Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Fii original! Alege măști de protecție personalizate!

Fii original! Alege măști de protecție personalizate!

Schimbările sunt mereu complicate, dar trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm lor. Ele sunt provocări ce ne testează rezistența și ne pun față în față cu noi înșine, ajutându-ne să ne înțelegem mai bine și să înțelegem mai bine lumea din jurul nostru. În cazul măștilor de protecție – nu există persoană care să dorească să le poarte. Și totuși, este în interesul nostru. Prin utilizarea lor avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi.

Știi, putem face mai ușoară această sarcină cu zâmbete! Cum le obținem pe acestea din urmă? Alegând măști personalizate. Am ales să concepem o gamă de măști de protecție personalizate special pentru a reuși să facem din obligație motiv de bucurie.

Am spus și spunem și acum: produsele noastre sunt utile, însă nu sunt modelele care te protejează de viruși. Pentru asta există măștile chirurgicale. Măștile Ruvix pot fi purtate peste cele chirurgicale și te împiedică să-ți atingi fața cu mâinile atunci când ieși din casă. Și te ajută să ai un look modern! Și să atragi atenția într-un mod unic! Și să faci lumea să zâmbească!

Ce tipuri de măști de protecție personalizate găsești la Ruvix?

Măștile de protecție personalizate din portofoliul nostru sunt de două tipuri: clasice, cu desene și texte pe care deja le cunoști, și cele cu personaje, din colecția Ce față ai. Hai să vedem acum ce caracteristici au!

Măști personalizate clasice Ruvix:

  • sunt măști reutilizabile ce au două straturi, cel exterior din 35% bumbac și 65% poliester, iar cel interior din TNT antibacterian (țesătură nețesută marca PRIMA);
  • sunt printate prin termo-transfer, astfel că printul este frumos și rezistă unui număr mare de spălări;
  • sunt disponibile într-un număr mare de modele, de la cele simple cu desene, la cele cu texte smart sau funny;
  • pot fi personalizate la cerere, cu textul sau imaginea dorit/ă.

 

Măști personalizate colecția CE FAȚĂ AI:

  • sunt, de asemenea, măști de protecție reutilizabile;
  • sunt lucrate manual și au două straturi, unul exterior din 35% bumbac și 65% poliester) și unul interior din țesătură antibacteriană (tot marca PRIMA);
  • stratul superior este imprimat prin sublimare;
  • sunt măști personalizate ce îți oferă posibilitatea să fii în fiecare zi un alt personaj, găsindu-se în modele precum Tiger, Retriever, Feline, Los Muertos, Joker etc.

 

Ce mai trebuie să știi despre măștile de protecție personalizate Ruvix?

  • materialul printat este spălat la 50 grade Celsius și utilajele de țesut sunt permanent dezinfectate pentru a ne asigura că sunt eliminate posibilele bacterii;
  • finisarea și ambalarea măștilor personalizate este făcută cu cea mai mare atenție, de personal ce poarta echipament de protecție (măști și mănuși);
  • măștile de protecție se spală la temperaturi de +50 de grade și, pentru a nu se deteriora printul, este obligatorie evitarea călcării peste acesta.

Cercetând oferta de măști de protecție Ruvix vei dori sigur mai multe modele, câte unul pentru fiecare zi în care trebuie să ieși din casă și să te protejezi. Cu ajutorul acestor produse vei reuși să zâmbești, chiar dacă lumea nu va vedea, și să ridici moralul privitorilor. Orice motiv de veselie este bun în această perioadă!

Câteva modele de măști personalizate care vor aduce veselie

Când ești pus în fața atâtor variante atrăgătoare parcă vrei să porți mască de protecție. Și totuși, ce să alegi? Dacă îți este greu să optezi între a, b și c, alege-le pe toate. Cum n-ai buget? Analizează puțin:

  • te ajută să nu îți mai atingi fața;
  • alături de măști chirurgicale, te protejează de viruși;
  • sunt produse în condiții sigure;
  • îți oferă un look aparte;
  • sunt sursă de veselie pentru cei din jur.

Și au prețuri de până în 50 de lei. Chiar ți se pare mult? Așa credem și noi, că este un preț corect și pe deplin justificabil. Este muncă multă în spatele întregului proces. Poți să vezi asta și pe canalul nostru de YouTube, unde echipa Ruvix se distrează și lucrează de dimineața până seara. Acum hai să îți spunem modelele noastre preferate de măști personalizate!

  1. Măștile personalizate cu zâmbet

În oferta de măști de protecție personalizate Ruvix găsești mai multe modele cu zâmbete. Că doar na, trebuie să-i bucurăm pe cei din jur cu un zâmbet, chiar dacă nu-i chiar al nostru! Poți alege Cheshire cat, un zâmbet mai inedit, Happy vampire în cazul în care porți masca și din alte motive, Braces, dacă vrei să te mândrești cu faptul că porți aparat dentar, Joker, Skull sau Full print Joker dacă vrei să fii în centrul atenției (și puțin înspăimântător). Iar dacă vrei să fii doar chill, alege un zâmbet simplu - este cuminte și reușește să spună ușor Totul va fi bine!

  1. Măștile ce scot la iveală o altă latură a ta

Și aici ne referim îndeosebi la cele din categoria CE FAȚĂ AI. Ce alegi spune multe despre tine. Noi îți recomandăm să pui musai în coșul de cumpărături un model cu animal. Care? Păi tu știi ce se află în interiorul tău. Leu, zebră, tigru, cățel mai rău sau mai blând… alege ce crezi că ți se potrivește mai bine și lasă-i pe cei din jur să exclame CE FAȚĂ AI!

  1. Măștile de protecție puse pe glume

Ruvix, așa cum te-a obișnuit deja, îți pune la dispoziție un vast meniu de mesaje, mai funny sau serioase, motivaționale sau pur și simplu smart. Nu se vede, dar ți-am zâmbit :), Am mâncat usturoi, Am figuri, Ocolește-mă!, Cute but Psycho, sunt doar câteva dintre textele ce pot aduce un strop de haz în viața de zi cu zi de pe timp de pandemie.

  1. Măștile de agățat

Zâmbetul este arma noastră secretă, modul prin care comunicăm altora simpatia noastră. Acum este ascuns, așa că flirtatul e mai dificil. Sau nu! Pentru că măștile de protecție de la Ruvix transmit ce vrea zâmbetul tău. M-ai lăsat fără aer. My lips like sugar. Ne înțelegem din priviri… M-ai lăsat mască! Buzele tale, două petale. The eyes, chico.They never lie. Sunt câteva dintre mesajele ce pot face asta și, implicit, te pot ajuta să… ajungi mai aproape de persoana pe care o placi (doar sufletește, pentru că trebuie să păstrăm în continuare distanța).

Descoperă tu restul modelelor de măști de protecție personalizate și spune-ne care sunt preferatele tale (pe Facebook, pe Instagram, printr-un email – cum dorești)!

Descoperă și alte articole de blog

Fii original! Alege măști de protecție personalizate!
Fii original! Alege măști de protecție personalizate!

Schimbările sunt mereu complicate, dar trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm lor. Ele sunt provocări ce ne testează rezistența și ne pun față...

Citește mai mult