Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Tricouri personalizate pentru petrecerea burlăcițelor

Tricouri personalizate pentru petrecerea burlăcițelor

Petrecerea burlăcițelor este o invitație la o seară de plină de distracție. Dincolo de acest amuzament, există și o pregătire serioasă, pentru activități și decorațiuni de tot felul, care să îmbrace evenimentul. De reținut este faptul că fiecare aspect contează, de la baloane și până la vestimentație.

Tricourile personalizate vă ajută să dați START distracției

Tricourile personalizate fac parte din toată această pregătire pentru distracție. Am putea spune că ele sot în evidență elementele principale ale petrecerii. De asemenea, acestea economisesc din timpul tău se stat în oglindă și schimbat zeci de ținute. E necesar să alegeți tricourile cu mesajele preferate sau un set de tricouri de burlăcițe, iar apoi șampania poate să curgă.

Nu toate petrecerile de burlăcițe sunt la fel. Unele sunt pline de momente nebunești, de pahare pline și zâmbete până în zori, iar altele sunt puțin mai liniștite, dar tot cu voie bună, muzică și dans.

            

Bine de știut atunci când alegeți tricourile cu mesaje

Indiferent de cum alegi să petreci această seară, fă-o să fie de neuitat! În acest caz, tricourile cu mesaje îți vin în ajutor. Nu există un ghid pentru alegerea lor. Pur și simplu, gândiți-vă dacă vreți ca toate să purtați același mesaj sau fiecare să aibă mesajul preferat legat de această ocazie.

Dacă alegeți varianta unui set, potrivite sunt mesajele precum „Team Bride”, „Bride’s Crew”, „Bride’s drinking team”, „Team bride party tonight”, „Bachelorette party”, „Bride’s Entourage” sau „I’ll be there for you”. 

În cazul în care fiecare fată dorește să poarte un mesaj diferit, atunci tricoul ales se poate bucura de o mulțime de mesaje: „Put a drink in my hand”, „The Godmother”, „Drinkerbell”, „Raise that glass and shake that ass” etc.

Să nu uităm de personajul principal al serii, viitoarea mireasă. Mesajul de pe tricoul ei o pune în lumină și îi oferă un statut special. Exemple de mesaje preferate de persoana sărbătorită sunt: „Pop the champagne, I’m changing my last name!”, „Bride to be”, „Bling, bling, I got the ring”.

            

Personalizați tricourile pentru petrecerea burlăcițelor așa cum vă doriți

În plus, nu este exclus să vă personalizați tricourile pentru petrecere burlăcițelor exact așa cum vă doriți, cu numele vostru, cu mesaje inspirate din peripețiile voastre etc. Indiferent de ce alegeți, nu uitați că petrecerea burlăcițelor fără tricouri cu mesaje este precum primăvara fără flori: există, dar nu se deosebește de celelalte anotimpuri. Prin urmare, mesajele de pe tricourile voastre personalizează cel mai bine petrecerea.

Dacă nu te-ai decis încă ce tricouri de burlăcițe să alegi, avem pentru tine o gamă variată de mesaje și articole la prețuri mici, pentru o seară mare.