Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Unele lucruri le păstrezi numai pentru tine

Unele lucruri le păstrezi numai pentru tine

              Ziua devine din ce în ce mai scurtă, noaptea a devenit oficial mai lungă, iar noi ne dorim din ce în ce mai mult să dormim și să lenevim acasă, unde e cald și bine.
              Aceste momente de relaxare și odihnă sunt cele mai iubite de mulți dintre noi, așa că de ce nu ne-am bucura și de “ținute” special create pentru ele?!
              Ne referim, desigur, la pijamale. 

Totuși, de unde a venit pijamaua?!

               Am cercetat puțin și am aflat că pijamaua își are originea undeva prin India și era reprezentată de o pereche de pantaloni foarte largi, ușori și comozi, stranși pe talie. Coloniștii britanici au fost încântați de această piesă vestimentară și au adus-o în Marea Britanie în jurul anilor 1800, cu o mică îmbunătățire, și anume o bluză asortată. Iar de acolo, ușor-ușor, a fost adoptată de toate țările Europei. 
               Prin 1900, un designer francez a lansat o colecție de pijamale din mătase, ce au început să fie purtate și pe strada, fiind considerate articole la modă. 
               Prin anii 20-30, pijamaua era deja considerată obiect vestimentar de lux, iar clasele sociale bogate o purtau și pe plaja. 

    

Pijamaua de azi

               În zilele noastre, pijamaua este asociată cu somnul, relaxarea și odihna, fiind purtata doar in intimitatea propriului cămin. 
              Există încă țări unde pijamaua intra în categoria de street-wear, cum ar fi Japonia sau China, iar în alte locuri precum Emiratele Arabe Unite sau Louisiana, SUA s-au propus legi de interzicere a purtării pijamalei în public.

             Însă, cum ele vin sub diverse forme (pantaloni lungi/scurți + tricouri cu mânecă scurtă sau bluze cu mânecă lungă, cămăși sau rochițe etc), materiale (bumbac comod sau satin elegant, etc) și culori, e greu să îți dai seama ce e pijama și ce e îmbrăcăminte de stradă. 

              Astfel, din categoria produselor personalizate nu puteau lipsi pijamalele, pentru că individualitatea nu trebuie să ne lipsească nici în momentele în care ne bucurăm de momentele de singurătate și de timpul cu noi înșine.
              În magazinul nostru există pijamale care nu sunt doar confortabile, dar au și print-uri amuzante ce îl atrag pe Mos Ene mai repede pe la gene.

    

              Cu print-uri ce îndeamnă la visare, cum sunt “Dream Big” sau “Dream Set Sail”, pijamaua Ruvix îți va aminti mereu că e bine să visezi chiar și cu ochii deschiși.
              Cei veșnic somnoroși se pot bucura de pijamale speciale, cum sunt “More Sleep Please” sau “Better When You’re Sleeping”, ce vor arăta cât de important este somnul pentru ei.

              Cei ce sunt cu timpul limitat, mereu pe fugă, dar își reîncarcă bateriile cu un scurt power-nap, pot face asta purtând pijamaua “Gangsta Napper” sau “Take a Nap”.

              Cuplurile nu sunt neglijate și găsesc la noi un set de pijamale cu mesaje tradiționale care nu vor face decât să întărească legătura dintre ei.

Și cum perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, am pregătit câteva pijamale pentru femei si barbații numai bune de dat cadou, cu urări precum “Crăciun Fericit”, mesaje motivaționale – “Don’t Stop Believin” sau scrisori către Moș Crăciun – pijamaua “Good-ish”.

    

Ești invitat la o petrecere în pijama?! Cu pijamalele noastre cu siguranța vei aduce zâmbetul pe buze celorlalți invitați și vei da startul la tot felul de glume și povești.

Găsește-ți și tu pijamaua potrivită pe www.ruvix.ro!

Descoperă și alte articole de blog

Unele lucruri le păstrezi numai pentru tine
Unele lucruri le păstrezi numai pentru tine

              Ziua devine din ce în ce mai scurtă, noaptea a devenit oficial mai lungă, iar noi ne dorim...

Citește mai mult