Blog

Stickere personalizate pentru bicicletă

Stickere personalizate pentru bicicletă

Personalizarea obiectelor spune mereu câte ceva despre noi. Despre ceea ce ne place, despre care ne sunt pasiunile sau locurile în care am mers sau pe care am vrea să le vizităm. Mulți dintre noi ne personalizăm obiectele atât din considerentele acestea, cât și pentru a reuși să facem distincție între cele care ne aparțin și cele ale altor persoane. În plus, e plăcut să îți vezi cele mai dragi și utilizate obiecte personalizate după bunul plac. De foarte multe ori vizualizăm în mintea noastră stickere, abțibilduri sau autocolante pe care am vrea să le folosim astfel, dar poate că ele nu exista încă în realitate. Acum, cu ajutorul nostru, cei de la Ruvix, orice sticker la care visezi poate prinde viață! Vino cu ideea ta de sticker la noi și te putem ajuta să îl imprimi.

Un sticker poate fi o bună amintire a unui eveniment sau a unei ocazii speciale. Un astfel de abțibild te poziționează ca susținător al unor formații, mișcări sau grupuri. Ele pot servi drept mărturie a participării la anumite târguri, expoziții sau serate culturale. Utilizarea acestora este vastă, ele pot fi de folos în foarte multe cazuri și deseori sunt foarte apreciate de către participanții la aceste evenimente. În cele ce urmează, vom explora alte câteva moduri în care putem folosi stickerele pentru a le pune în valoare caracterul informal și deseori amuzant.

Mesaje stickere

O altă fațetă a stickerelor este aceea că poți să creezi unele prin intermediul cărora să transmiți o gamă largă de mesaje. Texte amuzante, citate, versuri ce pot fi lipite oriunde și pe orice fel de obiecte, pot înveseli și pot face ziua mai bună oricui. De diferite mărimi și forme, acestea pot fi surprize plăcute cu ocazia aniversării, a unei reușite sau pur și simplu din dorință de a personaliza obiecte într-o manieră unică. Mai mult decât atât, ele pot fi lipite pe laptop, pe oglindă, pe ferestre, pe telefon, și în orice alte locuri ți-ar plăcea să le întâlnești. Acestea pot fi și fraze sau mantre motivaționale, cuvinte pozitive de care să te bucuri zi de zi. Ele îți vor reda buna dispoziție și te vor ajuta să îți imprimi un mod de viață. De asemenea, le poți face cadou oricărei persoane dragi care crezi că ar aprecia genul acesta de mesaje.

Aceste stickere pot fi bune și pentru personalizarea bicicletei, cei pasionați de ciclism își pot decora bicicleta în orice mod posibil, datorită abțibildurilor de la Ruvix. Orice autocolante ai avea în minte, indiferent de forma și de culorile pe care ți le imaginezi, noi te putem ajuta să le dai o forma palpabilă și să îți faci bicicleta să iasă din anonimat!

Preț stickere

Stickerele de la Ruvix vor fi tăiate pe conturul pe care ți-l dorești. Prețul acestora este exprimat pentru un metru pătrat și include tăierea individuală per set. În funcție de dimensiunea unui sticker, vom calcula pentru fiecare caz în parte care este totalul de stickere ce se încadrează pe metrul pătrat plătit.

Optează pentru varianta de stickere personalizate de la Ruvix, și ai cea mai mare libertate de a da viață ideilor tale creative. Le poți folosi în orice scop util pe care îl dorești și suntem siguri că vei aduce multe zâmbete și amuzament celor care vor da ochii cu ele. Ține minte că suntem aici să te ajutăm, iar dacă ai o idee de care nu ești sigur că se poate materializa, vino la noi să ne consultăm, iar noi îți vom fi alături și te poți baza pe expertiza noastră. Tot ce trebuie să faci este să respecți indicațiile noastre de pe site în materie de grafică și de rezoluția imaginilor ce se vor transforma în stickere.  De restul ne ocupăm noi să iasă pe masura așteptărilor tale!