Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Aniversarea căsătoriei, un prilej bun pentru cadouri de cuplu

Aniversarea căsătoriei, un prilej bun pentru cadouri de cuplu

Aniversarea căsătoriei este acel moment prețios în care un cuplu își aduce aminte de iubirea, respectul și de grijă unuia pentru celălalt, cât și de alte sentimente nobile care îi leagă încă din prima zi a vieții lor împreună. Este și ocazia cu care partenerii își reînnoiesc jurămintele, realizând cât de puternici și statornici devin odată cu trecerea timpului.

Pentru cei dragi din familie este un moment plin de admirație față de acest cuplu, aceștia dorind cumva să îi răsplătească și să îi felicite pentru dragostea, răbdarea și pacea pe care le-au perpetuat în viață lor împreună. În altă ordine de idei, poate chiar tu, cel care citești, vrei să îi faci o surpriză persoanei iubite cu ocazia aniversării căsătoriei voastre. Sărbătorirea acestei zile va da mai mult farmec legăturii puternice dintre voi, adăugând o notă specială acesteia. În cele ce urmează, am pregătit o lista cu idei ingenioase de cadouri personalizabile pentru cei dragi care își aniversează căsătoria.

Cadouri cu mesaj haios

Ruvix vă pune la dispoziție o mulțime de tricouri imprimate cu mesaje haioase, special gândite pentru cupluri. Acestea se pot purta numai împreună, simultan, întrucât unul fără celălalt nu ar avea sens. Este o situație similară cu viață în cuplu: unul nu poate trăi fără celălalt. Aceste mesaje haioase se potrivesc atât cuplurilor care urmează să aibă un copil, întrucât veți găsi seturi de tricouri: unul pentru viitorul tătic și unul pentru viitoarea mămică, cu mesaje și ilustrații sugestive care se completează reciproc. Un astfel de exemplu este cel cu inscripția: “She ate watermellon seeds pentru el” și “Don’t eat watermellon seeds” pentru ea, ilustrând un pepene uriaș care simbolizează copilașul din burtică. Altele spun câte ceva despre relația dintre parteneri, bineînțeles, într-o notă amuzantă: despre interdependență lor, despre felul în care nu ar putea trăi unul fără celălalt sau despre cum fac parte dintr-o echipa din care, dacă unul dintre ei ar lipsi, nimic nu ar mai fi la fel. Acest gen de tricouri vor fi cu siguranță apreciate atât de către cei doi parteneri, cât și de către cei din jur, care se vor amuză de ceea ce citesc despre aceștia. Cele mai potrivite cadouri de cuplu sunt acelea care aduc un zâmbet pe chipul tuturor. Câteva exemple din această serie ar putea fi: soțul să poarte un tricou pe care scrie: “The Boss” iar soția unul pe care scrie “The Real Boss”. Un alt set de tricouri haioase ar fi acela cu inscripțiile de “Mr Right” pentru partener și “Mrs Always Right” pentru partenera.

Cadou cu urări

La Ruvix, ideile sunt nelimitate! Dacă nu ești hotărât, avem o gama largă de sugestii pentru ține. Acceptăm și ideile venite din partea, câtă vreme noi ne putem plia pe soluțiile tale în ce privește personalizarea și imprimarea acestora. Așadar, poți personaliza, după bunul plac, o mulțime de obiecte pe care poți imprimă urări și mesaje deosebite pentru cuplul pe care vrei să îl surprinzi cu un astfel de cadou. De exemplu, poți alege un set de căni pe care să îl personalizezi cu niște mesaje care să le meargă la suflet sărbătoriților. De asemenea, te poți orienta către perne sau puzzle-uri prin care poți transmite gânduri și urări frumoase pentru cei care își aniversează căsătoria.

Indiferent de cadoul ales, fii sigur că acesta va fi unul de impact dacă contezi pe Ruvix. Lasă-ne să îți oferim cele mai amuzante metode de a sărbători aniversarea căsătoriei tale sau a unor persoane dragi. Acest moment va rămâne memorabil și va aduce mereu multe zâmbete și bucurii în sufletele acestora. 

 

Descoperă și alte articole de blog

Cadouri cupluri pentru Crăciun
Cadouri cupluri pentru Crăciun

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, de neînlocuit, mai ales atunci când le petrecem cu persoana pe care o iubim. Băuturile calde și prăjiturile...

Citește mai mult
Aniversarea căsătoriei, un prilej bun pentru cadouri de cuplu
Aniversarea căsătoriei, un prilej bun pentru cadouri de cuplu

Aniversarea căsătoriei este acel moment prețios în care un cuplu își aduce aminte de iubirea, respectul și de grijă unuia pentru celălalt, cât și de...

Citește mai mult