Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Tricouri ce ajută animalele fără stăpân

Tricouri ce ajută animalele fără stăpân

Întrebați dacă iubim animalele, majoritatea dintre noi vom oferi un răspuns afirmativ. Și cumva, cu toate acestea, numărul animalelor abandonate crește iar puțini iau atitudine.

Krisztina Ajtai de la Petsonality este un exemplu pentru noi! Tânăra din Cluj este pasionată de fotografie și realizează ședințe foto GRATUITE pentru animalele fără stăpân. Ulterior aceste poze sunt publicate pe rețelele de socializare pentru ca micuțele patrupede să își găsească mai rapid un cămin cald și iubitor.

    

Când Krisztina ne-a propus să colaborăm la realizarea unui magazin cu triciouri pentru iubitorii de animale, nu am stat prea mult pe gânduri! Astfel a luat naștere secțiunea Magazin Petsonality. Aici veți găsi mesaje care mai de care mai frumoase ce au drept scop creșterea notorietății adoptării unui animal.

Este de menționat că tot profitul rezultat din vânzarea acestor tricouri va fi direcționat de Krisztina către centrele de animale.

Deși momentan ședințele foto sunt realizate doar în Cluj și împrejurimi, Krisztina visează ca într-o zi să poată oferi șansa cât mai multor animăluțe să îi treacă pe sub obiectiv.

    

Alătură-te și tu acestei inițiative și susține animalele fără adăpost!

Cum poți face asta? Și cel mai mic ajutor contează. Iată mai jos câteva idei:

- dă LIKE paginii de Facebook Petsonality și share postărilor cu animăluțe ce își caută stăpân

- achiziționează tricouri personalizate și spune-le și prietenilor despre ele

- adoptă una din minunile postate și îți vei găsi cel mai bun prieten

    

Descoperă și alte articole de blog

Tricouri ce ajută animalele fără stăpân
Tricouri ce ajută animalele fără stăpân

Întrebați dacă iubim animalele, majoritatea dintre noi vom oferi un răspuns afirmativ. Și cumva, cu toate acestea, numărul animalelor abandonate crește iar puțini iau atitudine....

Citește mai mult