În perioada 2-6 mai, echipa Ruvix este în vacanța de Paște. Comenzile plasate după data de 01.05.2024, ora 09:00 vor fi procesate și trimise către livrare începând cu 07.05.2024. Sărbători liniștite!

Blog

5 avantaje ale cumpărăturilor online

5 avantaje ale cumpărăturilor online

         Să faci shopping online nu este o noutate, mai ales de când internetul a devenit  accesibil și indispensabil multora dintre noi.

         Spre deosebire de alte țări, în România magazinele online au apărut ceva mai târziu, nefiind acceptate atât de ușor de cei obișnuiți să vadă și să atingă un lucru înainte de a-l cumpăra. Însă odată cu evoluția tehnologiei, care ne ajută să vedem produsele în detaliu atât prin poze realizate la o calitate extraordinară, dar și a prezentărilor și review-urilor în format video, se observă o creștere mai mare a numărului de oameni care aleg să cumpere online.

         Azi, datorită pandemiei și măsurilor de prevenire impuse de către autorități, plimbările lungi prin mall-uri, centre comerciale și supermarketuri au fost înlocuite rapid cu scroll-uri, click-uri și swipe-uri pe site-urile și aplicațiile magazinelor online.

        Dacă încă nu ești atât de convins, noi îți vom da câteva răspunsuri la întrebarea “De ce să cumperi online?”.

 

  1. Nu este nevoie să te deplasezi.

       Îți poți face cumpărăturile din confortul și siguranța casei tale. Într-o perioadă în care deplasările trebuie să fie cât mai limitate și cât mai scurte posibil,  magazinele online sunt salvarea multora dintre noi pentru a se aproviziona atât cu alimente și bunuri care acoperă necesitățile de bază, cât și cu articolele vestimentare din colecția primavară-vară, pe care n-ai fi apucat să le mai prinzi după ridicarea stării de urgență. Dacă și tu ești la fel de nerăbdător ca noi ca totul să revină la normal, probabil ai deja programate în mintea ta plimbări prin toate parcurile, sucuri savurate la terasele din centrul orașului, așa că ai nevoie de o mica reîmprospătare a garderobei de primăvară.

Unde mai pui că produsele îți vor fi livrate chiar la ușa ta!

 

       2. Ai mai mult timp pentru alte activități.

       Când ești în căutarea unui anumit lucru, poți pierde foarte mult timp colindând mall-urile, care sunt din ce în ce mai mari, câteodată în zadar. Astfel de trezești că s-au scurs ore bune din ziua ta, ore în care ai fi putut să te relaxezi, să citești o carte, poate să te duci la clasa aia de spinning la care ai tot vrut să ajungi, dar nu aveai timp, ș.a.m.d..

       Avantajul magazinelor online este că poți filtra căutarile și găsi mai repede lucrurile dorite. De exemplu, dacă ai nevoie de idei de cadouri pentru toți oamenii speciali din viața ta, pe www.ruvix.ro există categoria de CADOURI, unde sunt selecționate produsele în funcție de ocazia cu care vrei să oferi cadoul ( Ziua Femeii, Ziua Îndrăgostiților, Crăciun ș.a.m.d.).

 

         3. Magazinele online sunt deschise non-stop.

         Nu trebuie să mai depinzi de programul mall-urilor și magazinelor. Poți face cumpăraturi și în toiul nopții, când nu te ia somnul, dar te ia febra cumpărăturilor.

 

         4. Ai parte de cele mai avantajoase prețuri.

        Făcând cumpărături online poți compara prețurile mai multor magazine pentru același produs cu doar câteva clickuri. Așa scapi de privirile insistente ale asistenților de vânzări din magazine, pe care le primești atunci când te holbezi nehotărât la rafturi. Plus că majoritatea magazinelor online își răsfață clienții cu zile de livrare gratuită, coduri de reducere și vouchere cadou, ce sunt trimise printr-un newsletter periodic.

 

        5. Ai parte de o varietate mai mare de produse.

       Ultimul, dar nu și cel din urmă avantaj este acela că poți găsi o gamă mai variată produse online. Ai acces atât la magazine online din țară, locale, dar și la magazinele online de peste mări și țări, unde vei putea găsi și achiziționa produse ce nu pot fi găsite local.

       Altă parte bună la magazinele online este că oferă posibilitatea de a-ți crea propriul produs și de a face cadouri personalizate după gustul tău. Azi poți personaliza aproape orice: haine, accesorii, prăjituri, parfumuri, you name it!

      Ți-am trezit interesul?

      Atunci hai la noi pe site unde găsești cele mai tari idei de cadouri!