Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Cadouri în funcție de personalitate

Cadouri în funcție de personalitate

Ce bine ar fi dacă am putea oferi celor dragi cadouri în funcție de personalitatea lor! În felul acesta, ne-am asigura că ceea ce am ales pentru aceștia nu numai că li se potrivește, dar le este și foarte util. De cele mai multe ori, însă, din toată dorința crescândă de a nu da greș, dar și din presiunea de a face un cadou inspirat, ajungem, în cele din urmă, să facem cadouri nepotrivite. Așadar, cum facem să ne asigurăm că ceea ce cumpărăm pentru sărbătorit reflectă personalitatea acestuia, dovedindu-se a fi, în cele din urmă, ceea ce au nevoie?

La Ruvix, cu o experiență îndelungată și bogată în industria cadourilor, am întâlnit, de-a lungul timpului oameni de o diversitate copleșitoare, însă toți cei care pregătesc surprize pentru cei dragi își doresc un singur lucru: cadoul ales de ei să fie inedit, primit cu multă bucurie și sinceritate pe față.

Cadouri pentru serioși

Pentru persoanele pragmatice, serioase și bine ancorate în realitate, poți gândi cadouri practice și utile în rutina zilnică. De exemplu, o cană personalizată cu un text sau o imagine reprezentative pentru felul de a fi al persoanei respective poate fi o alegere inspirată. Poți fie să mergi pe varianta cănii care transmite un mesaj care să-l binedispună pe sărbătorit în orice moment în care bea din cana respectivă, fie te poți îndrepta către o cană termosensibilă, care să dezvăluie o imagine interesantă, la contactul cu băutura caldă preferată a acestuia. De asemenea, o șapcă personalizată, un hanorac sau un tricou pot fi și ele variante posibile de cadou, mai ales dacă persoana în cauză este foarte organizată, îi place să aibă o rutină sportivă și să facă mișcare în fiecare zi. 

Până și o pernă personalizată te poate salva din impas, dacă sărbătoritul apreciază odihna și  se bucură de un power nap înainte de un nou ciclu de muncă. Așadar, fă-i prietenului sau rudei tale serioase un cadou care să-i fie cu adevărat de folos și pe care știi sigur că îl va purta sau utiliza cât de des posibil. Deși serioșii ne duc cu gândul la acel tip de oameni ”no fun”, la Ruvix vedem în asta o oportunitate de a mulțumi, încă o dată, persoane care-s ușor de citit, dar care apreciază din suflet cadourile cu sens și gândite special pentru ei.

 

Cadouri pentru cei haioși

Acum, bineințeles, vei spune că aici e provocarea cea mai mare, mai ales că există riscul ca niște sărbătoriți cu simțul umorului bine dezvoltat să nu guste același timp de glume la care te distrezi tu. Asta dacă nu cumva cunoști destul de bine persoana respectivă și poți ști sigur ce o amuză sau nu. Cu toate acestea, Ruvix are câteva rețete de cadouri care nu dau niciodată greș, mai ales în cazul celor haioși și inspirați de divertisment on a daily basis. De exemplu, o caricatură va fi întodeauna o surpriză deosebită, care va aduce multă distracție tuturor oamenilor, nu numai celor haioși. Astfel, proiectarea caricaturii se poate face fie pe o cană, dacă știi că persoana respectivă bea multă cafea și vrea să-i atenționeze pe ceilalți asupra cănii care îi aparține, fie pe un tricou, care să inspire buna-dispoziție ori de câte ori este purtat.

Dintre multitudinea de scenarii, la Ruvix te ascultăm, analizăm ceea ce cauți și îți oferim cel mai inspirat cadou din atelierul nostru online, pentru ca tu să dăruiești sărbătoritului o amintire inegalabilă!

Descoperă și alte articole de blog

Cadouri în funcție de personalitate
Cadouri în funcție de personalitate

Ce bine ar fi dacă am putea oferi celor dragi cadouri în funcție de personalitatea lor! În felul acesta, ne-am asigura că ceea ce am...

Citește mai mult