Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Cadouri pentru cea mai bună prietenă – dovedește-i cât de bine o cunoști și cât de mult ții la ea!

Cadouri pentru cea mai bună prietenă – dovedește-i cât de bine o cunoști și cât de mult ții la ea!

Relația cu prietena cea mai bună este, mai mult ca sigur, una deosebită, care s-a construit în timp, pe bază de apreciere, respect, încredere, valori și interese comune. Puține persoane au norocul de a avea așa o conexiune puternică cu o persoană și, de aceea, amiciția dintre voi trebuie apreciată cu fiecare ocazie importantă atât din viața ta, cât și din a ei. Un alt aspect important, care trebuie luat în calcul este vârsta acesteia, deoarece viața unei persoane suferă transformări din clipă în clipă.

Toate cadourile pentru prietena ta trebuie alese din timp și cu multă răbdare, indiferent dacă este vorba de ziua ei de naștere, de diverse sărbători sau de momentele festive, când se sărbătoresc reușitele ei pe plan educațional sau profesional. Arată-i cât de bine o cunoști și cât de mult ții la ea prin cadouri deosebite, alese în funcție de ocazie și vârstă, care să fie personalizate sau chiar cu o doză de umor, pentru a le păstra în memorie pentru totdeauna.

Cuprins

     1. Cadouri pentru cea mai bună prietenă în funcție de ocazie

1.1.  Cadouri pentru bff de ziua ei de naștere

1.2.  Cadou pentru cea mai bună prietenă de sărbători

1.3. Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă pentru reușitele pe plan educațional sau profesional

     2.Cadouri pentru prietena cea mai bună prietenă în funcție de vârstă

2.1.  Idei de cadouri pentru prietena cea mai bună dacă are vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani + cadouri pentru majorat

2.2.  Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă dacă are o vârstă cuprinsă între 19-40 ani

2.3.  Idei de cadouri pentru prietena cea mai bună dacă are peste 41 de ani

     3.  Idei de cadouri pentru prietenele care se știu de mult timp

3.1.  Cadouri amuzante pentru pentru cea mai bună prietenă

3.2.  Cadouri personalizate pentru cea mai bună prietenă

 

1. Cadouri pentru cea mai bună prietenă în funcție de ocazie

Pentru a alege un cadou potrivit pentru prietena ta cea mai bună trebuie să ții cont, în primul rând, de ocazia cu care îl vei oferi. Acest aspect este esențial, deoarece un cadou trebuie achiziționat pentru a fi potrivit într-un anumit context, în funcție de ceea ce se sărbătorește. Printre cele mai importante evenimente din viața unei femei se numără ziua ei de naștere, sărbătorile și reușitele pe plan educațional, respectiv profesional. Pentru fiecare trebuie selectat cel puțin câte un cadou excepțional, pentru ca acest moment să se transforme într-o amintire de neuitat.

1.1. Cadouri pentru bff de ziua ei de naștere

Ziua de naștere a prietenei tale cele mai bune este un eveniment special pentru ea, pe care îl sărbătorește împreună cu cei dragi. Având în vedere faptul că ești unul dintre invitați, cadoul pentru ziua de naștere trebuie să fie unul memorabil. Dacă dorești să ieși din zona previzibilului, a cadourilor la care poate și restul participanților s-au gândit, cum ar fi un tort sau bomboane de ciocolată, trebuie să iei în calcul varianta de a alege un produs original.

Una dintre cele mai bune metode prin care poți contribui la fericirea ei de a fi născută într-o anumită lună este prin oferirea unui tricou cu luna nașterii, care este unic și, în același timp, amuzant. Dacă prietena ta cea mai bună este pasionată de astrologie și crede în caracteristicile zodiilor, îndreaptă-ți atenția spre un tricou cu zodii pe care să îl aibă în garderobă și să îl poarte cu încredere atunci când va dori să se mândrească cu zodia ei. Un alt articol vestimentar pe care poți să îl oferi drept cadou bff-ului tău este un hanorac cu mesaj, pe care să îl poarte în zilele mai friguroase, când va dori să poarte ceva comod și călduros în același timp.

1.2. Cadou pentru cea mai bună prietenă de sărbători

Pe parcursul unui an, cu ocazia sărbătorilor importante precum Crăciunul, Paștele, Ziua femeii și Ziua onomastică, au loc reuniuni cu membrii familiei și cu prietenii, când oamenii se pot bucura de prezența și iubirea celor dragi. Cadourile, nelipsite din peisajul festiv, trebuie alese cu mult timp înainte pentru a evita riscul de a nu găsi pe stoc ceea ce îți dorești să cumperi, dar și pentru a reduce șansele de a nu ajunge pachetul la timp.

Una dintre cele mai așteptate sărbători este Crăciunul, când atmosfera din casă se transformă în una de poveste. Din decorul festiv fac parte globurile, beteala și luminițele de pe brad, prăjiturile aromate pregătite pentru colindători și, nu în ultimul rând, figurinele cu Moș Crăciun, cu reni și cu fulgi sau oameni de zăpadă. O cană personalizată drept cadou este perfectă pentru ca prietena ta cea mai bună să bea o ciocolată caldă în timp ce vă uitați împreună la faimoasele filme de Crăciun.


prietene care își dăruiesc cadouri de Crăciun

Sărbătorile Pascale reprezintă încă un motiv pentru ca cei dragi să se întâlnească și să petreacă timp prețios în compania persoanelor care le fac viața mai frumoasă. Dacă prietena ta este o fană a dulciurilor, îi poți dărui un iepuraș sau un ou din ciocolată albă sau neagră, plasat într-un coș încărcat cu alte alimente preferate ale ei.

Încă două sărbători care merită amintite și sărbătorite sunt Ziua femeii și Ziua onomastică. Cu ocazia acestora, poți să oferi un cadou deosebit, precum un tricou sau o cană cu un text simpatic, potrivit pentru personalitatea ei.

1.3. Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă pentru reușitele pe plan educațional sau profesional

Indiferent dacă este vorba de absolvirea școlii gimnaziale, a liceului sau a facultății, perioada încheierii unei etape din viață și începerea alteia noi declanșează emoții puternice, chiar contradictorii, de fericire și de tristețe. Cele negative pot fi diminuate considerabil de prezența celor dragi, printre care te numeri și tu.

Prietena ta cea mai bună are nevoie de prezența ta în clipele importante prin care va trece, pentru a o susține la festivitatea de încheiere și a o aplauda pentru rezultatele obținute. Dacă dorești să îi oferi ceva în plus pe lângă un buchet de flori, poți să alegi un produs pe care nu l-ar primi în mod obișnuit, cum ar fi un tricou cu pisici sau un tricou cu căței, prin intermediul cărora să își manifeste public iubirea pentru animale. Dacă și ție îți plac la fel de mult, de ce să nu aveți amândouă tricouri la fel? Până la urmă, sunteți cele mai bune prietene!

De asemenea, dacă prietena ta a obținut un loc de muncă la care a visat dintotdeauna sau a fost promovată pe o poziție superioară la lucru, un cadou în semn de apreciere va fi mai mult decât binevenit. De exemplu, o șapcă personalizată cu un mesaj amuzant poate reprezenta încă un motiv de bucurie, după reușita pe plan profesional.

2. Cadouri pentru cea mai bună prietenă în funcție de vârstă

Alegerea unui cadou pentru prietena bună trebuie făcută, așa cum este precizat în rândurile de mai sus, în funcție de ocazie, iar mai apoi având în vedere vârsta acesteia. Fiecare ciclu al vieții presupune moduri de gândire și interese diferite, iar în momentul achiziționării unui cadou trebuie să se ia la cunoștință faptul că oamenii au alte preferințe și activități atunci când sunt copii, adolescenți și adulți.

2.1.  Idei de cadouri pentru prietena cea mai bună dacă are are vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani + cadouri pentru majorat

Fetele care au vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani se află în perioada adolescenței, ceea ce înseamnă că misiunea de a alege un cadou este mult mai grea. Dificultatea alegerii unui cadou pentru prietena cea mai bună este din cauza faptului că, această etapă a vieții este plină de schimbări și de provocări la fiecare pas. Cadoul poate declanșa pentru prietena ta o stare de bucurie, datorită îndeplinirii dorinței pe care o avea sau, din contră, de tristețe sau indiferență, din cauză că acesta nu se ridică la nivelul așteptărilor ei.

Marea majoritate a adolescentelor doresc să arate cât mai atrăgător din punct de vedere fizic, să fie mereu aranjate și complimentate. Dacă prietena ta cea mai bună are ca pasiuni moda, machiajul și tot ce ține de produsele de îngrijire, atunci există o multitudine de variante dintre care poți alege cadoul ideal pentru ea. Optează pentru o rochie din bumbac cu un croi lejer sau pentru o fustă, pentru zilele toride de vară. Pentru un impact și mai puternic, mergi pe varianta de a achiziționa un set de tricouri best friends pe care să le purtați mai apoi amândouă la un eveniment important din viața voastră și să faceți, bineînțeles, câteva poze. 

Dacă aceasta își serbează majoratul, situația se schimbă puțin, deoarece această vârstă reprezintă pragul spre maturitate. O idee de cadou pentru majoratul celei mai bune prietene poate să fie o sumă de bani cu care să își cumpere singură ceea ce consideră că are nevoie.

2.2.  Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă dacă are o vârstă cuprinsă între 19-40 ani

Acest grup este compus atât din persoanele de sex feminin care sunt pe punctul de a încheia etapa adolescenței, cât și de cele care își trăiesc viața în calitate de adult tânăr. În intervalul de vârstă 19-40 de ani, cadoul pentru prietena cea mai bună trebuie selectat, în principiu, pe baza stilul de viață pe care îl are, de interese și de domeniul în care activează.

Dacă printre pasiunile ei se numără gătitul, atunci poți merge pe varianta achiziționării unei cărți de bucate scrisă de un bucătar renumit, pentru a învăța fiecare pas de preparare a unei noi rețete culinare delicioase, cu ajutorul ilustrațiilor și sfaturilor profesioniste. În cazul în care dorești să îi oferi ceva deosebit, care poate o va face să iasă din zona de confort în ceea ce privește stilul vestimentar și prin care poate să arate celor din jur lucrurile care îi plac, îi poți face cadou un tricou de femei confecționat din 100% bumbac. Cu ajutorul acestuia, va ieși în evidență în mulțime prin intermediul mesajului ales, care poate fi amuzant, romantic sau chiar un citat. 

2.3. Idei de cadouri pentru prietena cea mai bună dacă are peste 41 de ani

Femeile de peste 41 de ani se află la vârsta mijlocie și chiar la o vârsta mai înaintată. Odată cu trecerea anilor, dificultatea de a alege un cadou crește, din cauza faptului că gusturile sunt mai greu de satisfăcut, iar șansele de a achiziționa un produs de care o persoană să nu se bucure, din păcate, cresc.

Pentru a evita riscul ca prietena ta cea mai bună să primească un cadou care să nu o încânte, e necesar să ții cont, în primul rând, de utilitatea produsului. Un buchet creat cu florile ei preferate este un cadou clasic, dar de neprețuit, care va declanșa cu siguranță o emoție pozitivă. De asemenea, având în vedere cât de importantă este familia în viața unei persoane, ai posibilitatea de a-i oferi prietenei tale un cadou inedit, mai precis un set de tricouri personalizate de familie, prin care aceasta, împreună cu restul rudelor, poate să arate unitatea și iubirea prezentă în familia lor. 

3. Idei de cadouri pentru prietenele care se știu de mult timp

Alegerea unui cadou poate fi o sarcină dificilă dacă nu cunoști așa de bine o persoană, deoarece nu știi ce anume îi place, ca să îi poți cumpăra, dar nici ce nu îi place, pentru a putea evita. Dacă există o conexiune puternică de o perioadă lungă de timp, dificultatea sarcinii scade, dar nu dispare complet. De aceea, e esențial ca prin cadourile pe care i le oferi prietenei tale să îi dovedești faptul că o cunoști cu adevărat și știi ce să îi oferi atunci când dorești să faci acest gest frumos.


femei cu pungi de cadou
 

3.1. Cadouri amuzante pentru pentru cea mai bună prietenă

Orice cadou pe care îl oferi prietenei tale cele mai bune trebuie dăruit din inimă și, dacă este posibil și ocazia permite, să aibă o doză de umor. De exemplu, cadoul de majorat pentru cea mai bună prietenă poate fi unul diferit, mai haios, deoarece vârsta de 18 ani este una care încă permite o atitudine mai copilărească din când în când. 

Dacă aceasta are un simț al umorului dezvoltat, îi poți oferi un set de pijamale de calitate, haioase, care să o ajute să aibă un somn mai de calitate. Deoarece îți este bff, cadoul pentru cea mai bună prietenă poate fi și un tricou cu mesaj amuzant, pe care să îl alegi în funcție de subiectul care ți se pare mai potrivit pentru ea. 

3.2. Cadouri personalizate pentru cea mai bună prietenă

Toate cadourile pentru ea trebuie atent alese, pentru ca, la final, să faci alegerea corectă, care să o încânte și care să îi satisfacă așteptările sau chiar să le depășească. Indiferent dacă este cadoul de ziua ei sau dacă este oferit cu altă ocazie, îi poți oferi cu încredere un tricou personalizat sau un hanorac personalizat, confecționat din 100% bumbac, care să conțină ceea ce tu îți dorești în ceea ce privește imaginea, textul, modelul grafic și poza. 

Cum să nu se bucure de un articol vestimentar creat special pentru ea, în urma indicațiilor oferite de tine?

În concluzie, decizia de achiziție a unui produs pentru a fi oferit mai apoi drept cadou prietenei tale cele mai bune, trebuie să se realizeze în funcție de două aspecte importante, mai precis ocazia cu care se dăruiește și vârsta pe care o are aceasta. Nu uita faptul că articolele personalizate sau cu o notă de umor oferă un plus de originalitate cadoului. Indiferent de alegerea făcută, e esențial ca acesta să fie dăruit din inimă și cu multă dragoste, împreună cu o îmbrățișare caldă și un zâmbet larg.

Sursă foto: Pexels.com

 

Tags

Descoperă și alte articole de blog

Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri personalizate sau amuzante
Cadouri pentru colegii de muncă – arată-ți aprecierea prin cadouri...

Găsirea cadoului perfect poate să fie o adevărată provocare, mai ales atunci când vorbim despre cadourile pentru colegii de muncă. Considerentele pe care trebuie să...

Citește mai mult
Petrecerea burlacilor - cum să o faci să fie memorabilă și cum să organizezi cea mai interesantă petrecere a burlacilor?
Petrecerea burlacilor - cum să o faci să fie memorabilă...

Ți-ai întâlnit aleasa, o iubești din toată inima și îți dorești să îți petreci restul vieții alături de ea. Nimic nu mai contează, te pierzi...

Citește mai mult
Cadouri pentru frați, alese în funcție de ocazie și vârstă
Cadouri pentru frați, alese în funcție de ocazie și vârstă

Relația cu fratele tău este, cu siguranță, una specială, indiferent de sentimentele complicate care v-au legat de-a lungul timpului, iar când vine vorba de cadouri,...

Citește mai mult