Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Body bebeluși - cum poți să-l personalizezi?

Body bebeluși - cum poți să-l personalizezi?

Venirea pe lume a unui bebeluș schimbă radical universul unei familii. Motiv de bucurie imensă, micuțul devine elementul central al iubirii și atenției tuturor, cei apropiați acestuia bucurându-se de o nouă ocazie de a celebra miracolul umanității. Pe lângă multe alte activități pe care, în lipsa unui bebeluș în familie nu le-am face, ne dorim să marcăm cum se cuvine nașterea, botezul, aniversarea, onomastica sau orice altă ocazie importantă în stadiul de nou-născut.

Ruvix iubește să creeze amintiri de neuitat, care să aducă nu numai un zâmbet de moment pe chipurile oamenilor, dar să și facă inima să tresalte, reiterând clipele unor evenimente minunate din viețile lor. Cu atât mai mult cu cât, păstrarea unor obiecte simbolice din cadrul acestora pot aduce multă bucurie, celebrând, de fapt, trecerea triumfală, dar plină de sens și sentiment, a timpului.

Body bebe cu guler

În atelierul nostru am introdus posibilitatea de a imprima pe body-urile de bebeluș mesaje amuzante sau semnificative pentru ocazia cu care pot fi dăruite. Mai mult, ele pot fi decorate și cu imagini care fie se pot încadra într-o anumită tematică - aceea a botezului, să zicem, fie îi plasează pe părinții, bunicii sau nașii lui (sau orice alte persoane importante din viața sa), alături de el, pe piedestal. Este bine ca, după nașterea bebeșului să acordăm o atenție egală și membrilor care au un rol esențial în creșterea și dezvoltarea sa, pentru mai mult echilibru și curgerea armonioasă a evenimentelor. Așadar, putem printa pe un astfel de body mesaje frumoase și haioase, care să le aducă validare și veselie și acestor persoane, în funcție de doza de solemnitate impusă de moment.

Ca particularitate, modelul de body disponibil pentru print este realizat dintr-un material rezistent, blând cu pielea bebelușului, având un guler rotund și tiv canelat 1x1, care nu va provoca disconfort acestuia și nu îi va îngreuna mișcările naturale.

Body bebe cu capse

Hainele bebelușului trebuie să respecte anumite condiții pentru o utilizare facilă, dar și pentru un confort sporit pentru noul-născut. De aceea, ne-am gândit să optăm pentru body-uri cu capse, care să se închidă și să se deschidă ușor. În plus, am optat și pentru un design special, acela din zona umerilor - închiderea încrucișată, care este un alt punct forte al produsului, făcându-l, de asemenea, mai ușor de îmbrăcat/dezbrăcat și mai sigur, fără alte capse sau nasturi suplimentari.

În atelierul Ruvix putem concepe mesaje și imagini care să transmită celor din jur exact mesajul pe care acesta l-ar transmite, dacă ar putea vorbi. Dintr-o singură privire și cu multă drăgălășenie din partea minunii mici, oamenii vor înțelege ceea ce micuțul are de zis. Te putem ajuta să pui în cuvinte sau printuri idei care să li se potrivească micuților și să aducă multe zâmbete pe chipurile tuturor.

Și știi ce ar mai fi extraordinar? Ca peste ani, să descoperi acest body pentru bebeluși, plin de emoție și încărcat de amintiri, ce ți se va părea ireal de mic, în comparație cu cel care a devenit copilul tău, în timp. Te vei întreba și nu-ți va veni să crezi chiar: a fost cândva copilul meu atât de mic? Vino la Ruvix și nu rata ocazia de a crea o astfel de amintire încărcată de sensibilitate și de iubire!

 

 

 

 

Descoperă și alte articole de blog

Body bebeluși - cum poți să-l personalizezi?
Body bebeluși - cum poți să-l personalizezi?

Venirea pe lume a unui bebeluș schimbă radical universul unei familii. Motiv de bucurie imensă, micuțul devine elementul central al iubirii și atenției tuturor, cei...

Citește mai mult