Blog

Top 10 cele mai inspirate cadouri Work from HOME 2021

Top 10 cele mai inspirate cadouri Work from HOME 2021

Chiar dacă munca de acasă te-a privat de întâlnirile cu colegii, de savoarea cafelei de dimineață în timp ce faceți planul zilei de lucru, nu ar trebui ca relațiile dintre voi să se răcească. Din contră. Acum ar fi cazul să le întăriți și să le pecetluiți. Aniversarea unui coleg de serviciu sau a unui șef poate fi un bun prilej de a-i aduce aminte că nu l-ai uitat. Și pentru a-ți veni în ajutorul de a face surpriza perfectă, ți-am pregătit o listă cu zece idei de cadouri Work from HOME.

Caricaturile aduc întotdeauna zâmbete largi

Work from HOME nu e doar despre targeturi, deadline-uri și muncă intensă. În confortul de acasă creativitatea poate fi mai mare. Așa că de ce să nu profităm de ea? Acesta  ar fi momentul perfect pentru o caricatură! Cum este colegul de serviciu sau șeful - zâmbăreț sau morocănos? Lucrează intensiv sau preferă pauzele lungi și dese? Fiecare trăsătură poate fi hiperbolizată pentru a-i provoca râsul, apelând la specialiști.

Tricourile cu mesaje, mereu la modă

Un tricou personalizat este întotdeauna o alegere bună, indiferent că se cer idei cadouri Work from Home sau pentru orice ocazie. Se pot alege texte standard sau se pot personaliza cu mesajele sau imaginile alese de doritori: o poză cu voi doi, o replică pe care o tot folosește, zodia – toate acestea pot fi idei inedite de afișat pe un astfel de produs.

Măștile de protecție, un cadou util zi de zi

Dacă nu îți dorești cadouri Work from HOME care să fie legate neapărat de o ocazie, ci să fie o simplă atenție pentru colegi, poți apela la măștile atât de utile în pandemie. Alege unele personalizate cu mesaje sau desene. Și, chiar dacă nu le folosesc în timp ce lucreaza de acasa, reamintește-le tuturor să zâmbească des, chiar și sub mască. E important pentru tonus!

O cană personalizată - bea cafeaua și se gândește la tine

O cană personalizată aduce zâmbete, inspirație și poftă de viață. Alege mesaje originale, de efect, potrivite cu persoana în cauză, cu preocupările și hobby-urile ei! Atunci când va bea cafeaua din ea, sărbătoritul sau sărbătorita se va gândi la câtă bucurie i-ai adus cu gestul tău. Este și acesta un fel de a-i fi alături, fie chiar și prin intermediul unui obiect.

Un sweatshirt cu emoji aduce bună dispoziție

Da, zâmbetul este parte importantă din viață. El ne încarcă pozitiv, dându-ne energie și poftă de viață (și de muncă). Iar dacă de multe ori zâmbetul pur și simplu nu se vrea scos la suprafață, un obiect vestimentar, precum un sweatshirt cu emoji, poate ajuta în această direcție.

Work from HOME? Să avem spor!

Până acum ne-am axat în special pe partea creativă, dar este important să venim și cu idei cadouri Work from HOME utile în desfășurarea muncii. O măsuță-suport pentru laptop poate fi o astfel de alternativă. Poate fi însoțită și de un mouse, în funcție de bugetul de care dispui. De asemenea, gadgeturile pentru telefon, dar și un încărcător wireless pot fi de folos în munca de acasă.

Brelocuri, brichete, în funcție de preocupări

Un breloc personalizat sau o brichetă de calitate pot fi de asemenea necesare în multe cazuri. Chiar dacă pauza de tutun nu se mai desfășoară în locul special amenajat din clădirea de birouri, ci pe balconul de acasă, o brichetă va fi întotdeauna apreciată de o persoană cu astfel de tabieturi, motiv pentru care se află pe lista de cadouri Work from HOME.

Întotdeauna e nevoie de relaxare!

Munca e muncă, dar relaxarea o face și mai productivă, nu-i așa? Prin urmare, printre ideile de cadouri Work from HOME se numără și accesoriile pentru masaj: aparate, saltele, creme. De asemenea, un abonament la o clinică de înfrumusețare și relaxare, în care sunt incluse mai multe astfel de ședințe, va fi cu siguranță foarte apreciat.

Șah sau jocuri de societate

Ținând cont de preferințele persoanei în cauză, se pot achiziționa jocuri de societate, dar și un set de șah sau table. Acestea vor fi folosite cu succes în familie sau în întâlnirile post-pandemie ale întregii echipe, când veți avea ocazia să povestiți cu toții întâmplările demne de menționat.

 Un vin bun, cu accesoriile necesare

Nu încurajăm consumul de alcool, dar îi recunoaștem beneficiile atunci când se încadrează în limite. Din seria de idei cadouri Work from HOME fac parte și sticlele de vin de calitate, oferite împreună cu accesoriile specifice. Întotdeauna se va găsi o ocazie perfectă pentru ca acestea să fie savurate și folosite, pentru că, nu-i așa, în viața unui om sunt multe momente care cer ciocnirea unor pahare cu vin bun.

Oricare ar fi alegerea ta dintre aceste idei cadouri Work from HOME, oferă surpriza cu toată dragostea. Nu contează că darul va fi trimis, cel mai probabil, printr-o firmă de curierat! Găsește ambalajul potrivit, dar și maniera de comunicare, astfel încât experiența să rămână una de neuitat, atât pentru cel în cauză, cât și pentru tine!