Condiții de returnare/schimbare

1. Condiții de schimbare

Produsele pot fi schimbate contra cost în termen de 15 zile de la data primirii comenzii. Taxa pentru schimbarea produselor este de 20 de lei pentru București și 25 de lei pentru restul țării și va fi suportată de către cumpărător.

Pentru schimbarea unui produs din comandă vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0742 035 503

ATENȚIE! Produsele personalizate nu pot fi schimbate! 

De asemenea, produsele aflate în PROMOȚIE (achiziționate deci la un preț redus față de prețul normal), schimbul cu o altă mărime decât cea achiziționată poate atrage costuri suplimentare însumând diferență dintre prețul întreg al produsului și prețul achitat de client în cazul în care mărimea dorită pentru schimb nu se află și ea în PROMOȚIE.

 

2. Condiții de returnare

Dacă, din diverse motive, nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna în termen de 15 de zile de la data primii comenzii.

ATENȚIE! Produsele trebuie să fie în ambalajul original, să aibă toate etichetele, sa nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător.

Pentru produsele aflate în PROMOȚIE (achiziționate deci la un preț redus față de prețul normal) și produsele personalizate returnarea nu este posibilă.

Metode de returnare a produselor:

a. sediul firmei

Adresă: Strada Aurel Vlaicu, nr. 6, sector 2, București

Este necesară înștiințarea înainte de a veni la sediu. Aceasta se face prin apel telefonic la numărul 0742 035 503 .

b. prin Curier rapid – colet fără ramburs

Metodă de restituire a banilor: transfer bancar în termen de 10 zile de la primirea coletului de retur (pentru returnarea Curier) sau cash (pentru returnarea produsului la sediul firmei).

Pentru facilitarea procesului de retur/ schimb de mărime, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0742 035 503 .

 

Completează formularul de retur