Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Începe numărătoarea inversă până la Black Fridayayayay!

Începe numărătoarea inversă până la Black Fridayayayay!
Timpul trece repede și ajungem din nou la sărbătoarea preferată a iubitorilor de shopping – Black Friday!
Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, vă așteptăm cu cele mai mari reduceri din an și multe suprize!
Când?! 
Vineri, 22 noiembrie, începând chiar cu ora 00:00!
Până atunci, hai să aflăm cum și de unde a apărut acest Black Friday!
 
Cum a apărut Black Friday?
Black Friday vine din Statele Unite ale Americii și este ziua de după Ziua Recunoștinței  (care se sărbătorește în a patra zi de joi din luna noiembrie).
Prin anii 50, oamenii începuseră să-și facă un obicei în a se da “bolnavi” în fața șefilor a doua zi după Ziua Recunoștinței, și cereau zi de concediu medical. Însă ei se foloseau de ziua asta pentru a merge la cumpărături. Acest lucru se întâmpla atât de des, încât patronii multor afaceri au decis să treacă aceasta zi pe lista zilelor de concediu plătite.
Ce rezultat a avut această schimbare? O zi de vineri cu blocaje infernale în trafic, supraaglomerarea străzilor și a centrelor de cumpărături, astfel că poliția din Philadelphia a numit această zi Black Friday.
Retailerii nu au apreciat această denumire, care dădea o conotație negativă zilei, deși aceasta era una din cele mai profitabile zile din an. Așa că aceștia s-au gândit să pună numele într-o lumină mai bună și au început să încurajeze oamenii să facă cumpărături, oferind reduceri mari, valabile doar în acea zi.
 
Black Friday în zilele noastre
Aceasta este perioadă în care oamenii își planifică cele mai serioase cumpărături.
Unii se folosesc de această ocazie pentru a cumpăra mobilă pentru noua casă, alții așteaptă această zi pentru a-și schimba electrocasnicele, iar cei mai mulți profită de aceste reduceri pentru a-și înnoi garderoba.
De asemenea, e momentul perfect pentru a face cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă.
Însâ, în aceasta perioadă, mulți cad în capcana de a cumpăra din impuls lucruri de care nu au nevoie și de a regreta asta.
 
Dar stați fără griji, pentru că la Ruvix nu există regrete!
De ce?!
Pentru că:
• O vorba din popor spune că “Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car”. Așa că nu trebuie să regreți un tricou cumpărat în pragul iernii, pentru că primavăra și vara vor reveni cât ai zice “Crăciun fericit!”.
• Dacă tot a venit vorba de iarna, nu ai cum să regreți un sweatshirt sau hanorac, pentru că va fi frig și ai nevoie de haine mai groase, nu?
• De ce să regreți o căciulă cumpărată, când fix acum e vremea ei?!
• Articolele cu mesaje de Crăciun nu vor genera regrete sub nicio formă, ținând cont de faptul că ai multe cadouri de facut în câteva săptămâni.
 
Acum ai toate motivele să iubești Black Fridayayay la Ruvix!
Așa ca pune-ți reminder și intră pe www.ruvix.ro începând cu ora 00:00, vineri, 22 noiembrie și fă shopping fără regrete!