Blog

Idei de Cadouri pentru EA

Idei de Cadouri pentru EA

Căutarea de daruri pentru EA, fie că este vorba de ea-prietena ta sensibilă și frumoasă, ea-mama pe care o să o admiri mereu sau ea-colega de la muncă care tocmai a primit o promovare pe care o merită pe deplin, poate fi complicată. Complicată este totuși un cuvânt simplu. Dacă doamna sau domnișoara căreia trebuie să-i faci o surpriză a mai primit de la tine un n număr de cadouri până acum, atunci găsirea a ceva și mai și chiar se va dovedi o mare provocare.

De aceea te înțelegem că ești în căutarea de idei de cadouri pentru ea. Și îți promitem că din acest articol îți vei lua shot-ul de inspirație și vei răsufla ușurat, cu gândul că vei reuși și de data aceasta să pui un zâmbet pe chipul persoanei dragi.

  

 

         

Idei de cadouri pentru ea… și totuși cine este ea?

Până la a-ți prezenta idei de cadouri pentru ea, trebuie să menționăm: EA, așa cum am spus anterior, poate fi oricine. Mai exact, poate fi:

  • iubita sau soția ta, persoana care îți este alături la bine și la greu, te completează și, chiar dacă te mai scoate uneori din pepeni, știi că te iubește enorm;
  • prietena ta, cu care ai împărțit cele mai ciudate gânduri și cele mai teribile secrete și alături de care ai clădit amintiri nemuritoare;
  • mama ta, care are încă multe lucruri interzise de zis prietenilor tăi, asta pentru că tu vei rămâne mereu copilul ei drag, ce merită toată iubirea din lume;
  • o colegă dragă, cu care ai reușit să transformi zilele la birou în evenimente memorabile, pline de râsete și amuzament;
  • bunica, ce-ți gătea în copilărie cea mai bună plăcintă cu mere și care mereu ți-a dat cele mai înțelepte sfaturi;
  • fiica, care prea repede crește și te șochează cu istețimea, veselia și curajul ei de-a înfrunta lumea;
  • sora, cu care nu prea voiai să împarți nimic și care în timp a devenit cea mai bună prietenă a ta, confidentă și judecătoare de excepție.

EA poate fi orice femeie din viața ta pe care o respecți și care merită să fie surprinsă plăcut, cu un cadou ales cu trudă!

Da! Cadourile alese cu trudă, în urma unei analize atente și în funcție de caracterul destinatarului lor sunt cele care contează. Contează pentru că arată că te-ai implicat. Contează pentru că vorbesc pentru tine, spun cuvinte pe care tu le-ai rosti mai greu din cauza timidității sau poate pentru că pur și simplu nu-ți stă în fire să spui ce ai în suflet.

Cele mai inspirate idei de cadouri pentru ea nu presupun, de obicei, sume colosale. Vei spune: femeile sunt pretențioase. Sunt într-adevăr, dar nici bărbații nu-s mai prejos. Dar pretențiile tuturor nu fac referire la cost, ci la intenție, la idee, la ce am spus mai sus – faptul că un cadou, orice ar reprezenta, oricui i-ar fi destinat și indiferent de motiv, trebuie să arate implicare, grijă și atenție din partea celui ce-l oferă. Bucuriile MARI stau în atenții MICI, știi asta! Așa că nu te gândi că urmează să-ți oferim niște sugestii ce vor face portofelul să suspine.

  

  

Ce motiv trebuie să ai pentru a căuta idei de cadouri pentru ea?

Mulți aleg să ofere cadouri cu ocazia anumitor evenimente: aniversarea zilei de naștere sau a unui moment special, o promovare, schimbarea locului de muncă, trecerea într-o altă etapă a vieții (nuntă, botez) etc.

Îți trebuie un motiv anume să-i spui că o iubești? Îți trebuie un motiv să-i arăți că o apreciezi, că prezența ei în viața ta este ceva minunat? NU.

Este ok să cauți idei de cadouri pentru ea atunci când se apropie un eveniment important. Dar la fel de ok este să faci asta și fără un motiv anume, pentru că un mic gest contează enorm. O cană, o brățară, o carte… sunt semne care îi arată sentimentele tale frumoase. Așa că fă-o să se simtă specială ori de câte ori ai ocazia!

Și-acum să vedem cele mai accesibile și frumoase idei de cadouri pentru ea!

Acum că te-am pregătit bine, urmează să trecem la fapte. Bine, tu vei trece la fapte, după ce vei descoperi mai multe idei de cadouri pentru ea. Pentru că fiecare EA este diferită, am zis că mai bine îți simplificăm traseul către darul ideal punând ideile pe categorii. Așadar, sari direct la ceea ce te interesează!

IUBITĂ SAU SOȚIE: ce idei de cadouri pentru ea îți recomandăm?

Vă place să beți ceaiul sau cafea împreună dimineața, să vă încărcați unul pe altul cu energie? Atunci alege fie o cană personalizată, cu un mesaj ce știi că o va face să râdă sau cu unul motivațional, dacă știi că este mai grumpy când se trezește, fie un set de căni, care să vă ajute să sărbătoriți cu fast fiecare început de zi. Se plânge mereu că nu știe cu ce să se îmbrace, că toate ținutele par monotone sau că s-a plictisit să poarte pantaloni zi de zi? Va fi cu siguranță fericită dacă va primi cadou o fustă de la Ruvix, mini sau midi. Croiurile, texturile și nuanțele fustelor personalizate din portofoliul nostru sunt îndrăgite de toate reprezentantele sexului feminin.

Alte idei de cadouri pentru ea: poți completa fusta cu o bluză tot de la noi, una cu un mesaj special pentru ea; poți să-i cumperi un buchet cu florile preferate împachetat elegant, pe ambalajul căruia să lipești stickere cu mesaje drăguțe, romantice; poți să-i compui câteva versuri și să ni le dai să le printăm pe o pernă.

PRIETENĂ: ce idei de cadouri pentru ea îți recomandăm?

Dacă este ziua ei de naștere, organizează-i o super-petrecere. Nu trebuie să investești o avere în eveniment. Doar adună-ți toți prietenii și spune-le să aducă fiecare ce vrea de mâncare și de băut. Ca party-ul să fie inedit, alegeți să purtați toți tricouri personalizate, cu același mesaj, sau poate cu Happy birthday! și caricatura sărbătoritei.

Alte idei de cadouri pentru ea: o carte pe care știi că nu o are, dar o vrea musai, împachetată într-un sweatshirt/tricou personalizat cu un citat din ea; o cană sau un puzzle cu o poză a voastră, într-o ipostază funny (gen, super fericiți în Vamă); un PopGrip care să-i scoată telefonul din anonimat.

MAMĂ: ce idei de cadouri pentru ea îți recomandăm?

Încă nu am auzit de mama căreia să nu-i placă florile, așa că orice cadou ai lua, nu uita să-l însoțești cu un buchet frumos de flori. Dacă mama ta este totuși excepția, atunci alege-i ceva dulce, gen prăjitura preferată, ca însoțitor pentru cadoul de bază. Ce poate fi acesta? Noi zicem că o pijama personalizată ar fi super. Pijamalele Ruvix sunt din 95% bumbac și restul elastan, fiind confortabile, blânde cu pielea și rezistente la multiple spălări. Nu uita însă să alegi un mesaj drăguț pe care să-l printezi pe tricou. Acesta poate fi simplu, gen Cea mai bună mamă, sau mai funny, de exemplu cu o gafă verbală a ta de când erai mic și pe care nu a uitat-o nicicum cu trecerea anilor.

Alte idei de cadouri pentru ea: un set de perne personalizate cu poze de familie; o geantă pe care printezi un mesaj drăguț, pe care o va folosi cu drag când merge la cumpărături.

COLEGĂ: ce idei de cadouri pentru ea îți recomandăm?

Este ziua ei de naștere? Atunci sigur o vei surprinde plăcut cu un tricou Ruvix pe care pui o urare faină, așa cum știi că doar ei îi place, sau un mesaj motivațional, în cazul în care se plânge mereu că viața este complicată. A fost promovată? Personalizează-i o cană cu un mesaj funny, ce vizează noul său rol în companie, sau o încurajare, pentru că, pe lângă bucurie, sigur există și mult stres.

Alte idei de cadouri pentru ea: un mouse pad personalizat cu o imagine haioasă; o cutie cu bomboanele ei preferate pe care să lipiți toți colegii stickere amuzante sau cu mesaje drăguțe; un sweatshirt cu un citat din filmul ei preferat sau cu versuri din melodia ei preferată.

BUNICĂ: ce idei de cadouri pentru ea îți recomandăm?

Cu bunicile este mai complicat. Diferența dintre generații își spune cuvântul și de cele mai multe ori ne sperie atât de tare când este vorba de alegerea cadourilor încât ajungem la sărbătorită doar cu un buchet de flori sau cu o prăjitură și-un La mulți ani! tremurător. Hei! Chiar dacă este vorba de o mare diferență de ani, să știi că bunicile știu de glumă. Chiar mai bine ca noi! Așa că, dacă vrem zâmbete, căutăm cadouri ce sigur le vor obține ușor, cum sunt produsele personalizate. Perne, căni, chiar și tricouri, dacă au un mesaj frumos, ușor amuzant, sigur își vor atinge țelul.

Alte idei de cadouri pentru ea: prăjitura/plăcinta care te-a cucerit în copilărie, încercând să urmezi cu strictețe rețeta bunicii tale; un puzzle cu voi, pe care să-l pui într-o ramă frumoasă; o geantă personalizată cu design tradițional românesc.

FIICĂ: ce idei de cadouri pentru ea îți recomandăm?

Chiar dacă probabil nu știi prea bine ce înseamnă, îți vom răspunde: PopSockets. Mai exact, PopGrip, sursele de distracție pentru tinerii din ziua de astăzi! Alege 2-3 modele care știi sigur că i-ar fi pe plac și las-o să-și transforme telefonul într-o vedetă. Nu, nu sunt doar arătoase aceste mici jucării, ci și practice. Un PopSocket este, de fapt, un suport pentru telefon, mai stilat și în vogă.

Alte idei de cadouri pentru ea: o fustă de la Ruvix, într-o nuanță pe care ai mai văzut-o în garderoba ei; un set de trei tricouri personalizate (unul cu mesaj funny, unul cu mesaj motivațional, unul din categoria romgleză).

SORĂ: ce idei de cadouri pentru ea îți recomandăm?

Orice femeie iubește articolele vestimentare. Așadar, fă-o fericită cu ajutorul unei rochii de la Ruvix. Toate modelele sunt frumoase, așa că nu ai cum să dai greș din acest punct de vedere, însă atenție la mărime – nu ai vrea să vă bateți iar ca atunci când erați copii, nu-i așa? Dacă totuși nu vrei să riști alegând o rochie, alege clasic: tricouri personalizate. Și oferă-le acel ceva, punând pe ele mesaje care știi că o vor încânta pe draga ta surioară.

Alte idei de cadouri pentru ea: un sweatshirt cu caricatura ei, pe care sigur îl va purta mereu; un puzzle cu o imagine fără logică, doar așa, ca să o enervezi puțin, și, tot dacă vrei să o vezi înfuriată, adaugă și o cană personalizată cu o poză de-a ei care știi sigur că nu îi place.

Acum că ai văzut ce idei de cadouri pentru ea avem noi sigur ai prins curaj. Indiferent de opțiune, selectează cu atenție ce vrei să-i oferi, în funcție de motiv, de ce simți, de cum este ea. Ruvix este într-adevăr o sursă de inspirație pentru cadouri, însă EA este sursa ta de inspirație pentru fiecare zi. Arată-i sentimentele tale frumoase ori de câte ori ai ocazia și nu aștepta neapărat un moment anume pentru a face asta!

Descoperă și alte articole de blog

Tricouri fete personalizate pentru majorat
Tricouri fete personalizate pentru majorat

Toate evenimentele din viața noastră ar trebui marcate într-un asemenea mod, încât, atunci când ne amintim despre el, să zâmbim mulțumiți și plini de nostalgie...

Citește mai mult
Idei de Cadouri pentru EA
Idei de Cadouri pentru EA

Căutarea de daruri pentru EA, fie că este vorba de ea-prietena ta sensibilă și frumoasă, ea-mama pe care o să o admiri mereu sau ea-colega...

Citește mai mult