Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri personalizate sau amuzante

Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri personalizate sau amuzante

Găsirea cadoului perfect poate să fie o adevărată provocare, mai ales atunci când vorbim despre cadourile pentru colegii de muncă. Considerentele pe care trebuie să le ai în vedere sunt complet diferite față de cele la care te raportezi atunci când alegi un dar pentru cel mai bun prieten sau un membru al familiei. Apropierea pe care o aveți, funcția și preferințele generale sunt cele care dictează, în definitiv, alegerea, iar opțiunile sunt multiple. Cadourile pot să fie haioase sau să reprezinte un moment important din cariera sa, și poate chiar personalizate, pentru a arăta implicarea de care tu și echipa dai dovadă. Este posibil chiar să faci un cadou unei persoane pe care aproape nu o cunoști, mai ales în cadrul evenimentelor de tip Secret Santa, organizate în preajma Crăciunului, sau cadouri oferite la diverse lansări, campanii, sau petreceri tematice.

Pentru toate aceste situații, dar și pentru cadouri mai personale, sau idei noi și soluții rapide pentru ultima sută de metri, citește articolul de mai jos, care are forma unui ghid de cadouri pentru colegii de birou, fie ei bărbați, sau femei. Nu uita ca întotdeauna să-ți adaugi nota personală, sau chiar să introduci o felicitare care să rămână pentru totdeauna, sub formă simbolică, ca amintire celui care a primit.

 

Cuprins:

1.     Cadouri haioase pentru colegi

1.1.          Cadouri între colegi amuzante de Crăciun

1.2.          Cadouri pentru colegi cu ocazia zilei de naștere, care să le aducă zâmbetul pe buze

2.     Cadouri personalizate pentru colegi

3.     Cadouri de rămas bun pentru colegi

 

1. Cadouri haioase pentru colegi

Fiecare echipă este diferită, la fel și mediul de lucru astfel că, dacă relația dintre tine și colegi îți permite, avem o listă specială cu idei de cadouri haioase, care o să destindă imediat atmosfera, și o să aducă zâmbetul pe buzele tuturor. Aceste cadouri se pot achiziționa direct din magazine, sau le poți confecționa chiar tu, pentru un rezultat de efect. Poți seta chiar și un buget, pe care toți colegii să-l respecte, mai ales atunci când vine vorba despre multe cadouri, pentru ca discrepanțele să nu fie mari, iar gestul și intenția bună să fie cele care primează.

1.1. Cadouri între colegi amuzante de Crăciun

Crăciunul este un moment magic, perfect pentru dăruirea celor mai frumoase cadouri. Cu toate acestea, este și ocazia perfectă pentru a ieși din monotonia șosetelor colorate sau a globulețelor desenate manual, pentru a adăuga un plus de creativitate și amuzament. Primul lucru pe care îl poți adăuga pe lista de idei este o figurină amuzantă, în formă de Moș Crăciun, brăduț sau om de zăpadă, care să danseze și să poate reproduce diverse sunete sau chiar să aibă un cântecel haios. Acestea se găsesc foarte ușor în orice magazin în perioada sărbătorilor, astfel că nu trebuie să pierzi mult timp în căutarea lui. O combinație perfectă între Crăciun și un cadou amuzant, dar în același timp folositor, poate să fie un tricou cu replici emblematice, care sigur aduc zâmbetul pe buze tuturor, din filme de sezon. Un exemplu perfect este filmul Singur Acasă, care se regăsește pe o mulțime de tricouri din magazinele din mall, și pentru că am menționat șosetele clasice, ce-ai spune de unele cu animații mai puțin obișnuite sau chiar cu fața ta imprimată pe ele? La capitolul cadouri amuzante se încadrează cu siguranță, așa cum o fac și produsele personalizate cu caricaturi, care sunt reproduse cu ajutorul unor poze de către artiștii specializați pe această nișă a artei. Exagerările, trăsăturile definitorii care sunt expuse într-o manieră diferită, iar elementele care însoțesc posterul fac deliciul privitorilor.

Pe lângă aceste obiecte, poți adăuga în cutia de cadou și o felicitare, care să susțină mesajul amuzant, în care se pot semna toți colegii pentru a rămâne un obiect drag și prețuit. Ochelarii cu figurine atașate, căciulile roșii cu moț sau costumele verzi, împodobite cu tot felul de accesorii sclipitoare, sunt alte accesorii pe care le poți achiziționa în perioada sărbătorilor, fără a consuma o parte mare din buget sau o lungă perioadă de timp dedicată căutărilor.


 

1.2. Cadouri pentru colegi cu ocazia zilei de naștere, care să le aducă zâmbetul pe buze

Dacă ziua de naștere nu se află în perioada Crăciunului, ceea ce în foarte multe cazuri se aplică, cadourile trebuie gândite într-un mod diferit, mult mai personal, care să se raporteze și la dorințele colegului care urmează să-și sărbătorească aniversarea. Cea mai ușoară decizie este să te consulți cu toți colegii, iar fiecare dintre ei să contribuie cu o sumă de bani, și cu o idee privitoare la ceea ce consideră ca fiind potrivit pentru acesta. Poți începe cu un cadou personal, cu o încărcătură emoțională, și anume un album foto cu momentele voastre cele mai amuzante, replici care v-au rămas în memorie și încă vă fac să zâmbiți, sau poze prin care să imitați sărbătoritul. În funcție de modul în care acesta își desfășoară activitatea, aruncă o privire și asupra unor cadouri pentru work from home. Nu uita că acest tip de coleg își petrece foarte multe ore în fața calculatorului, iar anumite lucruri pot să fie extrem de utile, de exemplu un mouse personalizat, cu o poză sau un mesaj haios, sau, de ce nu, o replică renumită în compania voastră. Avantajul acestui cadou este că îi va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când îl privește, și nu doar atunci când despachetează hârtia colorată de cadou pentru prima data.

Alte cadouri amuzante pentru colegi, potrivite pentru o aniversare, sunt lumânările parfumate, etichetate cu mesaje unice, un suport haios, sub formă de personaje animate, pentru telefon sau laptop, căști cu urechi, o mini statuie din lut, care să-l imite pe colegul tău, dar sub o formă de caricatură, sau o mică figurină care dansează, pentru a-i face ziua mai frumoasă.

 

2. Cadouri personalizate pentru colegi

Într-o perioadă în care lucrurile se desfășoară cu o rapiditate de necrezut, iar fiecare este preocupat pentru atingerea binelui personale, există anumite gesturi care pot schimba ziua unei persoane în bine, arătându-i compasiune, și înțelegere, lucruri care de cele mai multe ori sunt neprețuite. Ei bine, acestea pot să fie redate prin cadouri personalizate pentru colegi, cadouri ce o sa demonstreze că ți-ai desprins o mică parte din timpul tău pentru a acorda atenție acestui subiect. Astfel, cadourile personalizate joacă un rol important în viața oamenilor, reprezentând, întotdeauna, mult mai mult decât valoarea pe care o dețin, iar de cele mai multe ori sunt preferate în detrimentul unor cadouri simple, care nu reușesc să transmită nimic.

Chiar dacă poate părea dificil, ideile de cadouri pentru colegii de serviciu sunt inepuizabile, iar metodele de personalizare sunt mai la îndemâna ca niciodată. Printarea și imprimarea textelor, sau a pozelor, se pot face acum și în online, astfel că nu ești nevoit să mergi până la un centru specializat. Printre cele mai întâlnite cadouri din această sferă sunt tricourile personalizate, atâta de damă, cât și de bărbați, ce pot avea fie mesaje amuzante, fie poze cu colegii de muncă, sau semnăturile lor electronice. Tot pe acestea mai poți adăuga un text special, care să aibă legătură cu echipa din care faceți parte, integrând logo-ul, numele brandului, sau culorile specifice. Cănile personalizate sunt o altă alegere populară, mai ales în rândul marilor companii, care obișnuiesc să le ofere cadou tuturor angajaților. Există mai multe variante disponibile, printre care și cănile termice, care în faza inițială au o singură culoare (negru, roșu, alb), urmând ca în momentul în care adaugi un lichid fierbinte, să apară un mesaj ascuns.

Alte lucruri care pot să fie personalizate sunt șepci, hanorace/bluze, brățări sau coliere, atât sport-casual, cât și cele elegante, din materiale prețioase. Brățările le poți face chiar tu, dacă dai dovadă de puțină îndemânare, și ai materialele necesare pentru realizare. În schimb, dacă punctul tău forte este gătitul, atunci poti prepara o prăjitură delicioasă, pe care să o oferi cadou, împreună cu o sticlă de băutură, după preferințele colegului. Stickerele pot intra și ele în aceeași categorie, dacă au un design realizat de tine, desenat, sau direct imprimat cu ajutorul unui aparat special. Nu uita nici de felicitări, care pot să fie dăruite atât fizic, cât și în mod virtual, colegilor aflați la distanță, dar față de care vrei să-ți arăți recunoștința, și respectul.

 

3. Cadouri de rămas bun colegi

Cariera este o etapă importantă și fiecare loc de muncă ne aduce mai aproape de idealul dorit pe plan profesional. Cu toatea acestea, vine un moment în care trebuie să ne luăm rămas bun de la colegi și de la compania alături de care am petrecut ultima perioadă de timp, iar acest lucru poate să fie marcat prin diferite modalități, inclusiv prin cadouri. Ideile de cadouri pentru colegii de servici din această sferă sunt mult mai la îndemână, fiind un moment emoționant, și, totodată, extrem de important pentru persoana care părăsește compania. Astfel, trebuie să ne legăm de toți acești factori, și să alcătuim cel mai frumos dar de plecare.

Cea mai simplă modalitate de căutare este în funcție de categoriile ”cadouri pentru el” și ”cadouri pentru ea”, iar în acest mod vei avea totul centralizat, pentru o vizualizare mai rapidă, și poți începe chiar cu un tricou cu mesaj, în care să incluzi numele companiei, sau o imagine tematică, pentru a rămâne mereu alături de fostul angajat. O rama foto poate completa cadoul, mai ales dacă te gândești la una digitală, care să afișeze mai multe imagini, într-un anumit interval de timp. Continuă cu o cană de cafea sau ceai, care are o utilitate crescută, și funcționează perfect pentru ambele sexe, mai ales în rândul femeilor pasionate de decor interior, sau obiecte pentru bucătărie. Ajungând aici, te poți raporta la pasiunile lor, pentru a adauga pe lista de cadouri pentru colegii de birou elemente specifice, precum ustensile de gătit profesionale, pentru pasionații de bucătărie, un vinil cu muzică pentru cei ce au un artist preferat, a cărui muzică obișnuia să cânte mereu în biroul vostru, plante suculente care se potrivesc de minune noului birou, chiar lângă mouse pad-ul primit din partea colegilor.

Ideile de cadou pentru colegii de muncă continuă, iar momentul de rămas bun rămâne unul memorabil care merită celebrat cu o cafea specială, aleasă din cafeneaua preferată a colegului tău, sau un blend aromat, potrivit dimineților încărcate. Ceaiul este, la rândul său, un cadou extrem de potrivit, mai ales în astfel de situații, oferind momente de relaxare, după orele petrecute în fața ecranului, sau zecile de acte completate. Acestea au și accesorii care pot să le însoțească, fie pentru preparare, fie pentru servire, fiind vorba despre filtru de cafea, sau presă franceză, după modul în care preferă să consume cafeaua, și pliculețe de ceai reutilizabile, lingurițe din argint pentru zahăr sau siropuri delicioase care pot să fie adăugate pentru un plus de savoare. O carte cu recenzii bune se încadrează mereu în categoria cadourilor pentru colegi, mai ales dacă știi că este una dintre pasiunile sale, și unde mai pui că merge perfect cu o cană de ceai. Pentru un buget mai mare, poți apela la toți ceilalți colegi, pentru a pune la comun o sumă modică. În cazul femeilor, nu trebuie să omiți buchetul de flori, iar pentru bărbați poți miza pe o sticlă de vin de calitate superioară, cu o vechime considerabilă. Jocurile de societate sunt o ultimă recomandare, care reprezintă un motiv de a vă readuce împreună, în serile liniștite de weekend.

Așadar, acum că lista de idei de cadouri pentru colegi este completă, tot ce îți rămâne de făcut este să iei magazinele la pas, sau să cauți online produsele potrivite pentru colegii tăi. Nu neglija impactul unui cadou personalizat, dar ține cont și de activitățile favorite ale acestora, asta în cazul în care ați ajuns până în punctul în care să aveți o relație mai apropiată. Aceste cadouri rămân, în primul rând, în amintirea și sufletul celor care le primește, și mai apoi fizic, alături de el, așa că acest aspect este esențial.

 

 

Surse foto: pexels.com

 

 

 

Descoperă și alte articole de blog

Idei cadouri mama – produse personalizate alese în funcție de ocazia cu care este sărbătorită
Idei cadouri mama – produse personalizate alese în funcție de...

Alegerea cadoului perfect pentru o persoană specială poate să fie, uneori, o misiune cu adevărat dificilă, deoarece presupune multă implicare și documentare în ceea ce...

Citește mai mult
Cadou pentru cel mai bun prieten: află care sunt secretele care stau în spatele unei alegeri potrivite care să-l surprindă
Cadou pentru cel mai bun prieten: află care sunt secretele...

Prieteniile adevărate sunt niște conexiuni esențiale pentru sănătatea emoțională și mentală a fiecărei persoane, deoarece prietenii sunt un adevărat sprijin emoțional, un mod de a...

Citește mai mult
Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri personalizate sau amuzante
Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri...

Găsirea cadoului perfect poate să fie o adevărată provocare, mai ales atunci când vorbim despre cadourile pentru colegii de muncă. Considerentele pe care trebuie să...

Citește mai mult