Povestea Ruvix

Povestea Ruvix

A trecut mai bine de un an de la lansarea oficială Ruvix și aproape doi de când ne-am hotărât să punem pe picioare o afacere. În tot acest timp am crescut și am învățat datorită vouă. Tocmai de aceea ne-am gandit să împărtășim cu voi din experiența începutului de drum.

The „Big Idea”

Să fii antreprenor nu-i deloc treabă ușoară și nu mulți se încumetă să o ia pe drumul ăsta. Mai mult, din cei care se hotărăsc să pornească puțini au sorți de izbândă.

Noi am început din dorința de a crea, de a fi stăpâni pe un proces de producție de la concept la produs final. Așa am ales să înființăm un atelier care să se ocupe cu realizarea de produse textile personalizate.

Începutul e întotdeauna greu

Drumul de la idee la practică nu este întotdeauna atât de ușor. Cu toate astea, ne-am mobilizat și am pornit! Deși nu aveam deloc experiență în domeniu, am început să ne autoinstruim și am căutat informații despre diverse modalități de imprimare pentru textile, am achiziționat utilajele și materialele necesare pentru început, ne-am creat un sediu fizic și am deschis un magazin online. A urmat o perioadă de teste, de familiarizare cu procesul de imprimare, de concepere a primei colecții de tricouri…

Drumul către crearea unui BRAND

Suntem întrebați adesea „ce înseamnă RUVIX?”. În 2013 când am început nu înseamna nimic. Era doar un nume născocit de noi, un vis, ceva ce aștepta să i se dea semnificație și să i se adauge valoare.

Acum RUVIX începe să devină un brand! Se bucură o identitate vizuală proaspătă, de o comunitate virtuală în continuă creștere, de fani, de clienți fideli, de promotori și colaboratori. Cu aproape 200 de produse, cu mai bine de 1000 de clienți mulțumiți, cu patru colecții concept diferite, cu participări la târguri și evenimente diverse, cu sponsorizări și proiecte inteligente, RUVIX nu mai este doar un cuvânt.

Ruvix începe să fie asociat cu lucrul bine făcut, cu idei originale, cu un produs de calitate, cu pasiune și libertate de exprimare!

Proiecte actuale și viitoare

Ne dorim să creștem în permanență, să ne îmbunătățim și diversificăm gama de produse, să oferim consumatorului o experiență de achiziție și consum și nu doar un tricou!

Pentru a realiza acest lucru, încercăm să fim atenți la nevoile și dorințele clienților noștri și urmărim frecvent dinamica pieții. Prin proiectul „Magazinul Tău”, încurajăm creativitatea și spiritul antreprenorial și oferim posibilitatea deschiderii propriului magazin de tricouri oricui are idei originale. Mai mult, fiecare doritor are suportul nostru total de la creație grafică până la realizarea și livrarea produsului.

În secțiunea de „Tricouri cu mesaje” adăugăm zilnic modele noi pentru că știm că fiecare dintre clienții noștrii este unic și își dorește ceva special.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat până acum. Fiți alături de noi și pe viitor pentru că vă pregătim multe surprize!

Articole populare

Tags

cadouri ieftine ruvix tricouri tricouri amuzante Cana Personalizata black friday mesaj tricou personalizat tricouri ieftine cadouri tricou party tonight set tricouri burlacite poveste tricouri frumoase idei petrecere burlacite multumiri va multumim feedback pozitiv clienti fericiti tricouri burlacite team bride petrecerea burlacitelor black friday ruvix Cadou Ieftin Ziua Femeii Rochie Flori Flori Imprimate Digital Flori Imprimate Flori Cadou Cadou Ziua Femeii Cadou Primavara Cadou 8 Martie Cadou 1 martie Primavara mandra ca sunt romanca black friday 2017 cadou black friday reduceri ruvix tricouri romgleza pijama personalizata pijama imprimata Pijama teambuildimg tricouri romgleză cana personalizata cana cu caricatura Tricou adopt a dog Tricou friends like stars Tricou Dogs never lie Petsonality Tricou Dog Mom tricouri motivationale tricouri florale reduceri de black friday tricouri cu zodii valentine's day tricouri de cuplu tricouri reduse tricou la promotie Produse Personalizate Set Tricouri Seturi de Cuplu Set Swetashirt Cadou Dragobete Cadou Valentine's Day la multi ani tricouri personalizate mandru ca sunt roman tricouri romanesti marea unire cadou util caciula bad girl caciula bad boy caciula de craciun caciula de iarna caciula barbie caciula queen caciula king beanie caciula cu ciucure Caciula Caricatura Personalizata tricou cadou pentru el Cadou pentru iubit caciula brodata Idei de cadouri pentru barbati Cadouri pentru EL Tricouri de fata Rochie cu imprimeu Geanta Personalizata Rochie Fusta Tricou personaliozat Cadou Ieftin Cadou pentru iubita Cadou pentru ea Idei de cadou articol Beanie brodat caciula cu mesaj 1 decembrie magneti personalizati romania ziua nationala Black Friday Romania Cadouri Ieftine Produse Reduse Tricouri Reduse Reduceri Ruvix Reduceri Ruvix Balck Friday Ruvix black friday 2016 Black Friday puzzle personalizat sweatshirt cadou personalizat cadouri personalizate tricou cadou tricou caciula cadou ieftin cadou sweatshirturi de cuplu set de cuplu emoticon bluza cu emoji emoji bluza set de pijamale

PREȚURI AVANTAJOASE

Tricouri de la 25 lei

GAMĂ VARIATĂ DE PRODUSE

Modele standard sau personalizate

LIVRARE RAPIDĂ

Oriunde în România

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 150 lei

CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ

Comenzi securizate