Blog

Cadouri pentru domnișoare de onoare - cele mai potrivite idei prin care mireasa își poate surprinde prietenele

Cadouri pentru domnișoare de onoare - cele mai potrivite idei prin care mireasa își poate surprinde prietenele

Sursa foto: shutterstock.com


Organizarea unei nunți presupune multă pregătire în prealabil și o atenție sporită la extrem de multe detalii. În tot acest proces, mireasa nu trebuie să uite de cadourile pentru domnișoarele de onoare, care, deși nu sunt obligatorii, vor fi extrem de apreciate de fetele care îți sunt alături la orice pas în cea mai importantă zi din viață.

Extrem de multe viitoare mirese au început să pună preț pe acest obicei și să nu-l mai excludă din lista „to do”. Dacă și tu ești convinsă de faptul că e necesar să faci asta, trebuie să știi că astfel le vei arăta prietenelor tale cât de mult le prețuiești și că le mulțumești pentru faptul că ți-au rămas aproape în toate clipele.

În continuare, în acest articol, îți vom oferi cele mai bune idei de cadouri personalizate pentru domnișoarele de onoare, dar nu numai, însă îți vom oferi și câteva argumente în plus pentru care merită să le oferi fetelor aceste mici atenții.

Cuprins:

  1. De ce mireasa le oferă cadouri domnișoarelor de onoare de la nunta sa?

  2. Cadouri personalizate pentru domnișoarele de onoare - de ce reprezintă acestea o idee bună?

  3. Idei de cadouri pentru domnișoarele de onoare - ce le poate oferi mireasa, în funcție de relația pe care o are cu fiecare

  4. Mesaje pentru domnișoarele de onoare - idei de cadouri personalizate, în funcție de tematica nunții și de locație


1. De ce mireasa le oferă cadouri domnișoarelor de onoare de la nunta sa?

Cadourile pentru domnișoarele de onoare nu au fost întotdeauna puse pe lista atribuțiilor principale de către mirese, însă în ultima vreme acest obicei este din ce în ce mai adoptat, pentru că s-a înțeles semnificația sa profundă. Așadar, dacă și tu te-ai gândit să-ți surprinzi astfel fetele, însă mai ai nevoie de câteva argumente în plus pentru care trebuie să faci asta, vei găsi mai jos câteva idei importante.

În primul rând, se presupune faptul că domnișoarele de onoare sunt alese destul de atent și fac parte din cercul mai apropiat al miresei. Ele sunt acolo pentru a-i oferi sprijin neîncetat, atât în ziua cea mare, cât și înainte, o încurajează la orice pas și se asigură că cea care va păși în fața altarului are la îndemână toate lucrurile de care are nevoie. În acest sens, aceste mici cadouri, care nu trebuie să fie extrem de costisitoare, sunt modalitatea perfectă pentru a le recunoaște eforturile, dar și pentru a le mulțumi pentru că au acceptat acest rol.

După cum probabil că știi deja, participarea la organizarea unei nunți nu este deloc un proces ușor, mai ales dacă nu ești tu mirele sau mireasa, ori parte din familie. Astfel, chiar dacă pare că titulatura de domnișoară de onoare este una „onorantă”, după cum îi spune și numele, fetele ce primesc acest rol investesc, de regulă, extrem de mult timp și efort în pregătirea și desfășurarea evenimentului propriu-zis. Ele merg cu mireasa să-și aleagă rochia, stau constant lângă ea la ceremonia de la biserică, cununie, uneori conduc și invitații la mese, la restaurant și se ocupă de tot felul de detalii minore, de care mireasa nu ar avea timp în această zi. Așadar, prin intermediul acestor coduri, ele vor fi convinse de faptul că toată munca le-a fost apreciată.

Sursa foto: shutterstock.com

De asemenea, aceste mici atenții oferite domnișoarelor de onoare pot fi chiar și un simbol al legăturii speciale pe care mireasa o are cu fetele pe care le-a ales să-i fie alături în ziua cea mare. Mai mult, odată cu trecerea timpului, ele pot deveni și amintiri valoroase ale acestei zile de neuitat. 

Astfel, indiferent de motivele pentru care alegi să dai, la rândul tău, aceste atenții,  cadourile oferite domnișoarelor de onoare vor fi primite cu zâmbetul pe buze de către fetele în cauză.

2. Cadouri personalizate pentru domnișoarele de onoare - de ce reprezintă acestea o idee bună?


Înainte de a-ți oferi câteva idei punctuale cu privire la opțiunile de cadouri pe care le-ai putea lua și tu în calcul, o să ne oprim atenția asupra variantelor personalizate și asupra avantajelor pe care acestea le au. 

În primul rând, un astfel de cadou arată faptul că mireasa și-a dedicat extrem de mult timp pentru a face acest cadou, s-a dedicat întru totul procesului și și-a dorit ca fiecare domnișoară să aibă parte de un cadou unic. Astfel, se poate alege câte un mesaj special pentru fiecare persoană în parte, care să fie gravat pe obiectul în cauză, cum ar fi un tricou, și care să se potrivească perfect cu personalitatea sa.

Totodată, cadourile personalizate devin adesea amintiri durabile, care vor aduce mereu aminte de ziua nunții, cât și de legătura specială dintre mireasă și domnișoarele sale de onoare. Fie că este vorba despre bijuterii gravate, rame foto personalizate, căni, hanorace sau tricouri, aceste cadouri vor rămâne la sufletele celor care le primesc, odată cu trecerea timpului, și vor avea aceeași valoare sentimentală.

Un alt avantaj al acestora este faptul că sunt unice și originale, fiind create special pentru fiecare domnișoară de onoare, după cum spuneam și anterior. Partea cea mai bună este că dacă ele sunt oferite înainte de petrecerea burlăcițelor, atunci gașca va avea oportunitatea de a realiza fotografii memorabile, amuzante, iar atmosfera va fi pe măsură. Spre exemplu, poți lua în calcul un set de șepci personalizate și cu tricouri, unde să pui pe fiecare în parte câte un mesaj care i s-ar potrivit fiecărei fete. Aceasta va fi, fără doar și poate, o surpriză la care nu s-ar aștepta nimeni și o surpriză care va crea amintiri unice.

Sursa foto: shutterstock.com

În final, personalizarea unui cadou este despre recunoștință, timp dedicat acestui proces, oferirea unui obiect unic și, implicit, crearea unei amintiri de lungă durată. 

Astfel, dacă nici tu nu știi pentru ce variantă să optezi, aceasta este una dintre cele mai bune pe care le poți lua în calcul, iar cu niște idei practice vom veni în următoarele capitole, astfel încât să te ajutăm să iei cea mai bună și rapidă decizie. 


3. Idei de cadouri pentru domnișoarele de onoare - ce le poate oferi mireasa, în funcție de relația pe care o are cu fiecare


Pentru a-ți dedica cât mai puțin timp acestui proces, întrucât organizarea unei nunți este deja un lucru destul de complicat, presărat de lucruri imprevizibile, îți vom oferi noi câteva idei de cadouri pentru domnișoarele de onoare excelente. Mai jos poți găsi variante atât pentru prietenele extrem de apropiate, cât și pentru fetele care îți sunt doar la un nivel de cunoștințe. 

Așadar, când vine vorba de cadourile pentru cele mai bune prietene și pentru confidentele care sunt mereu acolo, indiferent de situație, pot fi luate în calcul obiectele personalizate, întrucât acestea sunt extrem de semnificative. Aici, variantele sunt nenumărate, de la tricouri, hanorace, căni, până la bijuterii, pahare, rame foto care să le dovedească acestora faptul că relația dintre voi este una sinceră, autentică, reală și că merită orice efort.

Sursa foto: shutterstock.com


Mai departe, trecând la prietenele apropiate, dar cu care mireasa nu are o relație atât de profundă ca și în cazul de mai sus, se pot lua în calcul atențiile ceva mai mărunte. De exemplu, dacă te afli și în această situație și ai fost nevoită să iei în gașcă și anumite persoane care nu-ți sunt la fel de apropiate, le poți oferi daruri precum ar fi o insignă personalizată cu data nunții, o sticlă în miniatură cu o băutură rafinată sau chiar o cutie de bomboane de colecție. 

În cazul în care în gașca de domnișoare de onoare se află și cunoștințe mai bune, precum ar fi fetele nașilor, ori anumiți fini de-ai familiei, dar și colege apropiate de muncă, anumite gesturi simple, dar practice vor fi ideale. De exemplu, o carte, un set de produse de îngrijire personală sau anumite accesorii sunt perfecte de a fi oferite în dar.


Sursa foto: shutterstock.com


Nu în ultimul rând, dacă ești mireasă și urmează să incluzi în lista domnișoarelor de onoare și anumiți membri din familie, precum ar fi sora, verișoara, atunci aici cadourile ar trebui să fie cu o încărcătură emoțională și sentimentală ceva mai puternică, decât în cazurile anterioare. Spre exemplu, un album foto plin cu fotografii cu voi de când erați mici și până în prezent sau un alt lucru care să le amintească de momentele speciale petrecute împreună ar fi potrivit pentru această categorie.

Sursa foto: shutterstock.com

În final, indiferent de gradul de apropiere pe care îl ai cu domnișoarele tale de onoare, trebuie să știi că cel mai important rămâne gestul, care va fi apreciat de fiecare fată în parte, indiferent de obiectul pe care te-ai decis să-l oferi fiecăreia.


4. Mesaje pentru domnișoarele de onoare - idei de cadouri personalizate, în funcție de tematica nunții și de locație 


Când vine vorba de cadouri personalizate pentru domnișoarele de onoare, opțiunile sunt nenumărate și pot fi adaptate în funcție de tematica nunții și de locația evenimentului. În acest fel, te vom inspira mai joc cu câteva sugestii potrivite, pentru care poți opta și tu oricând.


Vom începe lista cu tricourile personalizate, care sunt ideale în momentul în care vrei să destinzi atmosfera și să le oferi fetelor ceva amuzant și unic. Mesajele pentru domnișoarele de onoare pot varia în funcție de tema nunții și de personalitatea fiecărei în parte, după cum spuneam deja. De exemplu, pentru o nuntă pe plajă, un tricou personalizat ar putea avea un mesaj precum: „Life's a beach, and so is this wedding!”. Dacă vrei, în schimb, ceva clasic, poți scrie simplu „Domnișoară de onoare”, alături de mai multe modele interesante.

Sursa foto: ruvix.ro

Hanoracele personalizate sunt și ele perfecte de luat în calcul aici, fiind, de asemenea, și extrem de practice, întrucât vor fi îmbrăcate de domnișoarele de onoare de fiecare dată când va fi rece afară, amintindu-și, implicit, și de nunta ta. Indiferent de locație și tipul evenimentului, poți opta pentru mai multe mesaje generale, care să stârnească un zâmbet pe buze ori de câte ori sunt îmbrăcate.  „Bride squad”, „Keeping it cozy since... (data nunții)”, „Just here for the cake (and the bride)!” sau „Sweating for the wedding!”, sunt doar câteva dintre exemplele excelente pe care le poți lua în calcul.


Nu trebuie să uităm nici de șepcile personalizate, care sunt cu atât mai utile pentru o nuntă desfășurată în aer liber sau cu o tematică specifică. Astfel, acesta e un cadou practic, care poate conține, la rândul său, mai multe mesaje interesante, precum ar fi „Team Bride” sau „Dancing queens”.

Sursa foto: ruvix.ro


Pentru o notă mult mai amuzantă și plină de originalitate, tricourile romgleză pot fi o alegere excelentă. Pe site-ul nostru găsești mai multe idei excelente pentru care poți opta, în cazul în care niciun mesaj de mai sus nu te-a convins sau nu ai prea mult timp la dispoziție pentru acest proces.

Sursa foto: ruvix.ro


La fel de practice și de perfecte de oferit domnișoarelor ar putea fi și cănile cu mesaje, care pot fi personalizate asemenea tuturor variantelor de mai sus. „Coffee now, champagne later!”, „It's wedding day!” sau „All you need is love and a good cup of coffee!” sunt doar câteva dintre variantele perfecte. Cu toate acestea, pe site-ul nostru găsești și unele căni gata gravate, exact ca în fotografiile de mai jos, pentru ca decizia să-ți fie simplificată.

Sursa foto: ruvix.ro


Pentru ca întreaga experiență să fie una perfectă, vei avea nevoie și de cutii personalizate, unde să așezi frumos toate obiectele pentru care ai optat. Poți grava un mesaj la fel de interesant pe ea, precum ar fi „Memories inside”, „Open for a surprise: It's wedding goodies time!” sau „For my amazing bride tribe”.

Sursa foto: ruvix.ro

Indiferent însă de opțiunea aleasă, mesajele personalizate și amuzante vor adăuga un plus de amuzament, vor aduce zâmbetul pe buze domnișoarelor de onoare și te vor pune într-o lumină extrem de bună în fața lor.


În concluzie, cadourile pentru domnișoarele de onoare ar trebui să fie un real „must have”, pentru că fetele trebuie să simtă recunoștința și aprecierea din partea miresei, lângă care vor sta la orice pas. Tu ce părere ai despre ideile de mai sus?