Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Idei de cadouri de Valentine's day pentru el - cum să-ți surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiților

Idei de cadouri de Valentine's day pentru el - cum să-ți surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiților

Valentine's day sau Ziua Îndrăgostiților, așa cum este cunoscută la noi în țară, este un moment extrem de important pentru toate cuplurile, care își doresc să-și celebreze iubirea pe care și-o poartă unul pentru celălalt. Astfel, în această zi specială, cei doi parteneri fie ies la o cină în oraș, fie își organizează un moment romantic acasă. De aici, bineînțeles, că nu lipsesc nici cadourile, pe care ambii și le fac între ei.

În acest sens, dacă și tu ești în căutarea unui dar potrivit pentru partenerul tău de viață pentru această zi importantă, află că există o mare varietate de idei de cadouri de Valentine's day pentru el, prin care îi poți arăta iubitului sau soțului tău cât de mult îl apreciezi și îl iubești. Poate fi vorba despre o necesitate pe care acesta o are de ceva vreme, ori despre un cadou semnificativ, personalizat, care să-i aducă aminte de voi doi și de cele mai importante momente petrecute împreună.

În continuare, în acest articol, o să vorbim despre semnificația pe care o are această sărbătoare pentru îndrăgostiții din întreaga lume și îți vom sugera și câteva opțiuni ideale de oferite în dar pentru jumătatea ta, astfel încât, la final, să găsești cadoul de Ziua Îndrăgostiților pentru el.

Cuprins:

1.Cadou de ziua îndrăgostiților pentru el - ce semnifică Valentine's day și când se sărbătorește

2. Cadou pentru el de ziua îndrăgostiților - cum alegi cadoul pentru el perfect de Valentine's day

3. Ziua îndrăgostiților - cadouri de Valentine's day pentru el 

4. Ce greșeli să nu faci atunci când alegi cadou pentru iubit de Valentine's day

1.Cadou de ziua îndrăgostiților pentru el - ce semnifică Valentine's day și când se sărbătorește


Valentine's Day, cunoscut și sub denumirea de Ziua Îndrăgostiților la noi în țară, este o sărbătoare dedicată iubirii și afecțiunii, când toate cuplurile au un motiv în plus pentru care să-și spună „te iubesc” și să-și facă un cadou. Sărbătorită în fiecare an pe data de 14 februarie, această zi reprezintă prilejul perfect pentru a-ți exprima sentimentele față de partenerul de viață și pentru a-i spune câteva lucruri pe care le admiri la el. Tot în această zi trebuie să cauți și cel mai frumos cadou pentru el de Ziua Îndrăgostiților, întrucât, fără doar și poate, și acesta te va surprinde într-un mod cât mai plăcut.

Când vorbim de originea acestei sărbători, trebuie să știi că ea este pusă puțin sub semnul întrebării, întrucât există mai multe povești și legende asociate cu ea. Una dintre cele mai cunoscute însă dintre ele spune că Sfântul Valentin era un preot creștin, care a trăit în timpul Imperiului Roman în secolul al III-lea. Potrivit legendei, acesta ar fi desfășurat ceremonii de căsătorie în secret, în ciuda interdicției impuse de Împăratul Claudius al II-lea, care dorea ca tinerii să rămână necăsătoriți, pentru a fi mai buni soldați. Sfântul Valentin a fost arestat și, în cele din urmă, executat pentru credința și acțiunile sale.

Astăzi, Valentine's Day a devenit, după cum vorbeam și anterior, ocazia perfectă prin care cuplurile își exprimă sentimentele printr-o varietate de gesturi, cum ar fi schimbul de cadouri, fie ele unele materiale sau doar semnificative. Chiar dacă foarte multe persoane au fost reticente la început și nu și-au dorit să „adopte” această sărbătoare străină, cu timpul, oamenii au înțeles că nu strică un moment în plus prin care să-i arăți persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine și pentru a face gesturi mărunte, cu ajutorul cărora să-ți exprimi sentimentele profunde.

De asemenea, există și câteva simboluri care sunt direct asociate cu sărbătoarea celebrată pe 14 februarie. Spre exemplu, inimioarele roșii, care sugerează dragostea și pasiunea, sunt nelipsite din felicitările, decorațiunilor restaurantelor de Valentine's Day. Nici Cupidon nu lipsește din acest tablou, fiind și el o parte importantă a unei povești de iubire frumoase. 

Așadar, Valentine's Day este celebrată în zilele noastre în întreaga lume, unde se respectă diverse tradiții și obiceiuri locale. Cu toate acestea, un lucru rămâne cert: cuplurile nu se mai rezumă doar la vorbe în această zi și aleg să-și arate dragostea prin fapte. Așadar, dacă și tu îți dorești același lucru, în continuare vei găsi cele mai bune cadouri de Valentine's day și de Ziua Îndrăgostiților pentru el.

2. Cadou pentru el de ziua îndrăgostiților - cum alegi cadoul pentru el perfect de Valentine's day


Atunci când alegi cadoul pentru iubit de Valentine's day trebuie să iei în considerare mai multe lucruri, pentru a-ți surprinde partenerul, pentru a-i arăta că ești atentă la nevoile lui și pentru a-l face să se simtă important în ochii tăi. De cele mai multe ori, bărbații sunt cei care își surprind mereu partenerele, motiv pentru care gesturile romantice trebuie întoarse la un moment dat, acum fiind timpul oportun. Astfel, trebuie să ții cont de câteva criterii simple, pentru a te asigura că îi vei face partenerului tău cea mai frumoasă surpriză.

În primul rând, fără doar și poate, unul dintre cele mai importante lucruri, când vine vorba de alegerea unui cadou reușit, este să știi cu adevărat ce îi place acestuia. Gândește-te la hobby-urile și pasiunile sale și la modalitățile prin care își petrece timpul liber. Acest lucru trebuie respectat, întrucât în acest fel poți fi sigură că nu o să-l dezamăgești. Spre exemplu, dacă știi că admiră un fotbalist anume, alege să-i oferi tricouri personalizate fie cu numele jucătorului, imaginea sa sau sigla întregii echipe.

Și, că tot am ajuns la ideea de cadou personalizat, trebuie să știi că acesta este un criteriu destul de important, după care ai putea să faci această achiziție. Poți obține o varietate de idei de Valentine's Day pentru el în acest mod, întrucât opțiunile sunt nelimitate, însă pe larg vom discuta în alt capitol despre acest lucru.

De asemenea, este important să optezi pentru cadouri pe care el le va utiliza în mod regulat în viața de zi cu zi, adică pentru unele care să fie cât se poate de practice și funcționale. În acest fel, nu doar că-și va aduce de fiecare dată aminte de tine, dar va fi și extrem de recunoscător, mai ales dacă este vorba despre un obiect de care avea o reală nevoie și pe care a tot amânat să și-l cumpere.

Totodată, atunci când vine vorba de idei de cadou pentru Ziua Îndrăgostiților pentru el trebuie să ții cont de faptul că este adesea mai important să te axezi pe calitate, decât pe cantitate. Alege un singur cadou care să reflecte personalitatea și gusturile lui, în loc să optezi pentru mai multe obiecte mai puțin semnificative, care pot să se deterioreze extrem de rapid și care să nu-i aducă niciun beneficiu, în final.

Nu în ultimul rând, nu uita că un dar nu trebuie să fie neapărat scump pentru a avea impact. Ceea ce contează cu adevărat sunt gândurile și sentimentele pe care le pui în alegerea sa și amprenta personală pe care ți-o pui și tu asupra sa. Dacă mai adaugi la alegerea finală și o scrisoare cu o declarație de dragoste, partenerul tău va fi total cucerit.


3. Ziua îndrăgostiților - cadouri de Valentine's day pentru el

A venit momentul pentru a-ți oferi și cele mai inspirate idei de cadouri pentru el de Valentine's day, care să înglobeze majoritatea criteriilor discutate mai sus. 

Spuneam, astfel, că este extrem de important să-i acorzi partenerului tău de viață ceva cât se poate de practic și util, iar un exemplu relevant în acest sens, care va fi, cu siguranță, extrem de apreciat sunt hanoracele cu mesaje care să-i aducă un zâmbet pe buze acestuia de câte ori îl îmbracă. Alege un design care să reflecte personalitatea lui sau unul a cărui semnificație să o știți doar voi doi și care să îl facă să se simtă special.

Dacă îți dorești însă să creezi ceva unic, atunci varianta pe care o cauți este hanoracul personalizat. Alege o nuanță care știi că l-ar încânta și tipărește pe el ceva special, care fie să aibă legătură cu cuplul vostru, fie că este vorba de o activitate sau un citat pe care el îl admiră.

Tot din gama cadourilor pentru el cu ajutorul cărora nu ai cum să dai greș se mai încadrează și cănile personalizate, pe care poți tipări un mesaj special, care să-i facă diminețile mai bune iubitului tău. Acest dar este cu atât mai potrivit cu cât bărbatul respectiv obișnuiește să-și savureze zilnic ceaiul sau cafeaua. Dacă, însă, nu ai inspirația necesară, dar ți-ai dori să-i oferi acest cadou, atunci aruncă o privire asupra cănilor cu mesaje disponibile la noi pe site, unde vei găsi cele mai potrivit idei. Gama este destul de variată, astfel încât, fără doar și poate, vei găsi ceva care să corespundă așteptărilor tale.

Dacă partenerul tău este o persoană care apreciază umorul și care obișnuiește adesea să facă fel de fel de glume, alege atunci unul dintre tricourile amuzante dispoibile pe site-u nostru, care să îl reprezinte în totalitate. Astfel, vei reuși să-i aduci și zâmbetul pe buze în această zi specială pentru viața voastră de cuplu.

Dacă ideile de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el de mai sus nu te-au convins, atunci trebuie să arunci o privire și asupra sweatshirt-uri cu emoji, care pot transmite anumite emoții și sentimente într-un mod unic. Alege un emoji care să reprezinte sentimentele tale față de el sau care vă caracterizează povestea de dragoste, iar gestul va fi apreciat de acesta, cu siguranță.

Totodată, șepcile personalizate cu un mesaj special sau cu un model amuzant pot fi un cadou foarte în trend, dar și util. Gândește-te la preferințele lui în materie de culori și stiluri, atunci când faci alegerea.

Nu în ultimul rând, agendele pot face și ele parte din gama cadourilor pentru această sărbătoare, întrucât sunt foarte practice. Ele sunt cu atât mai ideale cu cât iubitul tău este o persoană organizată, care obișnuiește să-și noteze lucrurile pe foaie și care lucrează într-un domeniu în care are nevoie de acest accesoriu.

Indiferent însă de cadoul de Valentine's day pentru el pentru care optezi, în final este important să-ți pui amprenta personală asupra sa și să faci alegerea cu inima.

4. Ce greșeli să nu faci atunci când alegi cadou pentru iubit de Valentine's day


Acum, că am discutat despre cele mai frumoase cadouri pentru el de Ziua Îndrăgostiților, îți vom dezvălui și care sunt greșelile pe care trebuie să eviți, atunci când faci această alegere.

În primul rând, una dintre cele mai mari greșeli este să ignori complet gusturile și preferințele partenerului tău. Fie că este vorba despre stilul vestimentar, de pasiunile sau hobby-urile pe care le are, asigură-te că alegerea finală reflectă cu adevărat ceea ce îl face fericit și nu este vorba despre ceva care te face, de fapt, pe tine fericită. 

Totodată, evită cadourile de Valentine's day pentru băieți standard și extrem de clasice, cum ar fi un tricou simplu, negru. Încearcă să aduci o notă personală și să alegi ceva care să-l surprindă pe acesta și să se deosebească de cadourile tradiționale, pe care poate le-a mai primit în trecut sau pe care le primesc alte persoane din anturajul vostru.

O altă greșeală comună care se face adesea este oferirea unui cadou fără niciun element personal. Fii creativă și personalizează alegerea făcută, pentru a-i arăta acestuia că ai investit timp, dar și suflet în tot acest proces. Adăugarea unui mesaj personal sau gravarea inițialelor voastre poate face diferența.

Chiar dacă un cadou practic poate să fie util, evită alegerea unor obiecte pur și simplu funcționale. Încearcă să găsești un echilibru între utilitate și sentimente, astfel încât cadoul să aibă și o încărcătură emoțională, care să reflecte practic însemnătatea acestei zile, pentru că despre asta e vorba, nu e vorba despre o zi oarecare.

Nu în ultimul rând, nu uita că detaliile mici pot face diferența. Dacă ai discutat anterior cu el despre anumite lucruri pe care și le dorește sau care îl fac fericit, asigură-te că le iei în considerare, atunci când alegi cadoul. Ignorarea acestor detalii poate să transmită lipsă de atenție și implicare.

În concluzie, Valentine's day este despre celebrarea dragostei, astfel încât trebuie să te asiguri că îți faci partenerul să se simtă special și că îi alegi darul ideal. Cu ideile de cadouri de 14 februarie pentru el de mai sus nu ai cum, însă, să dai greș. Care e preferatul tău?


Sursa foto: ruvix.ro, pexels.com