Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Idei de cadouri pentru zodia Taur

Idei de cadouri pentru zodia Taur

Dacă ai un nativ Taur printre prieteni și ai ajuns aici, cu siguranță cauți ceva frumos pentru această persoană. Îți oferim o mână de ajutor cu câteva idei de cadouri zodia Taur. Ca să te ajutăm mai bine cu alegerea cadoului potrivit, hai mai întâi să vedem care sunt caracteristicile acestei zodii aflate sub imperiul lui Venus, zeița frumuseții și a prosperității! 

Amabilă, caldă și grijulie, persoana născută sub semnul astrologic al Taurului pare, în general, deschisă celorlalți și sociabilă, așa poate fi caracterizat un Taur matur.

Nativul este cunoscut pentru firea sa retrasă, liniștită. Este realist și gândește concret. Preocuparea pentru aspectele materiale este mult mai vizibilă decât latura să creativă sau emoțională. Taurul iubește confortul și liniștea. De multe ori îi este frică să nu îi lipsească ceva. Îi place să aibă de toate. 

Nativul Taur este, într-adevăr, o persoană timidă la început. Dar, dincolo de timiditatea vizibilă, el „rumegă”: are nevoie de timp, să se gândească și să se pregătească înainte să scoată la iveală ce este mai bun din el. Încrederea și succesul vin, așadar, târziu în viața Taurului, dar nativul are avantajul de a își fi construit o bază solidă până la maturitate. Taurul “rumegă” și poveștile vechi: are obiceiul să trăiască în trecut și poate fi deosebit de ranchiunos. Se enervează greu și iartă și mai greu. 

Femeia Taur: un farmec nebun! 

Femeia Taur este o mare seducătoare. Îi place să fie feminină, să facă pe plac și să seducă. Și, am putea adăuga: puțini îi rezistă! Trebuie spus că este o adevărată bucurie să o privești și are o senzualitate extraordinară. Semn venusian fiind, îi place să se dichisească. Dar atenție, femeia Taur știe și ea să fie exigentă și viguroasă. Dușmănoasă și răzbunătoare, îi place să primească la fel de mult pe cât oferă. Îi plac deopotrivă imbrăcămintea, bijuteriile și, mai ales, banii: femeii Taur îi place să aibă mereu o rezervă de bani - îi conferă siguranță. 

Bărbatul Taur: hedonist și comod 

Bărbatul Taur este, în general, un om fericit. El se bucură de plăcerile simple ale vieții, fie că este vorba de mâncare, amor sau călătorie. Când începe ceva, duce acel lucru până la capăt. Este și cazul relațiilor de prietenie și amoroase, dar și al muncii sau al petrecerii timpului liber. Inteligent și răbdător, bărbatul Taur are încredere, se deschide cu ușurință în fața celorlalți și așteaptă același lucru din partea celor apropiați. Îi place să aibă încredere și se străduiește să arate că este un om în care îți poți pune nădejdea. Atașat de un anumit confort, are uneori mici ciudățenii sau obiceiuri. Îl enervează schimbările.

 

Bărbatul Taur este un lider înnăscut. Nu este tiran, dar poate să aibă accese de furie, cu mofturi copilărești, sau să fie plictisitor și sensibil. Perseverent în proiectele pe care le întreprinde, poate, pe de altă parte, să fie reticent dacă i se impune ceva. Bărbatului Taur îi place să decidă. În sporturile de echipă sau la locul de muncă, Taurul este un partener foarte bun. 

Cum să alegi cadouri pentru bărbatul Taur și cadouri pentru femeia Taur? 

În zodiac, Taurul indică începutul primăverii, energie și bucurie. 

Dacă vrei să îi oferi satisfacție printr-un cadou, atunci fii foarte atent pentru că Taurul este o persoană capricioasă care adoră luxul și confortul, precum și obiectele scumpe și lucrurile de firmă. 

De exemplu, Taurilor le poți oferi cărți, dar ai grijă, deoarece trebuie să fie neapărat în ediție de lux. Potrivit zodiacului, oamenii din semnul astrologic al Taurului sunt pretențioși și, din acest motiv, darul trebuie să se ridice la standardele lor. 

Deci, pentru semnul Taurului, situația financiară este cel mai important lucru, astfel încât cadoul ideal ar trebui să fie un articol scump. În plus, darul pe care vrei să-i faci trebuie să să aibă și valoare sentimentală. 

Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru bărbatul Taur și a unor cadouri pentru femeia Taur, atunci este recomandat să alegi un cadou valoros și de firmă care să se potrivească cu pasiunile lor, dar și cu personalitatea lor. În același timp, cadoul ideal pentru Taur ar trebui să fie, de asemenea, practic și durabil, de exemplu, să-i oferi un ceas sau un seif pentru bani. 

La fel, se recomandă să-i oferi un bilet de avion ca să plece în vacanță. Nu încerca să-i faci un cadou original pentru că Taurul nu apreciază creativitatea sau originalitatea. Este o persoană exigentă, care adoră bijuteriile scumpe, tot ce îi conferă stil, și, bineînțeles, moda clasică.

Taurului oferă-i accesorii și haine de ultimă tendință în modă dintr-un magazin de cadouri de lux, dar și produse cosmetice, deoarece Taurul apreciază tot ce este în vogă și luxul. Guvernat de Venus, planeta frumuseții, Taurului îi place să primească bijuterii sau parfumuri scumpe. De asemenea, îi poți face cadou o eșarfă de mătase pentru că este o persoană elegantă și cochetă.