Blog

Tricou personalizat perfect pentru colega ta

Tricou personalizat perfect pentru colega ta

Viața revine ușor-ușor la normal, iar unul dintre semnele care arată acest lucru este întoarcerea la lucrul de la birou. Și cum îi poți ura bun venit la birou colegei cu care te înțelegi cel mai bine și de care ți-a fost cel mai dor, dacă nu oferindu-i un dar simbolic? Avem noi o idee bună în acest sens: un tricou fată personalizat! Colega ta va fi încântată să îl poarte la serviciu și este o alternativă ideală la pijamalele din care, probabil, obișnuia să lucreze de acasă. Ai nevoie de idei de personalizare tricou? Le găsești tot aici, în rândurile de mai jos!

Poze si mesaje personalizare tricou

Partea cea mai bună cu când vine vorba de personalizat tricouri este faptul că poți folosi orice tip de imprimeu, de la imagini și până la mesaje amuzante sau de suflet.

Aveți simțul umorului suficient de dezvoltat? Vrei să te țină tot timpul minte și să te poarte, la propriu, mereu alături? Atunci, poți alege o personalizare tricou cu o poza în care să fiți atât tu, cât și colega ta. Îți recomandăm să alegi o poză care vă aduce amândurora aminte de momente frumoase petrecute împreună. Poate fi o fotografie din ultimul teambuilding sau de la o ieșire în oraș.

În cazul în care poza nu ți se pare o idee prea bună, poți alege varianta de personalizare tricou cu o grafică specială. Colega ta e geniul biroului și are întotdeauna cele mai bune idei? Personalizează-i tricoul cu imaginea unui bec aprins. Poți să adaugi lângă și cuvântul “geniu” dacă îți dorești să o impresionezi până la capăt.

Dacă preferi varianta de personalizat tricouri cu mesaje scrise, îți recomandăm să cauți inspirație chiar în personalitatea colegei tale. Este o persoană pentru care răbdarea nu este punctul forte și se enervează destul de repede? Ce spui de mesajul “Keep CALM and Keep WORKING”? Sau poate ai de-a face cu o colegă care stă mereu peste program și este dependentă de muncă, iar în acest caz mesajul “Workaholic” se potrivește perfect!

Posibilitățile de personalizare tricouri sunt cu adevărat nenumărate, iar inspirația pentru personalizarea tricoului colegei tale poate fi găsită oriunde: în felul său de a fi, în stilul de lucru, în glumele pe care le faceți sau în preferințele pe care le are.

Cost personalizare tricou

Un alt avantaj al tricourilor personalizate este legat de prețul extrem de accesibil. Efectul pe care îl obții atunci când oferi un tricou personalizat cuiva este extrem de pozitiv. Persoana este plăcut surprinsă și apreciază faptul că i-ai oferit ceva unic, adaptat personalității sale. Raportând acest efect WOW la prețul accesibil pe care îl plătești pentru personalizat tricouri, vei ajunge la concluzia că ar fi o idee bună să cumperi tricouri personalizate pentru întreg departamentul, nu doar pentru colega preferată!

Pentru un tricou fată din material calitativ, personalizat așa cum îți dorești, vei plăti doar 49 de lei. Prețul este același indiferent de mărime, de culoarea tricoului și de tipul printului (text, poză, imagine, model grafic). Vei primi un tricou cu imprimeu care rezistă, iar colega ta va fi încântată să îl poarte cât mai des!