punem un sacou peste tricou pentru un outfit smart-casual, o jachetă de piele pentru un stil rock-chic sau un cardigan pentru un look classic-modern.

Însă zilele devin din ce în ce mai răcoroase și ne vine mai greu să purtăm tricourile cu mesaje haioase, așa că ne-am gândit la o soluție: luăm mesajele de pe tricouri și le punem pe...hanorace!

Este important pentru noi să ne exprimăm starea și personalitatea prin vestimentație, indiferent de anotimp, iar hanoracele personalizate sunt o opțiune perfectă.

    

De ce iubim hanoracul?

Toamna, hanoracul pufos este articolul go-to atunci când ne punem întrebarea “cu ce mă îmbrac azi?” și îți spunem și de ce:

  • este destul de lejer încât să îți poți purta tricourile preferate pe dedesubt – o idee fun ar fi ca tricoul și hanoracul să fie cu același print amuzant, iar în momentul în care dai jos hanoracul, să creezi un fel de “matryoshka doll” efect;
  • spre deosebire de jachete sau paltoane, îl poți purta legat la brâu în momentele în care toamna te suprinde cu temperaturi mai ridicate, astfel ai mainile libere să faci ce vrei;
  • sunt realizate dintr-un material care ține foarte bine de cald, fără să îl simți ca pe o “povară” pe umerii tăi;
  • este o piesă versatilă ce poate fi integrată atât în outfit-uri de stradă, dar poate face parte și din echipamentul tău pentru sală/sport – workout-ul devine mai ușor când ai mesaje amuzante sau motivaționale cu tine;
  • Iți dau un aer cool, relaxat și fun, atât datorită croielii, cât și a print-urilor ieșite din comun.

    

Ai crede că hanoracul este o piesă “sport” și nu o poți purta decât cu alte piese asemănătoare, însă trendsetterii au arătat în ultimul sezon cât de cool arată el purtat cu articole precum: paltoane, jachete de piele sau jeans, chiar și fuste elegante sau încălțăminte cu toc!

Nu ai nevoie decât de puțină imaginație pentru a transforma un simplu articol, precum hanoracul, într-o piesă de rezistență pentru ținutele tale moderne și interesante.

Tu vino cu ideea, noi te ajutăm cu personalizarea!

 

 

Descoperă și alte articole de blog

Soluția pentru frigul de toamnă? Un hanorac personalizat!
Soluția pentru frigul de toamnă? Un hanorac personalizat!

                Trăim în secolul vitezei și vrem ca totul să se întâmple cât mai repede. Nici în interacțiunile...

Citește mai mult