Blog

Ești fan REDUCERI? Avem ceva pentru tine...

Ești fan REDUCERI? Avem ceva pentru tine...

Cu toții suntem fascinați de orice reducere de preț. Ochii ne sticlesc de fiecare dată când vedem o etichetă ce are un preț redus, dar mai tare parcă atunci când descoperim promoții la tricouri personalizate.

Știm că bucuria vine din prețuri mici. Așa că, ți-am pus la dispoziție o varietate de tricouri personalizate la reducere, din care să alegi noi vedete pentru ținutele tale de zi cu zi. Fie că decizi să le porți la o ședință de shopping sau vrei să aduci haz printre cei de la birou într-o zi morocănoasă de luni, ei bine, vei reuși cu ajutorul produselor noastre.

În cele ce urmează îți vom oferi mai multe detalii despre promoțiile Ruvix. De asemenea, te vom hipnotiza și cu câteva exemple de tricouri de fete și de băieți – pentru că nu doar prețurile mici captează atenția, ci și super mesajele și desenele prezente pe articolele noastre. Ești pregătit/ă?

  

Începem prin a spune așa: prețurile pornesc de la 25 de lei și se opresc la colosala sumă de 35 de lei. În gama de tricouri personalizate la reducere găsești numeroase modele, cu mesaje care mai de care mai inedite.

Comandă un tricou la preț redus pentru evenimentele speciale din viața ta, cum ar fi petrecerea burlăcițelor, ziua de naștere a mamei, a iubitului/iubitei sau a unui prieten/coleg drag, celebrarea celor 100 de ani de la Marea Unire sau pur și simplu celebrarea vieții noastre de zi cu zi, cu mesaje precum „Iubește și fă ce vrei”. Desigur, la preț redus găsești și alte produse, precum hanorace, rochii, sweatshirt-uri, căciuli sau căni cu mesaj

  

Nu rata însă tricourile noastre aflate la promoție! Alege un tricou personalizat, perfect pentru momentele speciale din viața ta, un tricou ieftin, care să te bucure pe tine, și un tricou pe care îl poți face cadou, ca să bucuri pe cel de lângă tine. Acum, așa cum am promis mai sus, îți vom prezenta câteva tricouri de băieți și de fete, articole aflate în categoria promoții tricouri personalizate!

  

Câteva exemple de tricouri pentru fete

Toate tricourile au mesaje și desene deosebite, ce se pretează unor situații diferite. Pentru o petrecere a burlăcițelor, de exemplu, poți opta pentru un mesaj simplu, dar încurajator pentru viitoarea mireasă, precum „Bride’s Crew” sau „Team BRIDE party tonight”.

Mândră că te-ai născut în această țară? Alege popularul model cu „Mândruță faină”, căruia, în cazul în care ai un partener de viață care știe ce înseamnă o glumă bună, îi poți alătura în coșul de cumpărături tricoul pentru bărbați, tot la reduceri, cu mesajul „Eram tânăr ca frăguța dar m-a îmbătrânit mândruța”. Desigur, găsești și alte tricouri de cuplu la preț redus în categoria promoții!

Revenind la subiect, sigur ești genul mereu plin de viață, care știe că un tricou optimist sau unul funny poate schimba cât ai bate din palme aspectul unei ținute vestimentare. Cu ce mesaje poți pune un nou zâmbet pe chipul tău? Iată câteva: „Totul va fi bine”, „Godmother”, „O să te țin minte până o să te uit!”, „Aloe You Vera Much!”, „Hello Zombie” etc.

Și câteva exemple de tricouri pentru băieți

Și pentru băieți se găsesc numeroase produse faine în categoria de tricouri personalizate cu reduceri de preț!

Recomandăm modele cu mesaje precum: „Știi bancul cu apa? JET”, „not JAY-Z, just LAY-Z”, „Dau o tură prin oraș după Pokemoni”, „Toți avem nevoie să credem ÎN CEVA Eu cred că o să mai beau o BERE”, „Coffee că n-o fi”, „I work hard so my cat can live a better life”, „Doar fetele se bărbieresc” etc.

Sigur că lista mesajelor poate continua, dar care ar mai fi farmecul dacă nu ai pune puțin umărul la treabă și ai căuta chiar tu produsele?! Apoi, mesajele sunt și mai faine când le vezi alături de grafica potrivită!

De final așa, știi bancul cu timpul? Timpul zboară, așa că avântă-te imediat cu o comandă. Știm, nu te-am făcut să râzi, dar când vei vedea câte tricouri ieftine și faine găsești la noi, sigur o să zâmbești.

Un preț mic, pentru un sentiment mare. Vezi aici promoțiile la tricourile personalizate și la alte produse!

Descoperă și alte articole de blog

Vinerea neagră a reducerilor RUVIX
Vinerea neagră a reducerilor RUVIX

Am trecut de jumătatea lunii noiembrie și mai este foarte, foarte puțin până la mult așteptata sărbătoare a reducerilor – BLACK FRIDAY. Și pentru că...

Citește mai mult
Ești fan REDUCERI? Avem ceva pentru tine...
Ești fan REDUCERI? Avem ceva pentru tine...

Cu toții suntem fascinați de orice reducere de preț. Ochii ne sticlesc de fiecare dată când vedem o etichetă ce are un preț redus, dar...

Citește mai mult
Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?
Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?

De multe ori inspirația nu îți lipsește când vine vorba de cadouri! Dar ce te faci atunci când ai prea multă inspirație și totuși prea...

Citește mai mult