Blog

Doi ani de Ruvix

Doi ani de Ruvix

Știm că nu este încă final de an calendaristic însă noi ne apropiem vertiginos de finalul celui de-al doilea an de RUVIX. Ne-am gândit deci că ar fi un moment prielnic să tragem linie și să reflectăm asupra progresului înregistrat în acești primi doi ani.

V-am povestit într-un articol anterior cum am pornit la drum și ce dificultăți am întâlnit. Acum este timpul să aducem în prim plan noutățile și inovațiile cu care am venit în întâmpinarea clientului pentru a face experiența de achiziție și consum una cât mai bună.

Anul 2015 a început cu investiții în infrastructură și cu achiziția de noi utilaje ce ne-au permis să realizăm o gamă mai variantă de produse, într-un timp mai scurt și la o calitate mai bună. Astfel, portofoliul de produse s-a mărit pe zi ce trece, ajungând astăzi la peste 300 de articole.

Am introdus pentru clienții noștri posibilitatea de a crea simplu și rapid propriul tricou iar contractele noi încheiate cu firmele de curierat asigură o livrare rapidă și la cele mai bune prețuri oriunde în țară.

Finalul verii a culminat cu achiziția unei imprimate digitale ce ridică barierele și ne permite realizarea de printuri full color pe orice fibră textilă naturală. Astfel, clienții pot alege de acum să își imprime pe tricouri, sweatshirt-uri, genți sau altele poze cu cei dragi, imagini, texte, grafici diverse la o calitate ridicată.

Prima zi de toamnă a adus cu ea lansarea noului site. Adresa www.ruvix.ro a rămas aceași. Grafica site-ului este însă schimbată devenind mai user friendly. De asemenea, site-ul este acum mult mai rapid atât pe varianta desktop cât și pe cea mobile iar comenzile se plasează mai ușor ca niciodată. O altă noutate adusă este posibilitatea de logare prin Facebook. Nu mai este, deci, nevoie sa îți faci un cont nou în cazul în care nu aveai deja unul.

Pentru că ne dorim o colaborare transparentă, clienții au de acum posibilitatea de a scrie recenzii pentru fiecare produs.

Comanda pentru tricourile personalizate se plasează acum direct pe site unde clienții au posibilitatea să atașeze grafica dorită în diverse formate digitale.

Surprizele nu se termină însă aici! Toamna va aduce PRODUSE NOI, colecții inedite și colorate și colaborări surpriză cu diverși artiști și designeri.

Până atunci însă, nu putem decât să vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea acordată în acești doi ani minunați și vă învităm să rămâneți alături de noi și pe viitor!