Povestea Ruvix

Povestea Ruvix

A trecut mai bine de un an de la lansarea oficială Ruvix și aproape doi de când ne-am hotărât să punem pe picioare o afacere. În tot acest timp am crescut și am învățat datorită vouă. Tocmai de aceea ne-am gandit să împărtășim cu voi din experiența începutului de drum.

The „Big Idea”

Să fii antreprenor nu-i deloc treabă ușoară și nu mulți se încumetă să o ia pe drumul ăsta. Mai mult, din cei care se hotărăsc să pornească puțini au sorți de izbândă.

Noi am început din dorința de a crea, de a fi stăpâni pe un proces de producție de la concept la produs final. Așa am ales să înființăm un atelier care să se ocupe cu realizarea de produse textile personalizate.

Începutul e întotdeauna greu

Drumul de la idee la practică nu este întotdeauna atât de ușor. Cu toate astea, ne-am mobilizat și am pornit! Deși nu aveam deloc experiență în domeniu, am început să ne autoinstruim și am căutat informații despre diverse modalități de imprimare pentru textile, am achiziționat utilajele și materialele necesare pentru început, ne-am creat un sediu fizic și am deschis un magazin online. A urmat o perioadă de teste, de familiarizare cu procesul de imprimare, de concepere a primei colecții de tricouri…

Drumul către crearea unui BRAND

Suntem întrebați adesea „ce înseamnă RUVIX?”. În 2013 când am început nu înseamna nimic. Era doar un nume născocit de noi, un vis, ceva ce aștepta să i se dea semnificație și să i se adauge valoare.

Acum RUVIX începe să devină un brand! Se bucură o identitate vizuală proaspătă, de o comunitate virtuală în continuă creștere, de fani, de clienți fideli, de promotori și colaboratori. Cu aproape 200 de produse, cu mai bine de 1000 de clienți mulțumiți, cu patru colecții concept diferite, cu participări la târguri și evenimente diverse, cu sponsorizări și proiecte inteligente, RUVIX nu mai este doar un cuvânt.

Ruvix începe să fie asociat cu lucrul bine făcut, cu idei originale, cu un produs de calitate, cu pasiune și libertate de exprimare!

Proiecte actuale și viitoare

Ne dorim să creștem în permanență, să ne îmbunătățim și diversificăm gama de produse, să oferim consumatorului o experiență de achiziție și consum și nu doar un tricou!

Pentru a realiza acest lucru, încercăm să fim atenți la nevoile și dorințele clienților noștri și urmărim frecvent dinamica pieții. Prin proiectul „Magazinul Tău”, încurajăm creativitatea și spiritul antreprenorial și oferim posibilitatea deschiderii propriului magazin de tricouri oricui are idei originale. Mai mult, fiecare doritor are suportul nostru total de la creație grafică până la realizarea și livrarea produsului.

În secțiunea de „Tricouri cu mesaje” adăugăm zilnic modele noi pentru că știm că fiecare dintre clienții noștrii este unic și își dorește ceva special.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat până acum. Fiți alături de noi și pe viitor pentru că vă pregătim multe surprize!

Articole populare

Tags

cadouri ieftine tricouri cu mesaj idei de cadouri cadouri deosebite tricouri personalizate tricouri tricouri ieftine tricouri amuzante cadouri originale cadouri de efect cadouri personalizate hanorace cu mesaje hanorace barbati hanorace cadou hanorace personalizate tricouri romgleză cana personalizata cani cu mesaje pijama personalizata cana cu caricatura cadouri pentru iubit cadouri pentru iubita idei de cadouri pentru iubit idei de cadouri pentru iubita cadouri haioase cadouri adolescenti cadouri funny Tricou adopt a dog pijama imprimata pijamale personalizate set de pijamale cum sa oferi cadouri originale cadou sfantul valentin cadou valentine’s day masti de protectie masti faciale masti personalizate haine copii tricouri copii cadou original idei de cadouri originale cadouri de calitate pijamale femei tricouri cu mesaj amuzant tricouri cu mesaje haioase tricouri cu mesaje tricouri unicat tricouri pentru cupluri tricouri cadou tricouri cu mesaje de dragoste cadouri ziua indragostitilor cadouri valentine's day Tricou Dogs never lie Tricou friends like stars tricouri romgleza Petsonality caciula de craciun cadou personalizat tricou cadou sweatshirturi de cuplu bluza cu emoji sweatshirt cadouri craciun caciuli cu mesaj caciuli personalizate Caricatura Personalizata reduceri Ruvix Cana Personalizata tricou cadou pentru el Cadou pentru iubit Idei de cadouri pentru barbati Cadouri pentru EL idei de cadouri pentru ea tricouri fete Cadou pentru iubita Cadou pentru ea Cadouri Ieftine Cadou 1 martie Tricou Dog Mom Cadou Dragobete tricou personalizat tricouri motivationale tricouri florale tricouri cu zodii tricouri de cuplu tricouri pret redus oferte tricouri black friday tricou la promotie Cadou Valentine's Day Cadou 8 Martie cadou black friday tricouri frumoase set tricouri burlacite tricouri burlacite Cadou Ieftin Ziua Femeii Rochie Flori Flori Imprimate Cadou Ziua Femeii Cadou Primavara idei de cadouri valentine’s day

PREȚURI AVANTAJOASE

Tricouri de la 25 lei

GAMĂ VARIATĂ DE PRODUSE

Modele standard sau personalizate

LIVRARE RAPIDĂ

Oriunde în România

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 150 lei

CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ

Comenzi securizate