Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Puzzle personalizat cu mesaj

Puzzle personalizat cu mesaj

Ești în căutare de idei originale de cadouri pentru prieteni sau familie? Avem pentru tine o propunere care se potrivește oricui, indiferent de ocazie, vârsta destinatarului cadoului și de relația pe care o aveți: un puzzle personalizat.

Puzzle personalizat

Puzzle-urile personalizate reprezintă o amintire de durată, pe care cei dragi o pot păstra la loc de cinste în casă. În plus, bucuria primirii unui astfel de cadou este dublată de faptul că destinatarul va descoperi treptat imaginea sau mesajul, pe măsură ce lucrează la puzzle.

Pentru cine este potrivit un puzzle personalizat? Ei bine, nu există limite din acest punct de vedere. În afara faptului că un astfel de puzzle poate fi oferit părinților, prietenilor, copiilor sau persoanei iubite, cadoul este potrivit inclusiv pentru a fi oferit în mediul corporate, colegilor de serviciu, angajaților, clienților sau partenerilor de afaceri.

Dacă vrei să le dai o veste bună părinților tăi, poți alege să le oferi un puzzle foto personalizat, prin care îi anunți că te-ai logodit, de exemplu. Este valabil și dacă reușita cu care îți vei face părinții mândri este una pe plan profesional. Alături de poze, poți personaliza puzzle-ul cu mesaje.

Prietenii tăi vor fi super încântați să primească un puzzle foto personalizat, cu imagini din ultima vacanță împreună, în care v-ați distrat pe cinste sau unde ați descoperit lucruri noi. Și colegii de serviciu pot fi surprinși cu un puzzle care să le amintească mereu de cel mai tare team building în care ați fost împreună.

Pentru copii, puzzle-urile sunt alternative excelente de petrecere a timpului liber. Le antrenează mintea și îi ajută să dezvolte numeroase abilități, indiferent de vârsta pe care o au. Iar dacă puzzle-ul va fi personalizat – foto sau cu mesaj – cei mici vor fi extrem de încântați.

Dacă ai nevoie să promovezi un produs sau serviciu în rândul partenerilor de afaceri sau clienților, poți folosi puzzle-uri personalizate, aceasta fiind o idee extrem de originală pentru promovare. Un puzzle personalizat într-un astfel de context este un produs inedit, care va atrage cu siguranță atenția în mod pozitiv dacă este inclus într-un pachet alături de alte obiecte cu aceeași tematică.

Puzzle cu mesaj

A transmite un mesaj cu ajutorul unui puzzle este, cu siguranță, o manieră originală prin care vei reuși să îți impresionezi apropiații. Poți alege să i-l oferi persoanei iubite cu ocazia aniversării relației sau cu ocazia zilei de naștere. Un mesaj inspirat poate conține data la care v-ați cunoscut și o declarație de dragoste.

Alte mesaje care mai pot fi imprimate pe puzzle-uri personalizate sunt cele care anunță evenimente importante din viață, pe plan personal sau profesional, ori mesaje prin care îți poți exprima aprecierea față de cei dragi.

Noi, echipa Ruvix, ne străduim să îți oferim întotdeauna cele mai bune și originale idei de cadouri, care îi vor impresiona pe cei dragi și care pot rămâne alături de ei ca amintire. Dacă vrei să faci cadou un puzzle personalizat, poți alege dintre cele două variante pe care ți le punem la dispoziție, cu 192 sau cu 48 de piese. Pe puzzle putem imprima diverse mesaje, text, grafica sau foto, în funcție de cum îți dorești să fie personalizat produsul.

Descoperă și alte articole de blog

Puzzle personalizat cu mesaj
Puzzle personalizat cu mesaj

Ești în căutare de idei originale de cadouri pentru prieteni sau familie? Avem pentru tine o propunere care se potrivește oricui, indiferent de ocazie, vârsta...

Citește mai mult