Despre noi

Ce este Ruvix?

Ruvix este o companie producătoare de tricouri personalizate ce se adresează atât consumatorilor individuali cât și companiilor ce doresc să își facă vizibil propriul mesaj.
Pentru acest lucru vă punem la dispoziție o gamă variantă de tricouri de diferite mărimi, modele și culori. De îndată ce v-ați hotărât asupra tricoului dorit, puteți să vă alegeți unul din printurile puse la dispoziție pentru a vă finaliza procesul de customizare.

De ce să alegi Ruvix?

- gamă variată de tricouri
- produse de calitate
- modele care te reprezintă
- preț atractiv
- transport rapid oriunde în țară

1. Misiune

Ne propunem să oferim clienților noștri posibilitatea de a crea propriul tricou, un tricou care să se potrivească stilului și personalității fiecăruia. Iar pentru segmentul business to business, dorim să furnizăm soluții la îndemână pentru creșterea vizibilității oricărei afaceri.

2. Viziune

Dorim ca pe viitor să devenim prima alegere a consumatorilor atunci când vine vorba de un obiect vesimentar de calitate, cu un aer modern, urban.

3. Valori

Noi, cei de la Ruvix, credem cu tărie în sintagma Customer comes first și de aceea căutăm permanent noi soluții care să satisfacă nevoile clienților noștri. Fie că este vorba de mărirea constantă a selecției de printuri din care puteți alege sau de scăderea duratei de la momentul plasării comenzii până la primirea acesteia, încercăm să mulțumim și cele mai exigente cerințe.

PREȚURI AVANTAJOASE

Gamă variată de imprimeuri

LIVRARE RAPIDĂ

Oriunde în țară

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 150 lei