Blog

Tricourile cu mesaj ne colorează ziua!

Tricourile cu mesaj ne colorează ziua!

                Vestimentația reprezintă un aspect important în viața noastră de zi cu zi; ea ne ajută să comunicăm nonverbal și să ne exprimăm modul de a fi, a simți și a acționa. Nu alegem întâmplător un anumit articol vestimentar, ci în funcție de personalitatea noastră.
Tricourile cu mesaje trebuie să fie prezente în garderoba ta, deoarece te ajută să comunci cât mai bine despre tine și îți oferă energia specifică stilului tău vestimentar.
                În primul rând, un tricou cu mesaje pune în evidență o varietate de stări, pasiuni, glume autohtone etc. ce pot să spună multe lucruri despre tine. Prin cromatică, cuvinte și alte simboluri, ele devin plăcute și pot fi o adevărată aventură pentru ochi. Oricine ar vedea un mesaj de genul „Am numai pătrățele”  își va da seamă că ești o fire amuzantă… sau poate o persoană a căreia sinceritate dă pe afară.
                În al doilea rând, tricourile cu mesaje pot genera o stare de bine, pozitivitate sau inspirație pentru cei din jur. Le putem numi tricouri motivaționale, iar prin faptul că exprimă numai gânduri bune, ele pot genera zâmbete, îmbrățișări, chiar și noi perspective de a vedea lumea. Îți oferim câteva exemple de mesaje: „Love yourself”, „Donez îmbrățișări”, „Go after dreams, not people”. Aceste mesaje merită să fie purtate și împărtășite cu cei din jur, pentru a crea o atmosferă plăcută.

    
                În al treilea rând, tricourile cu mesaje sunt amuzante. Umorul este unul dintre cele mai apreciate lucruri și ajută la crearea unei stări de bine, așa că de ce să nu răspândim râsete în jurul nostru într-un mod atât de simplu?  Uite câteva exemple de mesaje: „Eram tânăr ca frăguța, dar m-a îmbătrânit mândruța” „Coffee, că n-o fi” „If there’s no nutella in heaven, I’m not going”. Tot din categoria tricourilor cu mesaje funny sunt tricourile romgleză. Walk on our hand și alege un imprimeu funny, cu care să te remarci la diverse evenimente. Ni se întâmplă des să nu știm cum să ne asortăm hainele. We give from the house și îți spunem că un tricou cu mesaj se potrivește la orice.
                Prin urmare, tricourile cu mesaje merită un loc în garderoba ta, fie pentru că sunt o reprezentare a stilului tău de viață, fie pentru că sunt  motivaționale sau amuzante. Viața e prea scurtă pentru a purta tricouri simple. Poate că ți se pare greu să alegi dintr-o mulțime de tricouri cu mesaje, dar vestea bună este că fiecare timp și fiecare loc are o asociere cu acestea. Fie că ieși vineri seara în oraș sau participi la un eveniment oficial, tricourile cu mesaje sunt potrivite oriunde și oricând. Cu ele în garderobă nu ai cum să spui „Nu am cu ce să mă îmbrac!”.