Fă-ți cumpărăturile din timp! În perioada 8 - 12 iulie întreaga echipă RUVIX va fi în team building. Comenzile plasate începând cu data de 7 iulie, ora 9:00, vor fi procesate și depuse la curier în data de 13 iulie.

PROIECTUL BIBLIOTECA - Acțiune caritabilă

PROIECTUL BIBLIOTECA - Acțiune caritabilă

Carlos María Domínguez, scriitor argentinian, spune că „A construi o bibliotecă înseamnă a crea o viață.”

Asta ne-am propus și noi să facem, împreună cu Asociația Maria Holtzhauser, și anume construirea și dotarea unei biblioteci în satul Găinești, județul Suceava.

Proiectul "Biblioteca" nu este un proiect simplu, ci unul de amploare și multifuncțional, unde cartea să nu rămână îndosariată și pusă pe raftul clasic de bibliotecă, ci unde profesorii să poată țină ore deschise, la orice materie, astfel încât înțelegerea și modul de prezentare să fie unul atractiv pentru elevi.

Dorim să realizăm un spațiu multifuncțional transformabil de la nivel de grădinița la gimnaziu, dotat cu videoproiectoare, internet și tot ceea ce trebuie să conțină un centru modern și atractiv pentru educația elevului într-o societate modernă. Astfel că un copil de grădiniță va fi atras prin joacă în bibliotecă, unul de școală prin proiecții, animație și exemplificare.

Mai mult decât atât, va fi un spațiu unde și părinții vor fi bineveniți, atunci când își așteaptă copiii de la școală – Găinești este un sat mare, așezat pe cătune, iar în timpul de așteptare se pot bucura de noi informații sau cărți.

De ce facem asta?

Considerăm că educația are un rol important în dezvoltarea unei societăți sănătoase cu un viitor din ce în ce mai bun. Însă aproape 1 din 7 copii de la sat părăsește în fiecare an școala, înainte de a finaliza ciclul obligatoriu de învățământ și a obține un nivel minim de educație. Astfel, aproape 40% dintre tinerii de 15 ani nu pot înțelege un text scris (sunt analfabeţi funcționali), dublu față de media UE.

Suntem de părere că o educație de calitate, adecvată nevoilor copiilor din mediul rural, este un instrument extrem de eficient pentru a combate sărăcia, cu rezultate pe termen lung, astfel investiția în educație este o investiție în bunăstarea tuturor cetățenilor.

Noi împreună cu Asociația Maria Holtzhauser și, mai ales, cu voi – prietenii Ruvix – putem oferi acestei comunități șanse reale de dezvoltare și baze pentru un viitor mai bun.

Cum vom face asta?

În perioada 1 Februarie – 30 Aprilie 2020 vom desfășura o campanie, prin care tot profitul venit din vânzarea tricourilor din colecția ROMGLEZĂ - 10,5 lei/tricou - va merge către Asociatia Maria Holtzhauser.

Aceasta va fi prima și, cu siguranță, nu ultima campanie de responsabilizare socială prin care vom oferi ceva înapoi comunității.

Așa că haideți să facem împreună o bibliotecă! Ce ziceți?

Articole populare

Tags

cadouri ieftine tricouri cu mesaj tricouri personalizate tricouri tricouri amuzante tricouri ieftine cadouri originale cadouri deosebite idei de cadouri tricouri cu mesaje idei de cadouri originale cadouri pentru iubit cadouri pentru iubita idei de cadouri pentru iubit idei de cadouri pentru iubita cadouri de calitate cum sa oferi cadouri originale cadouri haioase cadouri adolescenti cana personalizata cadouri funny Tricou adopt a dog Tricou friends like stars Tricou Dogs never lie Petsonality Tricou Dog Mom cadou original tricouri copii cana cu caricatura cani cu mesaje tricouri unicat set de pijamale tricouri pentru cupluri tricouri cadou tricouri cu mesaje de dragoste cadouri ziua indragostitilor cadouri valentine's day pijamale personalizate pijamale femei tricouri cu mesaje haioase tricouri romgleză pijama personalizata pijama imprimata hanorace cu mesaje hanorace barbati tricouri cu mesaj amuzant tricouri motivationale hanorace cadou hanorace personalizate tricou personalizat tricouri cu zodii tricouri romgleza Caricatura Personalizata tricou cadou sweatshirturi de cuplu bluza cu emoji sweatshirt cadouri craciun caciuli cu mesaj caciuli personalizate caciula de craciun Cana Personalizata cadou personalizat tricou cadou pentru el Cadou pentru iubit Idei de cadouri pentru barbati Cadouri pentru EL idei de cadouri pentru ea tricouri fete Cadou pentru iubita Cadou pentru ea cadouri personalizate cadouri de efect tricouri florale set tricouri burlacite tricouri de cuplu tricouri pret redus oferte tricouri black friday tricou la promotie Cadou Dragobete Cadou Valentine's Day cadou black friday tricouri frumoase tricouri burlacite Cadouri Ieftine Cadou Ieftin Ziua Femeii Rochie Flori Flori Imprimate Cadou Ziua Femeii Cadou Primavara Cadou 8 Martie Cadou 1 martie reduceri Ruvix haine copii

PREȚURI AVANTAJOASE

Tricouri de la 25 lei

GAMĂ VARIATĂ DE PRODUSE

Modele standard sau personalizate

LIVRARE RAPIDĂ

Oriunde în România

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 150 lei

CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ

Comenzi securizate