Blog

Body bebeluș personalizat cu mesaj

Body bebeluș personalizat cu mesaj

Venirea unui bebeluș pe lume este un eveniment inedit, pe care cu siguranță vrem să-l marcăm într-un mod memorabil. Fotografiile și felul în care ne-am simțit în preajma acelor momente, în cadrul cărora cel mic este vedeta supremă, ne ajută să nu uităm magia din jurul lor. Există numeroase feluri în care putem face asta într-un mod impresionant, având în vedere ofertele pe care le găsim acum pe piață.

Body bebeluși

Ceea ce îți propunem noi, cei de la Ruvix, este să te lași învăluit de frumusețea pe care o poate adăuga unui astfel de eveniment un body personalizat pentru bebelușul tău. Fiind extrem de versatile, poți printa inclusiv imagini, texte care să spună ceva deosebit despre ocazia cu care va fi purtat. Ele pot fi amuzante, prietenoase si jucăușe, transmițându-le privitorilor mesaje de iubire, admirație, veselie dar și vorbind într-un mod ingenios despre noua viață alături de un bebeluș. Poți alege tematica, în funcție de preferințe sau poți alege chiar din modelele predefinite din magazinul nostru online.

Body-urile se dovedesc a fi materiale nelimitate de inspirație, care pot servi drept cadouri din partea oricărei persoane care vrea sa facă un cadou de neuitat. Orice membru al familiei sau prieten drag își poate pune ”amprenta” pe body prin intermediul mesajului pe care îl alege.

Ceea ce dă plusvaloare body-urilor marca Ruvix este materialul blând cu pielea fină a bebelușilor, rezistența texturii dar și modelul, cu guler rotund, tiv canelat 1*1 și închidere cu capse în zona inghinală. Datorită acestui aspect, dar și a designului din zona umerilor, body-ul se poate îmbrăca și dezbraca ușor, fără a fi adăugate alte capse care ar fi îngreunat acest demers.

Vârsta bebeluși

În funcție de ideile năstrușnice ale celor dragi, dar și a ceea ce ar fi amuzant să ”devină” bebelușul, prin intermediul acestor mesaje inscripționate pe body se vor putea face mici ”profeții” haioase. Acestea vor rezista mult timp, întrucât garantăm calitatea imprimării, ce nu se va curăța nici după mai multe spălări. În plus, aceste body-uri pot marca vârsta bebelușului în cadrul unor sesiuni foto profesionale sau, pot fi parte din arhiva personală a părinților, făcând setup-ul mult mai interactiv și mai intuitiv. La noi, poți alege din 4 mărimi disponibile, așa că ele se pot potrivi bebelușilor de până la un an, un an și câteva luni.

Nu rata ocazia de a crea bebelușului tău un album cu primul an de viață, în cadrul căruia poate purta body-uri cu micile lui ”realizări”, pe care i le poți dărui, sub formă de album, atunci când va împlini o vârstă la care va aprecia efortul părinților săi de a importaliza orice moment unic din viața lui.

Te așteptăm în atelierul Ruvix, pentru a pune la cale cel mai dulce body pentru bebeluș, făcând o surpriză și membrilor familiei lui și prietenilor săi, care se vor distra citindu-l. În funcție de evenimentul pentru care îl pregătești, te vom ajuta să îl personalizezi cât mai inspirat, așa încât el chiar să aducă multă bucurie tuturor participanților!

 

Descoperă și alte articole de blog

Body bebeluș personalizat cu mesaj
Body bebeluș personalizat cu mesaj

Venirea unui bebeluș pe lume este un eveniment inedit, pe care cu siguranță vrem să-l marcăm într-un mod memorabil. Fotografiile și felul în care ne-am...

Citește mai mult