Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Idei de cadouri pentru persoana iubită

Idei de cadouri pentru persoana iubită

Poți să-ți declari iubirea pentru persoana dragă aducând un grup de mariachi care să cânte în fața locuinței acesteia și să strigi tare-tare „Te iubesc!”. Nimeni și nimic nu poate să te oprească... poate doar familia acesteia, vecinii sau poliția. Prea exagerat, nu? Totuși, nici florile și nici ciocolata nu mai entuziasmează atât de mult. De aceea, ne-am gânit să-ți propunem câteva idei de cadouri pentru persoana iubită.

Idei de cadouri pentru iubită

  1. Articole vestimentare

       Știm foarte bine că fetele iubesc enorm hainele. Dar știm, de asemenea, cât de dificil poate fi să te plimbi prin toate magazinele unui mall și să nu ai idee de ce ai putea să cumperi, pentru că dincolo de culoarea și textura hainelor, e necesar să existe și un mesaj. Așa că o idee de cadou perfect pentru iubita ta este un set de tricouri sau sweatshirt-uri de cuplu. Acestea creează o legătură afectivă puternică între tine și persoana dragă.

  1. Mai mult decât o fotografie

Ce poate fi mai frumos decât acel zâmbet natural pe care îl ai când cuprinzi în mâini amintirile pe care le aveți împreună? O ramă sau un album foto pentru ea este o idee bună, dar una și mai bună ar fi un set de căni, un puzzle sau o pernă personalizată, pentru că sunt obiecte fie distractive, fie pe care le utilizează zilnic. Astfel că își va aduce des aminte de iubirea dintre voi. Un mic dejun surpriză, unde cafeaua sau ceaiul să fie turnat într-un set de căni cu pozele voastre sună perfect, nu? Și de atunci toate diminețile vor avea același farmec.

  1. Bijuterii

O bijuterie este prietena cea mai bună a unei fete. Aceasta o face să se simtă prețuită, să valideze într-un fel statusul ei de persoană iubită, atunci când spune „Acest inel este de la el!”. Fie că este o brățară sau o pereche de cercei, iubita ta va fi  foarte entuziasmată.

 

Idei de cadouri pentru iubit

  1. O vacanță împreună

Bilete pentru doi, într-un oraș nou sună a cadoul perfect și este totodată o ocazie pentru a colecta cât mai multe amintiri.

  1. Mesaje „lipicioase”

Sunt atâtea motive pentru care îl iubești și cum nu poți să lipești un afiș mare în centrul orașului, în care să exprimi aceste lucruri, ce ai zice de un set de stickere personalizate cu imagini și texte speciale pentru voi, puse într-o cutie, frumos decorată? Poate să le atașeze pe telefon, în mașină, pe birou și să aibă în fiecare zi un motiv pentru a zâmbi.

  1. Articole sportive

De la un tricou personalizat cu o grafică precum „Motor Pulse”, „Car Pulse”, „Always train” și până la o nouă bicicletă, există o varietate de articole care i-ar face ochii să lucească. Cine a zis că League of Legends nu e un sport? Dacă adoră jocurile video, o idee ar fi un mousepad personalizat cu un mesaj care îl pasionează.

Ideile sunt multe, dar nu uita că orice cadou pentru persoana iubită ai alege, adaugă și un mesaj. Acesta strigă cel mai tare „Te iubesc”, precum aceste seturi de tricouri de cuplu: https://ruvix.ro/categorie-produs/tricouri-de-cuplu.

Descoperă și alte articole de blog

Idei de cadouri pentru persoana iubită
Idei de cadouri pentru persoana iubită

Poți să-ți declari iubirea pentru persoana dragă aducând un grup de mariachi care să cânte în fața locuinței acesteia și să strigi tare-tare „Te iubesc!”. Nimeni...

Citește mai mult