Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Tricou perfect pentru cuplu

Tricou perfect pentru cuplu

Sinergia unui cuplu este un sentiment și o stare de fapt cu care nu ne mai întâlnim în alte relații umane. Tocmai de aceea, energia comună a două persoane care se iubesc, eforturile lor de a face relația să funcționeze și bucuria lor de a merge împreună mai departe, orice s-ar întâmpla, sunt lucruri demne de laudă, pe care, deseori, le bagatelizăm, sau nu le apreciem îndeajuns. Nu puține sunt ocaziile în care dorim să ne arătăm recunoștința și dragostea pentru cealaltă persoană care ne completează. De cele mai multe ori, simțim că declarațiile verbale de iubire nu sunt îndeajuns, cu toate că le dublăm cu dovezi fizice le afecțiunii și respectului pe care i le purtăm persoanei iubite. Prin urmare, căutăm tot felul de căi prin care să ne traducem sentimentele înălțătoare, fie că o facem folosindu-ne de umor sau de referințe cu care ne indentificăm împreună cu partenerul de viață.

Tricouri better together

La Ruvix, înțelegem perfect această dinamică și am învățat, pe parcursul îndelungatei noastre experiențe în domeniul cadourilor, că este greu să găsești cadoul perfect pentru a mulțumi ambii parteneri de cuplu simultan, dar nu imposibil. În lumina acestei dorințe, aceea de a aduce zâmbete sincere pe fețele îndrăgostiților, am căutat să dăm viață unor idei de cadouri care să redea perfect deviza ”better together”. Așa au luat naștere tricourile personalizate cu imagini dublate de text, din care reiese această fuziune perfectă dintre parteneri. De exemplu, tricourile ilustrează pe un tricou un pahar de cola și pe celălalt o cutie de popcorn, o cutie de lapte și un castron cu cereale, borcanul cu Nutella și felia de pâine și multe alte exemple de combo-uri perfecte, care dau o notă de amuzament, dar și de sens legăturii dintre iubiți.

O altă categorie de tricouri care ilustrează această idee dar și marchează un next level, sunt acelea care se potrivesc viitorilor părinți. Păstrând același umor caracteristic, dar subliniind faptul că ceva și mai puternic decât iubirea îi leagă pe parteneri, aceste tricouri pereche transmit mesaje de fuziune între aceștia: mother of a dragon/father of a dragon, knock knock/who’s there?, dadzilla/momzilla și altele, însoțite de imagini sugestive. Practic, este important să evidențiem noțiunea de echipă pe care o regăsim în cadrul fiecărui cuplu puternic și iubitor.

Tricouri fără bătrânețe

Dincolo de aceste idei care se potrivesc tinerilor sau viitorilor părinți, la Ruvix am pregătit și o serie de tricouri care pot fi purtate de cupluri de toate vârstele. Câtă vreme dragostea e încă vie, mesaje precum Dancing King/Dancing Queen, hubby (The man you want to be around forever/ wifey (His one and only), The boss/The REAL boss vor reuși să stârnească zâmbetul pe buzele observatorilor, dar și să le confirme că în fața lor stă un cuplu veritabil.

Dacă și tu ai în minte câteva cupluri pe care le admiri și vrei să le validezi frumoasa relație, dăruiește-le câte tricou pentru cuplu de care să se bucure împreună. Mai mult decât atât, poate chiar tu faci parte dintr-un cuplu frumos și vrei să îți surprinzi iubitul sau iubita cu un cadou care să fie pe placul amândurora. Te așteptăm la Ruvix pentru idei de cadouri memorabile, ce vor fi pe sufletul celor dragi!

Descoperă și alte articole de blog

Tricou perfect pentru cuplu
Tricou perfect pentru cuplu

Sinergia unui cuplu este un sentiment și o stare de fapt cu care nu ne mai întâlnim în alte relații umane. Tocmai de aceea, energia...

Citește mai mult