Blog

Tricou personalizat, perfect pentru colegul tău

Tricou personalizat, perfect pentru colegul tău

Tricourile personalizate reprezintă articole vestimentare care permit celor care le primesc cadou să se exprime prin simpla lor purtare. Tricouri simple, tricouri cu mesaje sau cu fotografii pot reflecta personalitatea și gusturile celor ce le poartă. În garderoba fiecăruia se regăsesc tricouri potrivite pentru orice ocazie. Fie că este vorba despre o simplă ieșire cu prietenii sau de o zi la birou, tricourile personalizate se încadrează în absolut orice peisaj. În această idee, ce ar fi să apelezi la un serviciu de personalizat tricou atunci când ești in căutarea unui cadou pentru colegul tău de birou?

Poze și mesaje personalizare tricou

Tricoul personalizat poate fi un cadou perfect atunci când vrei să îți surprinzi un prieten. În cazul zilei de naștere a unui coleg, nu vei da niciodată greș cu un tricou băiat care să reflecte personalitatea acestuia. Un tricou cu un mesaj amuzant, cu o fotografie simbolică sau orice altă idee ai putea avea, poate reprezenta un cadou perfect și unic în același timp. Pe tricou poate fi imprimată o replică amuzantă a prietenului tău sau o fotografie cu voi doi. Lasă-ți imaginația să zboare și creează un tricou unic pentru colegul tău, care sigur se va bucura și va fi uimit de efortul pe care l-ai depus în alegerea cadoului perfect!

Prin personalizare tricou îți vei surprinde prietenul sau colegul, care probabil nu s-ar fi așteptat ca cineva să îi ofere vreodată un tricou care să îl reprezinte atât de mult. Pentru personalizat tricouri, poți alege mesajul sau fotografia preferată care crezi ca s-ar potrivi colegului tău. Acesta poate avea o valoare simbolică și poate înfățișa o amintire prețioasă, cum ar fi o fotografie dintr-o vacanță în care ați fost împreună sau o poză cu voi din ultimul teambuilding. În același timp, poți opta pentru un text amuzant, care să reflecte personalitatea colegului tău sau chiar o glumă care îl face mereu să zâmbească.

Tricourile personalizate reprezintă cadouri simbolice care ies din tipar. În locul unui cadou clasic, precum un ceas, o cămașă cumpărată din magazin sau orice alt produs gata făcut, alege să îți pui amprenta pe cadouri prin posibilitatea pe care ți-o oferă un serviciu de personalizat tricouri. Poate fi un mod original de a alege un cadou și îți va pune creativitatea în joc. Astfel, faptul că îți poți pune amprenta asupra cadoului pe care urmează să îl oferi unui prieten va contribui la unicitatea articolului și la valoarea sentimentală a acestuia. Prin personalizare tricou, colegul care poartă cadoul de la tine va ieși cu siguranță în evidență și va fi remarcat în mulțime.

Cost personalizare tricou

Un alt aspect pozitiv pe care îl oferă serviciile de personalizat tricouri este prețul accesibil. Pentru tricouri confecționate din bumbac și pentru un imprimeu unic și calitativ costul de personalizare tricou este de doar 49 de lei. Poți alege un tricou băiat în culorile alb sau negru, iar pe acesta se pot imprima imagini, texte, poze sau modele grafice.

Există atât de multe variante în ceea ce privește o personalizare tricou, încât va fi greu să te hotărăști ce model să alegi. Orice alegere ai face, însă, cu siguranță cadoul tău va ieși din tipare și va fi păstrat cu drag de colegul tău, care va aprecia efortul de a alege un cadou atât de original!