Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Idei cadouri pasionați auto. Ce surprize poți să le faci “mașiniștilor“ în această perioadă?

Idei cadouri pasionați auto. Ce surprize poți să le faci “mașiniștilor“ în această perioadă?

Puține lucruri stârnesc în prezent atât de multe pasiuni precum autoturismele. De altfel, încă de când au apărut, mașinile au fascinat oamenii. Bărbații au fost extrem de interesați de autoturisme, încă de când au intrat pentru prima dată în contact cu acestea. În timp, progresul industriei auto și accesibilitatea tot mai crescută a mașinilor a determinat o creștere și a numărului de pasionați auto. Aceștia sunt extrem de dedicați pasiunii lor, cunoscând particularități inedite ale modelelor pe care le apreciază. De asemenea, pasionații de mașini sunt mereu la curent cu ce modele s-au mai lansat, precum și cu tehnologiile pe care marii producători le implementează. 


Dacă ai în rândul prietenilor sau rudelor persoane care iubesc mașinile, te poți considera norocos. Asta deoarece îți va fi mereu destul de ușor să găsești un cadou care să le aducă un zâmbet pe față. Fie că este vorba despre surprize aniversare sau despre cadouri de Crăciun, există o mulțime de idei de cadouri pentru pasionații auto. Fie că sunt simpli fani ai mașinilor sau profesioniști din domeniu, aceștia se vor bucura mereu de cadourile cu tematică auto. Află din acest articol care sunt cele mai tari idei de cadouri pentru împătimiții auto în prezent și cum te poți asigura că acestea sunt inspirate și primite cu încântare de către destinatarul lor!

 

Cuprins

Idei cadouri pasionați auto - ce poți cumpăra pentru iubitorii de mașini?

1.1. Accesorii vestimentare cu tematică auto

1.2. Accesorii auto

1.3. Alte accesorii personalizate

Cadouri pasionați auto - criteriile pe care trebuie să le respecte cadoul tău

 

1. Idei cadouri pasionați auto - ce poți cumpăra pentru iubitorii de mașini?

Misiunea de a găsi cadoul potrivit de Crăciun sau cu orice altă ocazie poate să fie una dificilă. Există persoane pentru care simți că nu găsești niciodată ideea potrivită sau cărora simți că le-ai făcut deja toate cadourile la care te gândești. Din fericire, pasionații de mașini nu se încadrează în aceste categorii, deoarece pentru ei există mereu idei noi de daruri pe care ai putea să le pui în practică. Într-o perioadă în care poți să personalizezi foarte ușor o mulțime de obiecte și accesorii, ai posibilitatea de a fructifica la maximum pasiunea “mașiniștilor“ și de a le oferi un dar care poate să fie util, simpatic și memorabil. 

Sunt multe lucruri de care se pot bucura pasionații de autoturisme, atunci când le primesc drept cadou. Poate fi vorba despre accesorii vestimentare, stickere sau chiar accesorii pe care să le folosească atunci când merg cu mașina. Pentru a-ți oferi un plus de inspirație, urmează să îți prezentăm o serie de cadouri pentru conducătorii auto la care ai putea recurge și tu în perioada sărbătorilor de iarnă sau cu ocazia aniversărilor prietenilor tăi iubitori de mașini.

1.1. Accesorii vestimentare cu tematică auto

Nimic nu este mai amuzant și simpatic decât un tricou sau un hanorac pe care este descrisă exact pasiunea persoanei care îl poartă. Ai posibilitatea de a personaliza, cu ajutorul Ruvix, tricouri, hanorace și alte accesorii vestimentare. Idei foarte bune de cadouri pentru mecanic auto sunt cele reprezentate de tricouri personalizate, care îi vor ajuta să își surprindă în mod plăcut clienții și să își creeze o imagine foarte bună în rândul acestora. Pentru perioadele mai răcoroase, poți să apelezi chiar și la hanorace personalizate

De altfel, acestea sunt cadouri pentru pasionații de mașini, indiferent de ocupația lor. Așa cum ai aflat anterior, aceștia sunt 100% dedicați iubirii pe care o au pentru autoturisme, iar fiecare dintre ei are un “punct sensibil“. Fie că este vorba despre un brand de autoturisme, un model anume sau chiar mașina pe care o deține, acest “punct sensibil“ poate fi “exploatat“ la maximum atunci când vrei să faci un cadou care să fie apreciat și care să provoace încântare la cele mai înalte cote. 

Un tricou sau un hanorac simplu poate fi purtat în orice context, dacă este produs din materiale de calitate. Recomandarea noastră este să alegi tricouri sau hanorace produse 100% din bumbac, atunci când vrei să faci cadouri pentru iubitorii de mașini. Bumbacul este un material foarte plăcut la atingere și care își păstrează rezistența și textura în timp. De asemenea, el este și ușor de personalizat cu texte și chiar fotografii. Poți, de exemplu, să oferi cadouri pentru instructori auto din categoria tricourilor personalizate cu mesajul “Cel mai bun instructor“.

 

1.2. Accesorii auto

Alte idei excelente de cadouri pentru bărbați pasionați de mașini sunt accesoriile pe care le pot utiliza în interiorul autoturismului pe care îl dețin sau pentru a-i îmbunătăți acestuia aspectul. Poți să apelezi, de exemplu, la un sticker pentru mașină din categoria articole auto Coasta de Est. De asemenea, poți oferi și alte accesorii utile pentru orice posesor de mașină, fie că este vorba despre cadouri personalizate sau cadouri simple. Acestea sunt ideile pe care ți le recomandăm:

 

Perne - puțină lume știe cât de mult contează să creezi un mediu plăcut într-un autoturism, atunci când îl folosești și pentru curse foarte lungi. Dacă vrei să îi oferi unui prieten cadoul prin care să îți transforme mașina într-un mediu în care copiii săi să se poată odihni pe parcursul călătoriilor lungi, pernele mici, simple sau perne personalizate sunt o soluție inedită și plină de utilitate.

 

Aspirator pentru mașină - dacă vrei să faci un profil al pasionatului clasic de autoturisme, cu siguranță de pe lista caracteristicilor sale nu are cum să lipsească “obsesia“ pentru curățenia din interiorul mașinii. Niciun iubitor de autoturisme nu suportă mizeria de pe preșuri, scaune sau praguri. Iar un aspirator portabil poate fi soluția perfectă de cadou. Acesta are o dimensiune redusă și capete care îi permit să ajungă și în cele mai dificile colțuri ale unui autoturism, curățând suprafețele cu eficiență. 

Suport pentru telefon - la fel ca pernele, acesta este un alt accesoriu extrem de util, mai ales la drumuri lungi. Dacă vrei să faci cadouri pentru pasionați de mașini care nu dețin modele de autoturisme extrem de moderne, cu navigație inclusă, suportul pentru telefon are o utilitate deosebită. Aceștia își folosesc, cu siguranță, smartphone-ul pentru utilizarea aplicațiilor de navigație care să îi ajute la drum, îndeosebi la drumurile lungi. Un suport pentru telefon va permite poziționarea dispozitivului într-un mod convenabil pentru șofer. Dacă ești dispus la o investiție ceva mai mare, poți opta chiar pentru un suport cu încărcare wireless.


1.3. Alte accesorii personalizate

 

Dacă nu te atrag accesoriile de acest fel și poate că deja i-ai făcut cadou un tricou sau hanorac personalizat prietenului sau rudei tale care are o deosebită pasiune pentru lumea auto, avem și alte idei pentru tine. Acestea sunt reprezentate de accesorii pe care pasionatul pentru mașini le poate utiliza zilnic, dar care pot fi adaptate în așa fel încât să fie compatibile cu iubirea lui pentru autoturisme. Iată care sunt cele mai tari idei de care poți profita și tu, atunci când nu știi ce cadouri să faci iubitorilor de automobilism:

 

Cană personalizată - oricine are în casă o cană, dar nu toată lumea are o cană personalizată cu fotografia autoturismului de care este pasionat, cu emblema brandului auto favorit sau cu mesajul cu trimitere la mașini pe care îl apreciază cel mai mult. Îi poți oferi pasionatului de mașini din viața ta o cană personalizată sau chiar mai multe căni personalizate, din care să își savureze mereu cu drag ceaiul sau cafeaua. 

Mouse pad personalizat - nu de puține ori, pasionații de mașini sunt și pasionați de gaming sau lucrează la calculator. Dacă prietenul sau ruda care va primi din partea ta un cadou se află în această situație, cu siguranță va aprecia un mouse pad personalizat cu fotografia mașinii pe care o deține sau cu emblema brandului său favorit.

Șapcă - mecanicii auto sunt printre cei mai mari fani ai șepcilor. Acest lucru se datorează faptului că lucrează de multe ori în aer liber, expuși acțiunii razelor soarelui, precum și altor factori de care trebuie să se protejeze cu ajutorul șepcilor. Dacă personalizezi o șapcă pentru un mecanic sau chiar și pentru un alt pasionat de mașini, cu siguranță ai obținut o idee excelentă de cadou! 

 

 

2. Cadouri pasionați auto - criteriile pe care trebuie să le respecte cadoul tău

 

Atunci când faci un cadou, este important să te gândești la mai multe aspecte, inclusiv la utilitatea pe care darul tău îl va avea. În cazul unui pasionat de autoturisme, cadoul pe care i-l faci este unul care are un impact mai degrabă emoțional, însă chiar și în acest caz este nevoie să fii atent. Cu cât acorzi o importanță deosebită fiecărui detaliu, cu atât cadoul va fi unul mai reușit și mai ușor de utilizat și de ținut minte. Iată care sunt toate reperele pe care ar trebui să le iei în calcul, atunci când alegi cadouri pentru pasionații auo  din viața ta:

 

Utilitatea - dacă știi că persoana căreia urmează să îi faci cadoul are nevoie de un anumit accesoriu auto, cu siguranță merită să mergi pe această variantă. De exemplu, dacă ai un prieten care are nevoie de un aspirator pentru mașină, aceasta este ideea potrivită pentru tine. O utilitate de necontestat o au și accesoriile vestimentare. Dacă mai sunt și personalizate, tricourile, hanoracele sau șepcile se transformă instantaneu în cadoul ideal.

 

Contextul - dacă faci un cadou personalizat, o idee foarte bună este să te folosești de contextul în care acesta va fi oferit. Poți personaliza cadourile în așa fel încât ele să facă referire atât la pasiunea destinatarului, cât și la ocazia cu care acesta primește darul. De exemplu, poți alege să personalizezi un tricou cu detalii de Crăciun, dar și cu referințe la pasiunea pentru autoturisme. În cazul aniversărilor, poți inscripționa un mesaj simpatic cu trimitere la vârsta pe care o împlinește destinatarul. Astfel, te asiguri că ideea ta de cadou va fi una conectată la momentele speciale. 

 

Personalitatea destinatarului - dacă faci cadou unui prieten sau unei rude cu simțul umorului și cu o pasiune pentru accesorii personalizate, această idee este una foarte bună. Dacă este vorba despre un posesor auto mai sobru, poți merge pe variante mai practice, așa cum sunt accesoriile pentru autoturism. Este important să cunoști trăsăturile de caracter ale persoanei care va primi cadoul și să te adaptezi în funcție de acestea. 

 

Specificul pasiunii destinatarului - există mai multe tipuri de pasionați auto. Este vorba despre:

 

Iubitorii de mașini, în general - aceștia ar putea aprecia cadouri precum accesorii auto sau haine cu simboluri auto (volane, roți etc.);

Fanii unui anumit brand - brand-uri precum BMW, Audi, Mercedes etc. stârnesc mereu discuții și pasiuni. Dacă vorbim despre un fan al unei astfel de companii, un cadou personalizat cu simbolurile firmei respective îl va cuceri imediat.

Fanii propriului autoturism - această categorie este cea care face personalizarea unui cadou mult mai ușoară. Dacă vrei să faci un cadou unei persoane care este “îndrăgostită“ de mașina sa, cea mai bună idee este să îl personalizezi folosind o fotografie a autoturismului. Poți să te folosești chiar și de numărul de înmatriculare al mașinii, acesta fiind unul cu deosebită însemnătate pentru orice pasionat din această categorie.

Profesioniștii - în această categorie se încadrează mecanicii auto, instructorii sau chiar agenții de vânzări din domeniul auto. Acestora le poți face cadouri conectate cu activitatea lor profesională sau cadouri personalizate, cu mesaje sugestive despre ceea ce fac în viața de zi cu zi. 

 

           5. Bugetul tău - un factor pe care nu îl poți neglija niciodată, atunci când faci cadouri. Este foarte important să alegi variante care să nu îți încarce bugetul, iar soluțiile personalizate și accesoriile minore pentru autoturisme sunt unele destul de accesibile, din punct de vedere financiar, mai ales dacă știi de unde să le achiziționezi.  

 

Profită de gama bogată de accesorii vestimentare și alte produse excelente pentru a fi folosite pe post de cadou, disponibilă pe Ruvix.ro. Îți oferim în permanență reduceri foarte avantajoase și ai posibilitatea de a achiziționa și produse personalizate care îți oferă garanția că vei putea face un cadou cu adevărat spectaculos. Fii pregătit să îi surprinzi plăcut pe cei dragi, cu orice ocazie, și oferă-le un cadou deosebit, pe care să îl prețuiască pentru cât mai mult timp!

 

Sursa foto: Unsplash.com, Pixabay.com

Descoperă și alte articole de blog

Idei cadouri pasionați auto. Ce surprize poți să le faci “mașiniștilor“ în această perioadă?
Idei cadouri pasionați auto. Ce surprize poți să le faci...

Puține lucruri stârnesc în prezent atât de multe pasiuni precum autoturismele. De altfel, încă de când au apărut, mașinile au fascinat oamenii. Bărbații au fost...

Citește mai mult